UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Keskiviikko 30.7.

06:25
Kuoleman edessä
Viimeinen hengenveto. Anders Lund Madsen on saanut luvan seurata Finnin ja Sörenin viimeisiä vaiheita. Ystävykset tietävät kuolevansa pian ja sanovat jäähyväiset toisilleen ja elämälle. HD Äänitekstitys: suomi.
06:55
Ylen aamu-tv
06.55 Ykkösen aamu-tv:n otsikot. 07.00 uutiset, sää ja urheilu puolen tunnin välein. yle.fi/aamutv
09:30
Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja
Länsimainen kuvataide. Miksi muutamat viivat kankaalla voivat olla miljoonien arvoisia? Jonottavatko ihmiset katsomaan Mona Lisaa vain siksi, että kaikki muutkin jonottavat? Miten kuvataidetta kannattaa katsoa?(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
10:00
Kyläsairaala
Pohjatyrskyjä. Syvät talousvaikeudet piinaavat Kyläsairaalaa. Tarvittaisiin pieni ihme, jotta paikka pelastuisi. Weatherill tekee kaikkensa auttaakseen rakennuksilla pulaan joutunutta miestä. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:50
Päivän kasvo
11:00
Yle Uutiset
11:05
Kiehtova maailma: Euroopan ruokatoreilla
2/5. Porto Palazzo on Torinon tunnettu ruokatori, jonka tarjonta vaihtelee sesongeittain. Osalla myyntitiskeistä on yli 100-vuotinen historia. Maahanmuuttajien myötä valikoimaan on tullut uusia ja eksoottisia tuotteita. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Lavastaja Anne-Mari Aholan tie on vienyt Posiolta Hilversumiin. Hänen kädenjälkensä näkyy kymmenissä hollantilaisissa tv-ohjelmissa ja konserttilavastuksissa. Jaakko Selin retkeilee vanhojen laivojen Spakenburgiin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Sydämen asialla
Kohtalon oikku. Maggieta syytetään huolimattomuudesta, kun kroonista keuhkoputkentulehdusta sairastava vanhahko nainen yllättäen kuolee. Syytökset lisääntyvät kun paljastuu, että Maggie perii arvokkaan taulun ja rahaa. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:20
Ratkaisun päivät
(Suomi 1956, 92'). O: Hannu Leminen. N: Tauno Palo, Ansa Ikonen, Jussi Jurkka, Ari Laine, Maija Karhi. Juhani Konkan romaaniin perustuva elokuva sodanaikaisten tapahtumien vaikutuksista ihmisten myöhempään elämään. Mv. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
14:50
Arkistokuvia: Kuvia Hangosta
(Suomi, 1913). Ohjelmassa esitellään Hangon kaupunkia ja saaristoa. Mv. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
16:00
Avara luonto: Jäinen planeetta
1/6. Maan äärissä. Maapallon napa-alueilla on käynnissä ilmastonmuutoksia, jotka vaikuttavat ennen pitkää koko maapallomme tulevaisuuteen. Meret ovat kuitenkin yhä molempien napojen eläimistön ylläpitäjiä. T: BBC. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Kyläsairaala
Vihollinen sisäpiirissä. Sisar Brigid on saamassa adoptioasian virallistettua. Eräs perhe on väkivaltaisen maineessa, mutta Ormerod ei kiellä apuaan sitä tarvitsevilta, vaaran uhallakin. Sarja päättyy. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
Mukana talous ja kulttuuri.
18:13
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
18:16
Yle Uutiset sää
18:20
Päivän kasvo
18:30
Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja
Arkkitehtuuri. Miksi talot näyttävät siltä miltä näyttävät? Mitä ovat asumiskoneet? Ovatko lähiöt niin rumia kuin väitetään? Kuka ihme oli Le Corbusier? 1920-luvulla sattui ja tapahtui, miten se vaikuttaa meihin?(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Historia: Tieteenteon nurja puoli
Ihmisrotujen luokittelu kiinnosti monia 1800-luvun tiedemiehiä ja tutkimusmateriaalia hankittiin keinoja kaihtamatta. Evoluutiobiologi Matthias Glaubrecht on löytänyt todisteita haudanryöstöistä ja jopa murhista. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:50
Unohtuneet rikokset
Illan jaksossa käsitellään uskonnollisen Korpela-lahkon kehitystä ja sen johtajan Sigurd Siikavaaran toimia Torniojokilaaksossa 1930-luvulla. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Puutarhaunelmia: remix
Leila Lammi-Hiltusen puutarha Ulvilassa on kasvinharrastajan paratiisi. Puutarhan istuinpaikat ja patiot ovat Heikin aiheena. Mariitta Armisen Salainen puutarha rakentuu rinnetontille Espooseen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:05
A-studio
21:35
Monroe
8/12. Jokainen epäonnistuu joskus. Monroen on tehtävä hankala päätös: toinen erikoistujista joutuu lähtemään. Pojan avioliittoaikeissa on myös pureksittavaa. Bremnerin suhde natisee liitoksistaan. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:20
Keskiviikon ravisuora
Vermossa nähdään tasokasta raviurheilua. Selostus Marko Lähteenmäki. Tuotanto Story Of Sports Oy.
22:25
Kahden keikka (12)
Joka miekkaan tarttuu. Afrikkalainen ihmisoikeusaktivisti Ulombe epäilee Remmlerin elektroniikkayhtiön toimittavan ohjusten osia sotatoimialueille. Kun yrityksen johtaja ammutaan, pidättää poliisi ensi töikseen Ulomben. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:20
Yle Uutiset
23:25
Ulkolinja: Puolan taistelu turskasta
Euroopan unionin rajoitukset ajavat puolalaiskalastajat epätoivoon. Tutkijoiden mukaan Itämeren turska on vaarassa kuolla ylikalastukseen, kalastajien mielestä turskakanta on hyvä ja kestää kalastusta. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna