UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Maanantai 15.9.

22:30
Uusi päivä
Osa 400: Muutosvastarintaa. Jaana tekee Otsolle ehdotuksen, jota tämä pelästyy. Ainon ahdistus lastensa riitelystä saa hänet oireilemaan. - Mikäli lentopallo-ottelu venyy, ohjelma alkaa heti sen päätyttyä. HD Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

07:00
Inhimillinen tekijä
Vieraina ultrajuoksija Pasi Koskinen, pitkänmatkankävelijä Mirja Kärnä sekä vapaasukeltaja Simo Kurra. Hyvä kunto on vain pintaa, henkinen matka on tärkeintä. HD
07:50
Naurun tasapaino
Koomikoiden vitsit ovat vähissä, kun vastassa on aivan omanlaistaan sisäpiirihuumoria viljelevät teekkarit.Otaniemen kampuksella. - Mikäli lentopallo-ottelu venyy, ohjelma alkaa heti sen päätyttyä.
08:40
Ykkösaamu
Vieraana on valtion omistajaohjauksesta vastaava kehitysministeri Pekka Haavisto (vihr.). Haastattelijana Seija Rautio.
09:50
Perhesirkus
Osa 2/15. Elämä menee harvoin suunnitelmien mukaan. Uskottomuus, rikokset, väkivalta ja luottamuksen palautuminen ovat jakson aiheita perhe-elämää käsittelevässä tv-sarjassa. Parad Media, 2014. HD
10:16
Kylmää ja märkää
Sarja alkaa. 1/14. Tomin ensimmäinen luontoseikkailu vie hänet Suomen Lappiin tutustumaan poroihin ja poronhoitoon. Tom pääsee kokeilemaan poroajelua ja osallistuu ensi kertaa porokilpailuihin. Five Corners Productions, 2014. HD
11:30
Muuttohaukantie
Eveliina haluaa suoraa päätä kaataa kaksi seinää, Stefan arpoo ja pohtii. Eveliina rakastaa vanhoja huonekaluja, Stefan arvostaa käytännöllisyyttä. Selkeä soppa, jota hämmentää vielä sisustaja Leena Carelse.
11:57
Muuttohaukantie
Kauppojen, baarien ja yöelämän läheisyys muuttuu Merille ja Juhalle toissijaiseksi, kun perheeseen syntyy Venla. Muutto keskustasta upouuteen rivitaloon haastaa myös sisustaja Ilse Juolan. Rami Koivula seuraa tapahtumia.

Kello 12:00

12:30
Nuoria ihmisiä
(Suomi 1943, 71') O: Ossi Elstelä. N: Hannes Häyrinen, Mervi Järventaus. Elokuva keksijänerosta, joka on viettänyt nuoruutensa laboratoriossa ja huomaa, että elämässä voi olla muutakin kiinnostavaa. Mv. K7 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 3.6
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
14:15
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
15:05
Osoite: Rooma: Susanna Sandström
4/6. Susanna viilettää usein pinkillä skootterillaan kotikulmillaan, Colosseumin liepeillä. Vastapainoa työlle YK:n katastrofiavussa antavat juoksulenkit Villa Pamphili -puistossa. O: Martin Ilmoni, Kaleido 2011. (U)
15:35
Mutsis oli apina
Sikahyvä tietokilpailu ihmisille ja muille eläimille. Ei suositella kontiaisille. Kilpailemassa Meri-Tuuli Lindström, Ile Uusivuori, Minna Joenniemi ja Hanna Talikainen. (U)
16:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Petrin tiikeritarinat, Seikkailija Saku, Stella ja Sami, Ikävä, Maltti ja Valtti sekä Laura. HD
17:00
Hetkiä kaupungissa
Sarja alkaa 1/10. Kaksi naista ja Omatuntoklubi. Kansallisteatterin näyttelijät Anna Paavilainen ja Marja Salo järjestävät Omatuntoklubia Kansallisteatterin kellarissa. Klubilla syntyy yllättäviä esityksiä. (U)
17:30
Uutisvuoto
Babaa tuuraa Piia Pasanen. Vieraina ovat Salkkari-näyttelijät Maija-Liisa Peuhu, (Ulla Taalasmaa) ja Esko Kovero, (Ismo Laitela).

Kello 18:00

18:00
Putkiremontti
Uusi sarja alkaa! Sarjassa seurataan läheltä, miten putkiremontti mullistaa kerrostalon asukkaiden elämän. Huoli kodin kohtalosta varjostaa taloyhtiön pihajuhlaa. #putkiremontti HD
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
19:00
Uusi päivä
Osa 401: Äidin tuska. Aino ei kestä lastensa riitelyä, vaan jatkaa pelaamistaan. Mirja lääkitsee erosuruaan Laurin seurassa. Osku vapautuu arestista, mutta lipeää kaidalta tieltä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
20:00
MOT: 100 000 naapuria lainassa
Elintasokuilu on ajanut Suomeen melkein joka kymmenennen virolaisen. Onko Suomi työttömien naapureiden ja sosiaalituristien paratiisi? Toimittajana Risto Vuorinen.
20:30
Arto Nyberg
Vieraana venäläinen liikemies Roman Rotenberg, Guggenheim Helsinkiin-yhdistyksen puheenjohtaja Rafaela Seppälä sekä MM- otteluun valmistautuva ammattilaisnyrkkeilijä Edis Tatli.

Kello 21:00

21:15
Dokumenttiprojekti: Hoitajat
Espanjalaiset sairaanhoitajat Itziar ja Celia tulivat Kotkaan paikkaamaan kroonista hoitajapulaa. Riittääkö tämä uusi työtilaisuus kiintymään Suomeen kun arki muuttuu yksitoikkoiseksi? O: Raine Tiessalo. HD
22:15
Arkistosta revittyä: Saaristolaiselämää
Osa 3/8. Saariston asukkaat ja kesävieraat kohtaavat. Sotien välisenä aikana höyrylaivaliikenne oli saaristossa vilkasta, kun taas huvipurret olivat harvinainen näky. Toimittaja: Barbro Ahlstedt. (U)
22:45
10 kirjaa jotka muuttivat maailmaa
Punainen totuus tunnustetaan, kansa eheytyy. Tasavallan presidentti Tarja Halonen ja Väinö Linnan "Täällä Pohjantähden alla". (U)
23:15
Totuus rakkaudesta
10/16. Vakiintumisen haasteet. Mitä parisuhteelle tapahtuu, kun alkuhuuma haihtuu? Mitkä asiat alkavat ärsyttää? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Mia Halonen, Mikko Kuustonen, Katja Ståhl ja Sanna Stellan. (U). HD