UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Perjantai 27.2.

17:00
Askelmerkkejä
Kolmiosainen dokumenttisarja suomalaisen taidetanssin historiasta. Osa 1: 1900-luvun alusta 1950-luvulle. Ensimmäiset tanssinäytökset sekä suomalaisen oopperan baletin synty. Ohjaus Anna Korhonen. (U)
17:45
Puoli seitsemän
Vieraana laulaja-lauluntekijä Dave Lindholm. Näemme, millaista hyötyä avantouinnista on ihmiselle - tekeekö kylmä hyvää? Juontajina Susanna Laine ja Totti Toivonen. #puoli7

Kello 18:00

18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
19:00
Pressiklubi
Euroeliitti, Twitter-eliitti, Porin eliitti. Studiossa keskustelijoiden eliitti, eli Paavo Arhinmäki, Kyösti Hagert ja Susanna Kuparinen.
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
20:00
A-studio: Talk
Parantaako sote Suomen? Vieraina peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd), sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok), varapuheenjohtaja Anu Vehviläinen (kesk) ja Kangasalan kunnanjohtaja Oskari Auvinen.
20:55
Strada
Ohjaaja Roy Andersson vei ruotsalaisen alakulon maailmalle. Avaruusseksiä nevadalaisessa bordellissa ja siittiöpyssy. Via crucis valmisteilla.

Kello 21:00

21:25
Kätevän emännän juhlat
3/10. Pikkujoulut perinteisin menoin, alkoholia, irtosuhteita ja muuta mokailua, mutta ei morkkista. Nehän oli vain pikkujoulut. HD Sallittu kaiken ikäisille.
21:50
Noin viikon uutiset
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset naurettavassa muodossa jo torstaina. Vieraana on toimittaja-kirjailija Reetta Räty, joka profiloi nykyiset poliittiset vallanpitäjät. #nvuutiset
22:15
Talo Italiassa
3/13. Mahdoton tehtävä? Voiko italiaa oppia 11 viikossa? Kurssilaisille alkaa valjeta, että kyseessä on huikea urakka. Kukaan ei kuitenkaan ole luovuttamassa, päinvastoin. Opiskele mukana: oppiminen.yle.fi/italia (U).
23:00
Muotokuvassa: Nina Roos
Taidemaalari Nina Roosin ilmaisu on voimakasta, ja hän on luonut minimalistisilla keinolla oman maailmansa. Siihen kuuluu myös kaksossisar, taidekriitikko Rita Roos, joka kuoli varhain. Toim. Lotta Wigelius-Wulff, 2014.