UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 24.9.

07:19
Nimipäiväonnittelu: 24.9.
Onnea, Alvar ja Auno!
07:21
Pikku Kakkosen posti
Eläinten kilpailut. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:26
Pikkuli
Sinäkin opit, Honkkeli! Tikan rummutus keskeyttää Pikkulin ja Honkkelin leikin. Pikkulikin haluaa rummuttaa, mutta Honkkeli ei, koska tuntee itsensä kömpelöksi ja epävarmaksi. Miten Honkkeli oppisi musisoimaan? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Franklin ja ystävät
Franklin ja seikkailu Astro-planeetalla. Pojat leikkivät astronauttia, kun taas tytöillä on menossa keijuleikki. Kaikki haluaisivat leikkiä yhdessä, mutta ongelmaan ei tunnu olevan ratkaisua. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:43
Maltti ja Valtti - homma hanskassa
Kiukku. Maltti ja Valtti saavat poliisipäälliköltä kiperän tehtävän. Mitä voi tehdä, jos kiukuttaa? Auttaako panikoiminen? HD
07:51
Oktonautit
Oktonautit ja salainen järvi. Oktonautit löytävät Etelämantereelta erikoisen järven ja sen pienen pienet asukkaat. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:02
Petteri Kaniini
Rikkinäinen sänky. Petterin isän taidolla rakentama sänkykään ei kestä kaninpoikien jatkuvaa pomppimista, vaan menee pohjastaan rikki. Oikeanlaisen puun etsiminen sängyn korjaamiseksi on oikea seikkailu. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Moraalimittari (7)
Osa 5: Reiluus. Moraalimittari pyrkii vastamaan kysymykseen kuinka meidän pitäisi elää, ja miten muita ihmisiä pitäisi kohdella? Mukana Pispan koulun 5B-luokka. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Hullabalooba
Kapteeni Habhabin lemmikki on kadonnut. Vladin ongenkoukkuun nappaa hai, joka pulauttaa Pollon kitusistaan. Gunnar haaveilee makoisasta lintupaistista, mikä ajaa papukaija-paran suurempaan paniikkiin ja laivan kaaokseen. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
09:05
Blogistania: Kasper Diem
Kasper Strömman antaa Kasper Diem -blogissaan hyviä neuvoja ja elämänohjeita. Huumorinystävien suosimalla bloggaajalla on haave: kirjoittaa self help -opas. (U)
09:35
Puoli seitsemän
Vieraana Juurihoitoa-kirjan julkaissut Miika Nousiainen. Näytämme miten purettavista rakennuksista voi tehdä taidetta. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7 HD
10:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta
10:12
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta
10:19
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta
10:26
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä ja Päijät-Hämeestä.
10:33
Yle Uutiset Pirkanmaa
Uutisia Pirkanmaalta
10:40
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:47
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:54
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
11:01
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:08
Yle Uutiset Lappi
Uutisia Lapista.
11:15
Yle Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
11:19
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
11:35
A-studio: Talk
Kyynärpäätekniikalla hoitoon? Vieraina ovat perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula, kansanedustaja Tuula Haatainen, päivystyksen johtajalääkäri Mia Laiho ja radiologian erikoislääkäri Riitta Korpisaari. HD

Kello 12:00

12:55
Tunne sää: Myrsky
6/8. Miltä tuntuu kun trombi lennättää koiraa satoja metrejä? Entä kun myrsky iskee kesken konsertin ja sen seurauksena päässä on nyrkin kokoinen aukko? Tänään luvassa tarinoita myrskyn keskeltä.(U)
13:25
Dok: Nykyajan ahdistukset
Lotta Green pohtii laulujensa kautta nykyajan ahdistuksia: kuinka vaikeaa on löytää työtä, ja mitä oikeastaan pitäisi tehdä työkseen, jos haluaisi sen olevan eettisesti kestävällä pohjalla. Toimittaja: Barbro Björkfelt. (U) HD
13:55
Seniori työssä
Liikunnanopettaja Kari Hujanen 64 v on unelma-ammatissaan. Hän jäi eläkkeelle virastaan 63-vuotiaana, mutta aikoo jatkaa tuntiopettajana 68-vuotiaaksi. Sarja suomalaisista, jotka jatkavat työuraansa yli eläkeiän.(U) HD
14:10
Tulossa: Pilvilinna
(1970) Sakari Rimmisen ohjaaman nuorisokuvauksen elokuvateattereissa esitetty ennakkomainos. Sisältää rohkeita kohtauksia. Tulossa Teemalla Kino Suomessa 22. syyskuuta. K12 (väkivalta, seksi).
14:11
Elävä arkisto: Valtionrautatiet
Arkisto-ohjelmien esittely.
14:12
Ja junalla pääsee
(1962) Lyhytelokuva Valtionrautateiden henkilöliikenteen toiminnasta 1960-luvun alussa. Kuvaus Esko Nevalainen. Selostaja Esko Mustonen. Tuotanto: Fennada-Filmi Junior.
14:20
Rautateiden tavaraliikenne
(1962) Lyhytelokuva rautateiden merkityksestä niin pienen kuin isonkin tavaran kuljettajana. Ohjaus Eino Jantunen, selostus Carl-Erik Creutz. Tuotanto: Fennada-Filmi Junior.
14:35
Katsaus: Rautateiden synty Suomessa
(1962) Kun Suomen rataverkon rakentaminen pääsi 1800-luvun jälkipuoliskolla käyntiin, mullistuivat maan liikenneolot muutamassa vuosikymmenessä. Tuotanto: Fennada-Filmi Junior.
14:45
Ihminen ja rautatiet
(1962) Lyhytelokuva rautatietyöntekijöiden koulutuksesta ja harrastuksista. Käsikirjoitus Igor Ahvenlahti, Yrjö Ollilainen. Ohjaus Väinö Vento. Selostus Pentti Fagerholm. Tuotanto: Fennada-Filmi Junior.
15:00
Kahva
(1968) Osittain dramatisoitu kertomus lomamatkasta junalla halki Suomen, jossa dieselmoottorijuna Dm9 kulkee kesämaisemassa.
15:10
Mennään junalla
(1972) Ohjelmassa esitellään VR:n henkilöliikenteen uudistuksia. Pääsemme mukaan mm. Tampere-Parkano-Seinäjoki rataosuuden avajaisiin Kekkosen kanssa ja tutustumme disko-, ravintola- ja hyttivaunuihin salonkiosastoineen. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Uusi Kino: Eleganssi
Dokumentaarinen lyhytelokuva herrasmiehistä peltopyymetsällä. O: Virpi Suutari. T: Euphoria Film Oy, 2015. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Uusi Kino: Fudiksen lyhyt oppimäärä
Englantilainen jalkapallomanageri Paul Waites on päättänyt voittaa Veikkausliigan luotsaamansa kolmosdivarijoukkueen FC PaSa:n kanssa. O: Antti Lempiäinen, 2012. (U) Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Efter Nio
Persoonallisuus. Vieraina tänään Leif Segerstam, Bob Hund, Celinda Byskata & Conny Karlsson, psykologi Taina Kuuskorpi sekä Philip Teir tv-sarjoineen. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media Oy HD
17:25
Puoli seitsemän
Vieraana rytmisen voimistelun uusi tähti Katja Volkova. Käymme myös potkimassa seinää Keravalla. Asiaa! Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7 HD
17:55
Obs debatt
Suomalaiset suhtautuvat yhä positiivisemmin kuolinapuun, mutta asia ei ole yksinkertainen. Aiheesta keskustelevat Heikki Pälve Lääkäriliitosta, Jutta Zilliacus ja Mona Fagerholm. Puhetta johtaa Bettina Sågbom. #yledebatt HD

Kello 18:00

18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
18:40
Jäämeri 30 päivässä
Osa 10/10: Beringinsalmi, Dezhnjovinniemi. Ville Haapasalo osallistuu mursun metsästykseen ja maistaa valasta Tshukotkassa, missä alkuperäiskansa elää merestä. 30 päivän matka päättyy paikkaan, josta aurinko nousee. (U) HD
19:30
Yle Uutiset
19:50
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
20:15
Uutisvuoto
Uutisvuodon vieraiksi saapuvat uutisankkuri Peter Nyman ja radiotoimittaja Kimmo Vehviläinen. HD
20:45
Perjantai
Mitäs me sortajat. Imperialismista, kulttuurisesta omimisesta ja turhasta (?) herkkänahkaisuudesta keskustelemassa Li Andersson ja Roman Schatz. Perjantai-dokkari: Näpit irti saamenpuvusta. HD

Kello 21:00

21:40
Kimmo (7)
Kausi 2. 8/13. Kotikäynti. Rami yrittää saada uuden työn opetusministeriössä ja palkkaa Kimmon ja Ullan avukseen. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD Sallittu kaiken ikäisille.
22:05
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen valikoivin uutislähetys. Aiheena sakot ja natsit. #nvuutiset HD
22:30
Kummeli
Kausi 4. 6/8. Pikaraportti Mauno Ahonen, Älykääpiöt katossa, Musavisa Suomen teurastajien liitto, Tamppaajat, Potilas Saarinen pää irti ja paljon muuta päätöntä. (U) K7 (väkivalta).
22:54
Uutisikkuna

Kello 24:00

03:00
Uutisikkuna