UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

TV Finland Sunnuntai 31.7.

07:08
Nimipäiväonnittelu: 31.7.
Onnea, Helena ja Elena!
07:10
Hyrräpäät
Ulos. Hyrräpäät löytävät monta maalipurkkia. Leluautosta löytyy myös jotain mielenkiintoista. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Kimmo Kuu
Luisteluretki. Avaruusmerirosvo. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Dinojuna
Eräs viisas dinosaurus. Pekka Peteinosaurus. Sallittu kaiken ikäisille.
08:04
Karvinen
Kuntoilua. Hisse aloittaa Karvisen kuntokuurin mutta haasteita riittää. Uuno-kissa hätistelee hiiriä. HD K7 (väkivalta).
08:17
Aivokeskus
Avaruuslaboratorio Aivokeskuksessa selvitetään, miten pyykinpesuaine toimii.
08:25
Tenavat (7)
Huono päivä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:33
Betonin särkijät
Rampit eli kaaret. Betoninsärkijät menevät sillan alle harjoittelemaan ramppiskeittausta.
08:40
Merten syvyyksissä
Musta valas. Mustan valaan merirosvot hyökkäävät. He uskovat, että Meren perhe piilottelee aarretta aluksellaan. Perhe joutuu merenalaisen tulivuoren kurimukseen ilman aseita, ja pako vaatii koko perheen nokkeluuden. HD K7 (ahdistus).
09:05
Uutisikkuna
10:15
Aamusydämellä
Henkirikos lähipiirissä. Marketta Miettinen ja Kari Teittinen menettivät ainoan lapsensa henkirikoksen uhrina. Toipuminen vie vuosia ja vertaistuki auttaa. (U). HD
10:55
Tartu Mikkiin
Nyt rokataan manselaisvoimin, kun studioon kolmen soinnun erän saapuvat ottamaan Pate Mustajärvi ja Jussi Aaltonen sekä Juri Lindeman ja Heikki Salo. Tartu Mikkiin ja rokkaa mukana! HD
11:45
Puutarhaunelmia
Tommi Järvisen lihansyöjäkasvit. Puuhailijan puutarha Nukarissa. Vaalittu perinnemaisema. Koostejakso.(U)

Kello 12:00

12:15
Uusi päivä
Osa 336: "Kuka on se oikea?" Marika ja Tero putoavat korkealta. Vilma miettii avioliittoa. Mirja kohtaa yhteisön. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
12:43
Uusi päivä
Osa 337: "Mun isä hän on." Tero tutkii keilauskalenteriaan. Marika purkaa pettymyksensä. Lotta raivaa itselleen tilaa. Vilma keskittyy häihin. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
13:11
Uusi päivä
Osa 338: "Jos saisit kuulla mitä tein." Tunnelma tiivistyy Vilman ja Karrin välillä. Teroa kiusaa side Roniin. Osku aiheuttaa päänvaivaa Askolle ja Minnalle. Aleksi yllättää Vihreät valot. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
13:39
Uusi päivä
Osa 339: "Kerro terveiset lapsille." Asko kohtaa todellisuuden. Jimin kiukku hakee kohdetta. Otso liisteröi ihmissuhteitaan. Tero etsii todisteita. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
14:07
Uusi päivä
Osa 340: "Sinun katson kasvavan." Roni esittelee taitojaan Terolle. Lotta raivaa pesää. Anni tonkii epäkohtia. Emmi ja Cicca joutuvat kilpasille. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
14:35
Uusi päivä
Osa 341: "En tahdo sinua enää." Asko tekee päätöksen. Jimi löytää ymmärtäjän. Otso ja Mirja järjestävät tuparit. (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Arjen huimapäät: Nosturinkuljettaja
Kirjaimellisesti päätähuimaavalla työmaallaan tapaamme nosturinkuljettaja Timo Koistisen. Hän kapuaa joka arkiaamu ohjaamoon, jonne useimmat eivät menisi väkisinkään. Mutta maisema on tässä konttorissa hieno!(U)
15:10
Tuhkimotarinoita - Tyttöjen ilta
Miltä tuntuu palata maahan, jossa on sisällissodan aikana joutunut tappolistalle? Nykyään Nawel edustaa suomalaista vientiyritystä arabimaissa. Millaista se on ja mitä Nawelille kuuluu nyt? (U) HD
16:25
Indigo
Indigo on vahvasti nykyajassa soiva Eicca Toppisen ja Perttu Kivilaakson metallinhohtoinen ooppera globaalin suuryhtiön vallasta, onnen etsimisestä ja rakkaudesta. Johtaja Jaakko Kuusisto, ohjaus Vilppu Kiljunen. U. HD

Kello 18:00

18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
18:40
Metsien kätkemä
Kainuun korpimailla. Astelemme Lönnrotin jalanjäljillä Vienan polkujen maisemissa, ihmettelemme Kalmosärkkien kuoppia ja pääsemme kokemaan Karhun kunniaksi järjestettävän rituaalin Julma-Ölkyn rotkojärvellä. HD
19:10
Arkistokuvia: Vastuu
Raittius ja vanhempien (isän ja äidin) vastuu. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Yle Uutiset
19:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
20:05
Kotikatsomo: Hopeanuolet
3/3. Ritva kohtaa menneisyytensä ja Marja-Leena saa vihdoinkin tehtyä sovinnon. O: Auli Mantila. N: Jaana Saarinen, Katriina Hyvärinen, Aarno Sulkanen, Heikki Silvennoinen. T: DOfilms, 2007. (U) K7 (ahdistus).
20:55
Elämänmeno (7)
Pirkko Saision romaanin pohjalta vuonna 1978 tehty tv-elokuva työläisperheen elämästä Helsingissä vuodesta 1946 alkaen. Ohjaus: Åke Lindman. Pääosissa Ritva Oksanen, Erkki Pajala, Pirkko Saisio ja Irma Martinkauppi.(U) Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

22:30
Yle Live: Gasellit
Helsinkiläisen räppiryhmän hikinen keikka Blockfestissä Tampereella elokussa 2015. Ohjelmassa mukana mm. yhtyeen hittibiisit Teinijäte, Mahtuuko kyytiin? ja 2006. Lavalla Hätä-Miikka, Päkä, Thube Hefner ja Musajusa. HD
23:15
Uutisikkuna

Kello 24:00

03:00
Uutisikkuna