UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Sunnuntai 26.10.

07:11
Nimipäiväonnittelu: 26.10.
Onnea Niina, Nina, Amanda, Manta, Ninni.
07:12
Niksi-Nella : Päivänvarjo
Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Niksi-Nella : Päivänvarjo
Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Pusse
Musikaalista meteliä. Herra Kloppotin säveltämä teos saa tänään ensiesityksensä. Terin soitin menee rikki, mutta Pusse auttaa ystäväänsä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Jari ja Kari
Uimahallireissu. Ensimmäisessä Jari ja Kari -jaksossa kaverukset opettavat lapsille miten uimahallissa tulee toimia, minne jätetään vaatteet ja missä ja milloin tulee peseytyä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:45
Petteri Kaniini
Hädässä ystävä tunnetaan. Pennan ihastellessa Liljan näppäriä taitoja Petteri tuntee olonsa syrjäytetyksi. Mutta kuka osaa auttaa, kun Lilja ja Penna jäävät loukkuun? HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Tekijänä: Puustinen & Hara
Avanto-arkkitehteinä tunnetut Puustinen ja Hara jättävät jälkensä kaupunkiin tuottaen iloa arkeen, oli kyse sitten Hernesaaren saunasta tai Pyhän Laurin kappelista. Lähtökohta on, että ympäristöön tulee parannus. (U)
09:15
Yle Live: Robin
Teinisensaatio esiintyi bändinsä kanssa YleXPopin lavalla toukokuussa 2014. Robin veti Oulun Kauppatorilla järjestettyyn tapahtumaan 6 000 ihmistä ja esitti kaikki hittibiisinsä. Ohjelmassa myös Robinin haastattelu. HD
10:05
Yle Uutiset Viikko viitottuna
10:15
Aamusydämellä
Tatuoidut. Tatuoinneista on tullut osa valtakulttuuria, mutta ne voivat olla myös harrastus. Omasta kehosta taideprojektina kertovat Anu Lehtiö ja Antti Räisänen. yle.fi/aamusydamella.
10:55
Muuttohaukantie
Ankeasta saunasta tulee ylellinen suihkuluola. Kalevojen uuden kodin kosteat tilat vanhassa puutalossa keskellä Tamperetta saavat sisustaja Leena Carelsen luovuuden myötä kokea huikean muutoksen. (U)
11:25
A-studio
Luontaishoitajien ja energiaterapeuttien suut tukkoon? Vieraina kirjailija Tiina Raevaara, tiedetoimittaja Ulla Järvi, lääkäri Tapani Kiminkinen ja Suomen Terveysjärjestön puheenjohtaja Merja Lindström. #yleastudio

Kello 12:00

12:00
RSO:n Nenäpäivä-konsertti
RSO yllättää vanhat ja uudet kuulijat Nenäpäivä-konsertilla suorana lähetyksenä Musiikkitalosta. Konsertin johtaa Hannu Lintu, solistina Camilla Nylund. Juontajina toimivat ihanat Ella Kanninen ja Jussi-Pekka Rantanen. HD
13:30
Akuutti
Sähkösavuke koukuttaa samalla tavalla kuin tupakka? Miksi mies kaljuuntuu? Harvinainen sairaus pitää nuoren naisen neljän seinän sisällä. Kasvosokealle kaikki ovat samannäköisiä. Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
14:00
Tehtävä lähiössä
Miljoonan suomalaisen koti on lähiössä. 10-osaisessa sarjassa etsitään Suomen parhaita lähiökoteja, -taloja ja pihoja. Kuudennessa jaksossa Vantaan Pähkinärinne ja Helsingin Pukinmäki. (U)
14:30
Ylen aamu-tv
9.07 Viikon puheenaihe: Paljon melua sukellusveneestä 9.19 Viikonlopun sää 9.27 Mistä tiedät, ovatko havaintosi totta? 9.38 Voita & Sokeria: Tangokuninkaan kuninkaallinen salaatti 9.43 Parkourin salat. yle.fi/aamutv
15:25
Kuninkaittemme jäljillä
Osa 6/10. Ruotsi kasvoi Kaarle X:n ja Kaarle XI:n aikana suuremmaksi kuin koskaan ennen tai sen jälkeen. Suurvaltakauden sadoista kivilinnoista vain muutama rakennettiin Suomeen. (U) HD
16:25
Nuottien matkassa
9/16. Tunnetut ja tuntemattomat euroviisukappaleet johdattavat matkalle Euroopan halki musiikkivisailussa. Juontajana Thomas Lundin. Tähtivieraana Euroviisuvoittaja Åsa Jinder Ruotsista. Parad Media, 2014.
17:25
Inhimillinen tekijä
Voisivatko ihmiset nähdä meidät ensin ihmisinä, sitten vasta vammaisina, kysyvät Rita Järvinen, Olli Nordberg ja Eeva Airikkala. HD

Kello 18:00

18:15
Tämä tästä
Stan Saanilan ja André Wickströmin vetämä uutisparodioita sisältävä huumoriohjelma. Monumental Produktion, 2014. HD
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:40
Strömsö
Vieraana maailman vahvin mies Fredrik Smulter. Lee painaa sisustuskankaita, Jim tekee talon nurkkiin rännin jatkeet, ja Camilla koristelee puuesineitä polttokynällä. svenska.yle.fi/stromso HD
19:20
Paikan kertomaa: Linnunlaulu
Wenzel Hagelstam vierailee taidemaalari Jorma Heleniuksen kotona Linnunlaulussa. Muistellaan vanhoja hyviä aikoja, pohdiskellaan Töölönlahden tulevaisuutta ja jutellaan Jorman työstä ja lukuisista harrastuksista.(U)
19:30
Yle Uutiset
19:45
Urheiluruutu
20:05
Kotikatsomo: Tehdas
16/18. Ihmisiä hallayössä. Työläiset valtaavat tehtaan. Heikki hiippailee Marmisten pihalla ja sisällä Antti murehtii sekavaa elämäänsä. Jokinen alkaa viipyä ulkona iltaisin. Se saa Anun levottomaksi. Ohjaus Juha Rosma HD K7 (ahdistus).
20:55
Jälkivääntö
Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit.

Kello 21:00

21:35
Uusi päivä
Osa 416: Pitkäkyntiset. Roni pelastaa Annin pulasta. Elinan, Niklaksen ja Kristan messumatka kuumentaa tunteita. Tuija tahtoo Ruisrockiin ilman esiliinaa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
22:03
Uusi päivä
Osa 417: Käännekohtia. Elina kuulee Niklakselta uutisen, joka saa hänet toimimaan. Sakusta paljastuu puoli, joka järkyttää Iristä. Lauri iloitsee liian aikaisin. HD Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Uusi päivä
Osa 418: Viimeinen kuulutus. Tomin ja Emmin lähtö Intiaan vaarantuu. Tuijan ja Janin tiellä on esteitä. Krista leikkii tunteillaan. Elina pettyy Niklakseen. Lauri unohtaa roolinsa. HD Sallittu kaiken ikäisille.