UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 4.7.

07:00
Nimipäiväonnittelu: 4.7.
Onnea, Ulla ja Ulpu.
07:01
Siiri ja Krokotiili
Siili. Siiri tahtoo ikioman lemmikin. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:06
Dinotassut
Hihkuliukua! Dinotassut löytävät mitä mainioimman liukumäen. Liukumäki herää yllättäen unestaan ja suutahtaa, kun sen unta on tohdittu häiritä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:17
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Kivikovan leivän arvoitus. Mutkittelevan viivan arvoitus. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Riku ja Rami
Mustikan litrahinta. Riku ja Rami lähtevät mustikkaan. Rami haluaa ämpärit täyteen arvokkaita marjoja. Tehopoiminnasta seuraa marjakramppi. Onneksi siihen löytyy Rikun avustuksella lääke. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Petteri Kaniini
Kanit madonkaivajina. Petteri lupaa hätäpäissään kaivaa Mauri Mäyrälle ämpärillisen kastematoja. Tehtävä osoittautuu yllättävän hankalaksi, ja päivän päätteeksi matoja kaivaa yksi jos toinenkin! HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
Jack (7)
Päivä koirana. Rokia luullaan oikeaksi koiraksi, ja rankkuri vie sen koiratarhaan. Jack auttaa Rokia ja sen uusia kavereita pakenemaan koiratarhasta, ennen kuin asiantuntijat pääsevät tutkimaan "uutta rotua". HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Kaikki kuvaa
Kaikki kuvaa 2015 -kilpailun satoa. Sisältää elokuvat: Metsokankaan koulu - Älä pelaa liian pitkään ja MiksufTubeOy - Juoksu. HD
08:21
Hirveä Henri
Hirveän Henrin unelmajäätelö. Sallittu kaiken ikäisille.
08:32
Villit futarit (7)
Petturi. Liigan finaaliottelu lähestyy, mutta ainoastaan maalivahti Aleksi tuntuu olevan oikeassa terässä. Aleksille tarjotaan hänen elämänsä tilaisuutta, mutta mitä tarkoittaa petturin merkki? HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Uutisikkuna
10:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta
10:12
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta
10:19
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:26
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:33
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:40
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta
10:47
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta
10:54
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:05
Satuhäät
Pauliina Brandt ja Antti Lappalainen rakastuivat päätä pahkaa. Puoli vuotta ensitapaamisesta vietetään parin hääjuhlaa. Valmisteluihin jää vain pari viikkoa. Kaiken lisäksi sulhasen auto varastetaan häiden edellä. (U)
11:55
Satuhäät
Minna Virkki ja Jari-Matti Ritvonen vihitään maalaismaisemissa. Minna kamppailee pääsystä Tangomarkkinoiden finaaliin häävalmistelujen alla. Suurimmat paineet ovat silti morsiamen isällä. (U)

Kello 12:00

12:45
Satuhäät
Virolaissyntyinen Triinu Penijäinen ja Tuure Poussu vihitään Tartossa. Häävalmisteluissa seuraa yllätys toisensa perään. (U)
13:35
Satuhäät
Purjehdusta harrastavat Ulla-Maija Kulju ja Miikka Ylikoski pääsevät avioliiton satamaan Kemissä. Ulla harrasti aiemmin vammaisalppihiihtoa, mutta tavattuaan Miikan hän vaihtoi lajia. (U)
14:25
Satuhäät
Tii-Mari Kojo muutti Turusta Säkylään yläasteikäisenä ja sekoitti säkyläläisten koulupoikien päät. Saku Vätti oli yksi heistä. Nyt pari sanoo tahdon. (U)
15:15
Uutisikkuna
15:50
Järviemme helmet
Inarijärvi. Dokumentissa matkataan Euroopan upeimmalla erämaajärvellä kaikkina vuodenaikoina: dokumentaristi Petteri Saario tapaa 72 vuotta kalastaneen Aslakin, syö kalapottua ja sukeltaa rautujen ja taimenien maailmaan.(U)
16:20
Elävä arkisto: Ahvenanmaan saaristo
Lounais-Suomen Saaristomeri ja Ahvenanmaan saaristo on kaksi kesäkuukautta turistien suosiossa, loppuvuosi on hiljaisempaa. Arkisto-ohjelmissa nähdään, kuinka saaristossa eleltiin 1960-luvulla. HD
16:21
Vene on silta
(1968) Ohjelma kertoo Lounais-Suomen saariston ja Saaristomeren maantieteestä, historiasta ja elinkeinoista. Turistit kansoittavat idylliset rannat teltoillaan ja poukamat purjeveneillään.
16:45
Saaristolaiselämää Ahvenanmaalla
(1960) Elämää Ahvenanmaan saaristossa. Ohjelmassa tutustutaan kalastukseen, veneveistämöön ja Maarianhaminan merenkulkumuseoon.
17:05
Maisema ei elätä
(1965) Elämää autiotuvalla Ahvenanmaalla ja Suomen läntisimmässä kunnassa Eckerössä. Kesällä kaunis seutu kukoistaa turismista, mutta kolme muuta vuodenaikaa asettavat elannolle haasteita.
17:30
Kioski
Rollofunk jee jee! Kioski kiertää Suomea ja etsii tien päältä 1000 uutista. Ilmianna kyläsi ainutlaatuisin tyyppi! #ylekioski HD

Kello 18:00

18:00
Lomamatka 80-luvulle
Maksamme velkaa 4/9: Tässä jaksossa otetaan kantaa! Lomalaiset tekevät hyväntekeväisyyslaulun Pelle Miljoonan opastuksella. Reneä jännittää levytysstudiossa ja rauhanmielenosoitus hämmentää turkulaisia.
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:40
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Kari Voutilainen on palkittu kellomestari, jonka uniikkikellot syntyvät käsityönä Sveitsin kellolaaksossa, Motiersin kylässä. Jaakko Selin tutustuu myös kuohuviininvalmistukseen ja paikalliseen fondyyhyn.
19:15
Mikaelin naiset : Emma Salokoski
Laulaja Mikael Konttisen seuraksi legendaariselle M1-studiolle saapuu Emma Salokoski. Mikä laulu on Emmalle erityisen tärkeä, ja mikä tarina siihen liittyy? (U)
19:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
20:10
Punainen nauha
Romanttinen komedia vanhanpojan viimeisestä mahdollisuudesta. Poikuudesta eroon ennen eläkettä. O: Tapio Piirainen. (U) K7 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:25
Myrskyluodon Maija
6/6. Tie Myrskyluodolta. Anni Blomqvistin romaaneihin pohjautuva TV-sarja vuodelta 1976, jonka Benedict Zilliacus on dramatisoinut. O: Åke Lindman. N: Rose-Marie Rosenback, Leif Sundberg. Musiikki: Lasse Mårtenson. (U) HD K7
22:45
Uusi päivä
Osa 228: "Sä oot mun pikku enkeli". Lissu ja Marika löytävät ilon. Minna astuu tienhaaraan. Krista maistaa omaa lääkettään. Aleksi painiskelee sydämensä kanssa. (U). HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:10
Uusi päivä
Osa 229: "Mä en aio päästää irti". Aleksi ja Emmi etsivät aikaa ja paikkaa. Vilma ottaa salaisen askeleen. Minnan idea karkaa käsistä. (U). HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:40
Uusi päivä
Osa 230: "Touhu tuntuu holtittomalta". Aleksi haluaa olla reilu pomo. Krista huomaa Tomin arvon. Byrokratia piinaa Ainoa. Marika ei usko testitulosta. (U). HD Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:10
Uutisikkuna
03:00
Uutisikkuna