UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 25.4.

06:59
Nimipäiväonnittelu: 25.4.
Onnea, Markku, Marko ja Markus.
07:00
Pikku Kakkosen posti
Liikenne. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:07
Hertan maailma
Hertan valtaa lemmikin kaipuu. Animaatio: Alpakkamedia Oy. Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Kadonneen papukaijan arvoitus ja Hirviön arvoitus. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Dinotassut
Uusi sarja. Verraton hymypyörylä. Elli, Otto ja Tomi ovat kolme dinotassua ja parhaimmat ystävykset. Ensimmäisessä jaksossa Elli löytää hymypyörylän, joka katoaa ja löytyy uudestaan. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:44
Herra Heinämäki
Heinämäen latoon on tupsahtanut kurkien kaveri Edvard Töttöröö. Hänet täytyy saada pian takaisin johtajakurjen selkään, ettei kurkiaura eksy matkallaan etelään. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Petteri Kaniini
Salaperäinen retiisirosvo. Petteri on ystävineen saanut saaliiksi retiisejä Vänskän isännän kasvimaalta, mutta herkuista ei päästä nauttimaan. Kolmikon jäljillä tuntuu olevan heitä itseäänkin ovelampi retiisirosvo! HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:06
Jack (7)
Vaikkuinen seikkailu. Puuhakas avaruuden putsausrobotti pääsee Nikon korvaan. Pienennetty Jack lähtee jahtaamaan robottia. Korvan ylimääräiset vieraat sekoittavat Nikon tasapainoaistin, ja pian vallitsee kaaos. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Fiksaa fillari
Osa 4. Lookki uusiksi. Mummopyörä muuttuu helposti ja nopeasti värikkääksi sirkuspyöräksi heijastintarroilla ja nippusiteillä.
08:23
Tero hoitaa (7)
Mökkihöperöt. Huonosti menneeseen historian kokeeseen olisi saatava vanhempien nimet, mutta stressi ja huono sää saattavat vaikuttaa heidän mielialaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Peter Pan
Kuumat paikat. Koukun uusin suunnitelma epäonnistuu mutta saa yhden kukkaisneidoista raivostumaan, ja tukahduttava helle iskee Mikä-mikä-maahan. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
09:00
Sateenkaarisoturit
Ranskan salainen palvelu upotti 1985 Greenpeacen maineikkaan Rainbow Warrior -aluksen. Tänä päivänä monet sateenkaarisotureista asuvat idyllisellä saarella Uudessa-Seelannissa. O: Suzanne Raes, Alankomaat 2009. (U)
10:28
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta
10:35
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta
10:40
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:49
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:55
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
11:03
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta
11:10
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta
11:17
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:24
Yle Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
11:35
Puoli seitsemän
Vieraana juontaja-toimittaja Anna Perho. Selvitämme, millaista on islantilainen sisu ja aloitamme maksan hellimisen. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 12:00

12:05
Dok: Kuolleet linnut lentävät huonoiten
Linnuilla ei ole rajoja, mutta Maltan linnustajat ovat eri mieltä. Kevätpyynti on Maltan linnustajien perinnettä, eikä muu Eurooppa saa heidän mielestään puuttua siihen. First Frame, 2015 HD
12:35
A-studio: Talk
Hallitushommiin. Vieraina kansanedustajat Hanna Mäntylä (PS), Ilkka Kanerva (Kok.) Antti Kaikkonen (Kesk.) ja Ville Niinistö (Vihr.). Juontajana Jan Andersson.
13:30
Elävä arkisto: Suomi-kuva
Pikkuruinen Suomi on tehnyt kovasti töitä löytääkseen oikean brändin ja uskottavuuden kansainvälisillä markkinoilla. Ohjelmat vuosilta 1967, 1977 ja 1987 näyttävät, missä milloinkin on menty uskottavuuden kanssa. HD
13:31
Miten edustamme?
(1967) Ohjelma Suomen tunnettuudesta; kuinka hyvin Suomi tunnetaan ulkomailla, kuinka Suomi-tietoutta levitetään ja miten Suomea mainostetaan matkailumaana.
13:58
Anteeksi, mutta
(1977) Ulkomaalainen reportteri vierailee Suomessa viikon toukokuussa 1977. Mitä hän tulee hakemaan ja mitä löytää tästä Etykin suomettuneesta pienestä pohjoisesta hyvinvointivaltiosta?
14:35
Aikuisten Suomi - Finland for Adults
(1987) Brittiläinen koomikkopari Mel Smith ja Griff Rhys Jones esittelee Suomea ulkoasiainministeriön tilaamassa mainosvideossa.
14:55
Kaksi tarinaa rakkaudesta
Pamela Tolan esittämä Kaisa ihastuu lomamatkalla Istanbulissa norjalaiseen Jacobiin, ja työmatkalla Oslossa toivoo löytävänsä hänet uudelleen. Mitä on suuri rakkaus? O: Eirik Svensson. HD K12 (seksi).

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 100 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes
16:25
Obs debatt
Eduskuntavaalien tulos herättää paljon kysymyksiä. Mitä arvokonservatiivien vaalimenestyksestä voi päätellä? Onko Suomi entistä kahtiajakautuneempi? Juontajana Rikhard Husu. Osallistu Twitterissä #yledebatt
17:00
Kioski
Hyvää koiran päivää! Kioskin lähetyksessä puhutaan tänään muun muassa koirien jalostukseen liittyvistä ongelmista. Vieraina on tietenkin KOIRIA! Mukana myös mopsin omistaja Riikka Kurki, Kennelliiton jalostusasiantuntija Katariina Mäki, koiratuomari Anneli Alfthan ja eläinsuojeluvaltuutettu Sari Salminen. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
17:30
Erätulilla
Pylkkäs-Konstan saappaanjäljissä. Haavi auki -sarjan kaupunkilaiskalastajat lähtevät meloen Kainuun erämaahan konstailematonta elämää ja sinisiä ajatuksia etsimään. (U) HD

Kello 18:00

18:00
Puoli seitsemän
Vieraana muusikko Ile Kallio. Tapaamme norsunluuta haistavan koiran ja selvitämme mäntysuovan salaisuudet. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:40
Satuhäät
Ella Lehtinen ja Roscoe Peters tapasivat sulhasen kotimaassa Australiassa. Kun Ella palasi takaisin Suomeen, oli tuliaisena Roscoe. Pari vihittiin Helsingin maistraatissa ja myöhemmin hääjuhlat vietettiin Thaimaassa. HD
19:30
Yle Uutiset
19:50
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
20:15
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa kerrataan vaali-illan kulkua, analysoidaan vaalien voittajat ja häviäjät sekä pelataan ministerirulettia. HD
20:30
Uutisvuoto
Vieraina Suomen Kuvalehden päätoimittaja Ville Pernaa ja juontaja-näyttelijä Vanessa Kurri HD

Kello 21:00

21:00
Anna Perhon kyselytunti
Väärät vastaukset viikon oikeisiin kysymyksiin. Ohjelman vetäjänä toimii Anna Perho ja panelisteina Olga Temonen, Suvi West ja Jenni Kokander. Jakson vieraana Kike Elomaa. HD
21:30
Efter Nio Bettinan seurassa
Toimittaja ja kirjailija Anna-Lena Laurén puhuu rakkaudestaan Venäjään, tarpeestaan ymmärtää asiayhteydet sekä tapaamisista, ystävyydestä, surusta ja äitiydestä.
22:30
Uusi Kino: Puolueet
1/2. Lyhytelokuvia elämän arkisista tapahtumista lähtökohtinaan suomalaiset puolueet. "Kunnanjohtaja" O: Zaida Bergroth. "Metsänpoika", O: Juha Lehtola. "ÅÄÖ", O: Peter Lindholm. "Taivas", O: Juha Lehtola. Sallittu kaiken ikäisille.
23:10
Uusi Kino: Puolueet
2/2. Lyhytelokuvia elämän arkisista tapahtumista lähtökohtinaan suomalaiset puolueet. "Omenapora", O: Paavo Westerberg. "Eteenpäin", O: Juhani Lintula. " Perintölakana", O: Matti Ijäs. "Matka", O: Saara Saarela. Sallittu kaiken ikäisille.
23:55
Uutisikkuna

Kello 24:00

00:00
Uutisikkuna
03:00
Uutisikkuna