UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Perjantai 24.10.

07:00
Prisma Studio
Voiko kukaan olla täydellisen tavallinen? Prisma Studio selvitti, millainen on tilastollisesti keskiverroin suomalainen.
07:30
Tartu Mikkiin
Uudet jaksot pärähtävät käyntiin megavaihde silmässä, kun Robin, Krista Siegfrids, Nopsajalka ja Kasmir tarttuvat mikkiin! Menossa mukana Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD
10:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
10:15
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
10:25
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:35
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:45
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:55
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
11:05
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
11:15
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:25
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.

Kello 12:00

12:00
Puoli seitsemän
Vieraana kirjailija Laura Gustafsson. Luontotoimittaja Kimmo Ohtonen vei kirjailijan karhukojuun, inspiroiko korpimetsä helsinkiläistä kirjailijaa. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
12:30
Dynamiittityttö
(1944) Rikosromaanien maailmaan uppoutunut tyttö kaipaa elämäänsä jännitystä ja lyöttäytyy mukaan rikoskoplaan. Näyttelijät: Lea Joutseno, William Markus, Tapio Nurkka, Rauha Rentola, Tarmo Manni. Ohjaus: Valentin Vaala. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.4
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
13:45
Palanen: Yrittäjäpatsas
Suomalaisten yrittäjien ja talouselämän tuen turvin nousi yrittäjäpatsas Helsingin Kamppiin syksyllä 2006. Aikaa hankkeeseen meni kymmenen vuotta. Mistä kaikki sai alkunsa ja miten organisaatio toimi? Ohjaus Vesa Saarinen. (U)
14:15
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
14:55
Muuttohaukantie
Uusi elämänvaihe ja muutto perheen luota kaksioon saa keravalaisen Juhan turvautumaan sisustusapuun. Ei symmetriaa tai koreaa eikä pirttikalustoja tai virkamiestyyliä, valistavat Juhan lapset sisustaja Leena Carelsea. (U)
16:00
Nimipäiväonnittelu: 24.10.
Onnea Rasmus, Asmo.
16:01
Sormilla vai puikoilla
Katja perheineen järjestää perinteiset venäläiset laskiaisjuhlat, jotka ovat kuin lettukestit talvella! Mutta aikuiset eivät laitakaan lettuihinsa voita ja hilloa, vaan kalan mätimunia... HD
16:07
Metkat Mesiläiset
Tohtori Sampo. Sampo päätyy tuuraamaan tohtori Koppista. Sallittu kaiken ikäisille.
16:15
Tilda ja hänen ystävänsä
Erkko ja voikukka. Erkko löytää ihanan voikukan. Hän suojelee sitä kaikin keinoin mutta muut eivät tunnu sitä ymmärtävän. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:26
Kasper ja Liisa
Pyöräajelu. Kasper oppii ajamaan ilman apupyöriä. Liisakin tahtoisi kovasti oppia. Kun Kasper lähtee ajelulle Viktorian kanssa, Liisaa alkaa harmittaa. Tahtooko Kasper olla enää edes hänen ystävänsä? Sallittu kaiken ikäisille.
16:37
Pikku perunat
Tiede. Animaatio laulavista perunoista. Sallittu kaiken ikäisille.
16:40
Apina opena
Ville Kiljunen ja Pono-apina mittaavat lasten tietämystä Suomen luonnosta.
17:00
Obs debatt
Laajeneva Ebola-epidemia riehuu Länsi-Afrikassa, ja sen pelätään leviävän myös länsimaihin. Miksi toimenpiteisiin on ryhdytty vasta nyt? Osallistu Twitterissä #yleobs
17:35
Puoli seitsemän
Vieraana 50 vuotta runoillut monineuvo Aulikki Oksanen. Vuokko Hovatta ja Zarkus Poussa laulavat Oksasta. Legendat-sarjassa: piispa Henrik vs. Lalli. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 18:00

18:05
Pasila 2.5 - The Spin-Off
6/40. Pärästä kuuluu. Suositun stand up -koomikon katoaminen vie poliisit suomalaisen huumorin alkulähteille. Pöysti päättää kokeilla siipiään stand up -koomikkona. (U). HD K7 (ahdistus).
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
19:00
10 kirjaa jotka muuttivat maailmaa
Ihmisoikeuksien puolustaja, sisällissodan sytyttäjä. Lauluntekijä Heikki Salo lukee Harriet Beecher-Stowen "Setä Tuomon tuvan". (U)
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
20:00
A-studio: Talk
Itämerellä kuohuu. Vieraina puolustusministeri Carl Haglund (r.), Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen, valtiotieteen tohtori Pekka Visuri ja komentaja Jon von Weissenberg. Juontajana Sakari Kilpelä.
20:55
Strada
Kirjailija Eunsun Kim pakeni Pohjois-Koreasta, mutta Jouni Hokkanen haluaa sinne turistina. Nightwishin puvustamo vauhdissa. Toijan Pissapoika-patsas sai uuden elämän.

Kello 21:00

21:25
Naurun tasapaino
Kisa huipentuu eläimelliseen taisteluun finaalipaikoista, kun koomikot etsivät omaa ääntään Korkeasaaressa.
22:15
Kollektivet
Kulttuuria kaikille. Uppoudutaan popkulttuuriin, yläkulttuuriin, alakulttuuriin ja kansankulttuuriin. Juontajina Anne Hietanen, Pia-Maria Lehtola, Peter Lüttge ja Petter Sandelin. HD