UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Torstai 17.4.

07:00
Arkistovieraana: Eeli Aalto
(2014) Kuvataiteilija ja ohjaaja Eeli Aalto kertoo urastaan sekä tv-ohjelmiensa tekemisestä Marko Gustafssonin haastattelussa.
07:15
Piina. Alpo Jaakola
(1976) Absurdi filmi absurdista taiteilijasta. Alpo Jaakola Loimaalta töineen, ajatuksineen ja rakennuksineen. Ohjaus Eeli Aalto.
07:45
Reidarin värilliset aistimukset
(1973) Lapin kiistelty taiteilija Reidar Särestöniemi maalaa ja kertoo taiteensa lähtökohdista ja Lapin muuttumisesta. Ohjaus Eeli Aalto.
08:30
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
08:40
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
08:50
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
09:00
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
09:10
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
09:20
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
09:30
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
09:40
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
09:50
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
10:05
Aamusta iltaan
Valittuja paloja päivän Min Morgon -aamuohjelmasta. svenska.yle.fi/minmorgon
10:35
MOT: Verentahrimat muotivaatteet
Historian pahin vaateteollisuusonnettomuus vaati yli 1100 kuolonuhria Bangladeshissa vuosi sitten. Suomalaisten ostamia merkkivaatteita valmistetaan tänäänkin surkeissa oloissa.
11:05
Aarteenetsijät
Sarpanevan design-ovenkahvat osuvat Mikan käteen sattumalta. Mutta mikä on niiden arvo? Kamarilla henkilökunta valmistautuu kauden viimeiseen huutokauppaan. Reality-sarja huutokaupan maailmasta. SARJA PÄÄTTYY. HD
11:45
Puoli seitsemän
Vieraana 66-vuotiaana esikoissoololevyn julkaissut musiikkipomo Gugi Kokljuschkin. Kysymme, mikä saa nuoren naisen lähtemään lähetystyöhön toiselle puolelle maailmaa. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 12:00

12:15
Vieras mies
(Suomi 1957, 100'). O: Hannu Leminen. N: Rauni Ikäheimo, Esko Vettenranta, Aku Korhonen, Kaarlo Halttunen, Matti Kainulainen. Mika Waltarin tekstiin perustuva kolmiodraama maalaistaloon asettuvasta vieraasta. K7 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.7
Lue lisää: IMDbLeffatykki
13:56
Pisara
Kiirastorstai. "Jos nyt minä, teidän herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, tulee myös teidän pestä toistenne jalat. Minä annoin teille esimerkin, jotta tekisitte saman minkä minä tein teille." (Joh. 13) Kiirastorstai. "Jos nyt minä, teidän herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, tulee myös teidän pestä toistenne jalat. Minä annoin teille esimerkin, jotta tekisitte saman minkä minä tein teille." (Joh. 13) Kiirastorstai. "Jos nyt minä, teidän herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, tulee myös teidän pestä toistenne jalat. Minä annoin teille esimerkin, jotta tekisitte saman minkä minä tein teille." (Joh. 13)
14:15
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
15:03
Pääsiäinen Kiviniemessä: Kiiran ajo
Osa 1/4: Kiirastorstaina piti varmistaa, etteivät kiusalliset ötökät ja käärmeet tulleet pihaan seuraavana kesänä. Kaikelta tällaiselta harmilta vältyttiin, kun ajettiin kiiraa. Toimittaja Anna-Liisa Kirsi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:10
Pallo-Noppa
Ohjelma esikoululaisille yhdessäolosta. Opitaan, leikitään ja kuullaan Felistan kuulumiset Afrikasta. Juontajat: Maria Asikainen ja Heikki Takkinen. (1976). Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Pelle Hermanni: Humpuukia alennuksella
Humpuukia alennuksella. Sirkukseen saapuu ihmetavaraa alehinnalla kaupusteleva kauppias. Käsikirjoitus: Simo Ojanen. Esiintyjät: Veijo Pasanen ja Pekka Lukka. (1982). Sallittu kaiken ikäisille.
15:40
Ansan ja Oivan TV-asema
Osa 7: Avajaisspektaakkeli. Käsikirjoitus Timo Parvela. Rooleissa: Ansa - Mari Vainio, Oiva - Ari-Kyösti Seppo, manu - Janne Kallioniemi, Rannanjärvi - Kari Väänänen. Ohjaus Mikko Ylöstalo. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Taavi-Tiikerin naapurissa, Kynä käteen!, Runokuva, Olivia, Katinkontti sekä Tommin kiertävä sirkus. HD
17:00
Latela
Uudet jaksot alkavat. YleX tilaa lateloilta avolava-auton Justin Bieberin etkoille. Pojilla on vaivaiset 21 päivää aikaa rakentaa tyylikäs pick-up. HD
17:30
Puoli seitsemän
Vieraana rakastettu näyttelijä Seela Sella. Kerromme mitä voi tehdä, kun koiralla ja omistajalla menevät tassut ristiin. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 18:00

18:00
Akuutti
Hoitotahto ja eutanasia - saako kuolemasta päättää itse? Onnettomuudet työllistävät käsikirurgia keväisin. Skitsofrenian hoito kehittyy. Vältä virheet ja mittaa verenpaine oikein. Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
19:00
Kuningaskuluttaja
Onko onnittelukukkien alkuperällä väliä? Reilun kaupan ruusu tappoi kotimaisen ruusunviljelyn. Kuinka reilua on ruusujen viljely Afrikassa? Testissä lasten potkupyörät.
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
20:05
Pat & Stan
Veikeä virtahepo Pat ja komea koira Stan tutkailevat maailman menoa silmät ymmyrkäisinä ja pilke silmäkulmassa. Sallittu kaiken ikäisille.
20:15
Strömsöstä poimittua
Syyrialainen pääsiäisateria. Toimittaja: Elisabeth Morney, 2011.
20:25
Kimmo (12)
Osa 14/16: Ryhmäterapiaa. Ulla ei tiedä kumman valitsisi: Kimmon vai Ramin. Ullaan salaa ihastuneella Nissisellä on erikoinen keino auttaa Ullaa. T: Yellow Film & TV. (U). HD K7 (seksi).
20:50
Kino Suomi: Tuulinen päivä
(1962) Nuori nainen muistelee kesäromanssia tuulisella saarella ja etsii rakastettuaan kaupungin ihmisjoukosta. Hän kohtaa yksinäisiä ihmisiä, joita yhdistää sama kaipuu. N: Raili Metsä, Yrjö Tähtelä. O: Eino Ruutsalo K7 (ahdistus, seksi).

Arviot: IMDb 5.1
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia

Kello 21:00

22:05
A-studio
Presidentti Niinistö arvioi Ukrainan kriisiä ja Suomen turvallisuuspoliittista tilannetta. Perintövero nousee, muuttavatko rikkaat muualle? Eurovaalisarjassa meppiehdokkaat Alexander Stubb ja Sauli Ahvenjärvi.
22:55
Kätevä emäntä (7)
Osa 2/9: Komediallinen sarja arjen mielettömyydestä ja asioista, joihin et voi olla törmäämättä. R: Minna Kivelä, Maria Sid, Annu Valonen, Kaisa Mattila, Lotta Lindroos, Jarkko Tiainen, Lari Halme. O: Antti Leino. HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:20
Lasso
Kuoleman valtakunta, alakulttuurin koti, tunneleita ja metron reittejä. Maanalainen maailma kiinnostaa. Miten se näyttäytyy taiteessa? Yhdistetäänkö se yhä pimeyden voimiin?
23:50
Suorana: Kortesmäki
Joona Kortesmäen viihteellinen keskusteluohjelma.