UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Torstai 30.10.

07:00
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Osa 8/13. Vantaalaiset Kristiina Koho ja Petri Takala tapasivat pikkujoulun vietossa. Juhlista lähdettiin katsomaan Petrin kissoja, jotka pian muuttivat hoitoon Kristiinan luokse. Vähän myöhemmin perässä muutti Petri. Tuotanto: Filmaattiset Oy ja YLE Viihde. Teksti-tv s. 334.
07:45
MOT: Satu suuresta autokaupasta
Hämeenlinnaan piti rakentaa Euroopan suurin autokauppa. Isoista lupauksista on toteutunut vain yksi mainostolppa. Toimittajana Tuomas Hyytinen.
10:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
10:15
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
10:25
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:35
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:45
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:55
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
11:05
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
11:15
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:25
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.

Kello 12:00

12:00
Puoli seitsemän
Vieraana joogaopettaja Kylli Kukk. Tutustumme itkun parantavaan voimaan. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
12:30
Siltalan pehtoori
(1934). Kartanoromantiikkaa tarjoavasta elokuvasta tuli ensimmäinen miljoonan katsojan ylittänyt kotimainen elokuva. O: Risto Orko. N: Jalmari Rinne, Hanna Taini, Uuno Laakso, Elna Hellman ja Matti Lehtiö. Mv. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
13:55
Uutisvuosi
1957. Kuurilan junaonnettomuuden raivaustöitä. Lisäksi poliisi esittelee uusia autolukkoja, koska autovarkaudet ovat lisääntyneet hälyttävästi.(U)
14:15
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
15:00
Ajankohtainen kakkonen
Perhetragedia hiljensi Nurmeksen. Auttaako alkiodiagnostiikka, kun suvussa periytyy tappava tauti? Kurdien Kobanen kohtalon päivät. Kehitysvammaiset toimittajat Tansaniassa. Juontajina Satu Miettinen ja Jyrki Richt. HD
16:00
Nimipäiväonnittelu: 30.10.
Onnea Eila.
16:01
Possu Pallero
Tähti. Päivän esitys hermostuttaa Palleroa, joten hän pyytää onnentähdeltään apua. Sallittu kaiken ikäisille.
16:12
Hommat hoituu
Jääkiekko. Hommat hoituu selvittää mitä ammattilaisia tarvitaan jääkiekon maailmassa. HD
16:16
Raa Raa, leikkisä leijona
Krokin heiluva hammas. Raa Raa auttaa Krokia irrottamaan heiluvan hampaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
16:26
Muista laulaa
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Meillä ja teillä!
16:31
Lilli ja kukkaisystävät
Naatti ja taikuri. Piikki ja Limanen järjestävät taikanäytöksen. Saavatkohan muut selville, että Piikki vain huijaa? Sallittu kaiken ikäisille.
16:41
Neppajymykerho
Vilja askartelee hauskan ovitaulun. Niilon mallin mukaan siihen voi laittaa viisarin, josta tietää milloin nukutaan tai ei saa häiritä. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen. HD
16:47
Sasu
Sasu ja kamera. Sasu valokuvaa päivänsä tapahtumia. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Akuutti
Syömishäiriö altistaa autoimmuunisairauksille? Harjaa hampaat - suun terveydellä on yllättäviä vaikutuksia yleisterveyteen. Epilepsia ei ole este työelämälle. Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
17:30
Puoli seitsemän
Vieraana kirjailija Henkka Hyppönen. Onko japanilaisesta wc-teknologiasta Suomen valloittajaksi? Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 18:00

18:00
Muuttohaukantie
Näkövamma on tärkeä lähtökohta. Veli-Matti Santavuori muuttaa ja kutsuu Leena Carelsen avukseen. Valaistuksen suunnitteluun paneudutaan huolella ja vaalea-tumma sävyistä keskustellaan pitkään. (U)
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
19:00
Kuningaskuluttaja
Kenelle VR:n alelippuja riittää? Kaukojunien hinnoittelu uudistui, selvitimme kuka voitti ja kuka hävisi. Kolme kovaa testaa hiusten suoristusraudat.
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
20:05
Kaupunki uusiksi: Keskusta eloon
Osa 2/6. Nuorten arkkitehtien tie vie saaristoon. Parainen on suosittu mökkilomakohde, mutta miten kaupungin keskustaa voisi kohentaa ja lisätä sen vetovoimaa?
20:50
Kino Suomi: Yö vai päivä
(1962) Modernissa komediassa ulkomainen seurue tutkii maamme kulttuuria ja pakanallisia juhannustapoja Puumalassa. N: Elina Salo, Eino Krohn, Ismo Kallio. O: Jaakko Pakkasvirta ja Risto Jarva. Filminor Oy. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 4.9
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia

Kello 21:00

22:20
Silminnäkijä: Vakuutusyhtiön hylkäämät
Vammautumiseen ei tarvita kuin muutama sekunti, mutta taistelu vakuutusyhtiötä vastaan voi sen jälkeen kestää jopa vuosikymmeniä. "Minulla on lainsuojaton olo", sanoo 25-vuotiaana vammautunut Niina. Toim. Nina Malmberg.
22:50
Ulkolinja: Mustavalkoinen Turkki
Recip Tayyip Erdogan vaihtoi pääministerin pestin presidentin virkaan. Viekö itsevarma Erdogan Turkkia kohti vakautta vai diktatuuria? HD