UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Sunnuntai 1.3.

07:21
Nimipäiväonnittelu: 1.3.
Onnea, Alpo, Alvi ja Alpi!
07:23
Niksi-Nella : Nellalla leikkaa!
Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Musarullaa!
Ystävät koolle! Kuopion Musiikkikeskuksessa taltioidun iltakonsertin 2. osa. Lavalla Tuomo Rannankari, P2-yhtye, Nalle, Laululaukku-orkesteri, Jaakko, Veera sekä Rajalan koulun musiikkiluokkalaiset. HD
07:51
Pusse
Porkkanan kuljetus. Kloppotin setä on luvannut rouva Haukulle porkkanoita Suurta keittoa varten. Kaikki porkkanat paljastuvat liian pieniksi ruuanlaittoon, paitsi yksi, jonka on aivan valtava. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:02
Katinkontti
Vaikuttakaa! Katti Matikainen on suurten kysymysten äärellä. Asiantuntija-apuna johtolangan päässä opastaa lapsiasiainvaltuutettu Maria Kaisa Aula ja ministeri Henna Virkkunen.
08:14
Karvinen (7)
Esko putoaa katolta ja lääkäri määrää hänet viikoksi vuodelepoon. Siksi aikaa taloutta tulee hoitamaan topakka Elvi-täti. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:27
Tenavat (7)
Ressu, älä viitsi! HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Unelmien koulukuva
Puistolan avaruus. Kutoset suunnittelevat itse planeetan, jolla alienit asuvat. Universumin paras luokka pääsee myös leijumaan kuin avaruudessa. Osa 7/10. #unelmienkoulukuva HD
10:00
Pisara
Laihialainen Jouko Lehtinen on rakentanut kaikille avoimen kappelin Tyllyjoelle. "Nykyään monet haluavat kaiken heti, ennen kasvettiin sosiaalisuuteen." (Matt. 6:19-21)
10:05
Yle Uutiset Viikko viitottuna
10:15
Aamusydämellä
Erityistä elämää. Vaikeasti vammaiset Marja Korhonen ja Riku Kylmänen haluavat olla aktiivisia monella tavalla. yle.fi/aamusydamella.
10:55
A-studio
Taistelu kalavesistä. Studiossa vapaa-ajan kalastaja Jasper Pääkkönen, maa- ja metsätalousvaliokunnan pj.Jari Leppä (kesk.) ja ammattikalastaja Juha Piilola. #yleastudio
11:25
Kandit
Osa 7/8. Olli etsii elämänsä ensimmäisiä sydänääniä. Ultraäänikuvat ilahduttavat neuvolassa, ja sitä sopii juhlia. 1. tuotantokausi (U)
11:55
Kandit
Osa 8/8. Kesä oli testi onko kandeista lääkäreiksi. On itsekritiikin, palautteen ja kotiinpaluun aika. 1. tuotantokausi (U)

Kello 12:00

12:25
Sota ilman voittoa
Suomalaisvenäläinen yhteistyödokumenttielokuva talvisodasta. Juontajina Ville Haapasalo ja Sergei Shnurov. Käsikirjoitus ja ohjaus Arvo Tuominen ja Leonid Maljarov.
13:20
Arkistokuvia: Tulevaisuus on heidän
(Suomi, 1950). Kuvaus nuorten ohjaamisesta hyvien harrastusten pariin 1950-luvulla. Mv. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Jumalanpalvelus: Lauletaan ilosta
Musiikkihartaudessa mukana ovat kuoro, orkesteri ja seurakuntalaisia. Juontajana Per Stenberg. Ichtys-kuoro ja lauluyhtye Trinity. Todistus Fredrik Åbacka. Pianisti Stefan Jansson. Ohjaus Leif Lindgren. (U) HD
14:15
Uusi maani
Osa 2/9. Sarja vie katsojan maapallon ympäri puolessa tunnissa. Jakson aiheena on tällä kertaa vesi. Mukana Malin, Ada, Anton, Sebastian ja Vicky. Haldin Communication Ab, 2013. (U) HD
14:45
Ylen aamu-tv
9.06 Pitääkö suomalaisten pelätä terrorismia? Vastaamassa sisäministeri Päivi Räsänen 9.18 Viikonlopun sää 9.24 Hiihtäjälupausten MM-mietteet 9.35 Voita & Sokeria 9.40 Tapio Rautavaaran syntymästä 100 vuotta
15:40
Akuutti
Nivelrikon taustalla ylipainon aiheuttama tulehdustila? Naimisissa narsistin kanssa. Perheenäidin törmäilyjen syyksi paljastui silmän verkkokalvorappeuma. Syöpähoidoista peruukkikauppaan. Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
16:10
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksin asiantuntijoita puhuttavat Halosen ja Putinin välit, Ben Zyskowicz sekä jälkiviisastelu. HD
16:25
Yhteisvastuukeräys
Topi on käynyt pohjalla ja nähnyt elämän nurjan puolen. Hän tietää, mitä on, kun ei ole mitään. Topi myös muistaa, miltä tuntui, kun joku halusi auttaa. Nyt hän auttaa muita - Suurella Sydämellä. HD
16:30
Talo Italiassa
2/13. Ensimmäinen pudotus. Ensimmäinen oppitunti, tentti ja ensimmäinen pudotus. Miten Teija löysi italialaisen rakkauden. Raimo menetti yöunensa heti kurssin aluksi. Opiskele mukana: oppiminen.yle.fi/italia (U).
17:15
Talo Italiassa
3/13. Mahdoton tehtävä? Voiko italiaa oppia 11 viikossa? Kurssilaisille alkaa valjeta, että kyseessä on huikea urakka. Kukaan ei kuitenkaan ole luovuttamassa, päinvastoin. Opiskele mukana: oppiminen.yle.fi/italia (U).

Kello 18:00

18:00
Strömsön puutarha
Tällä kertaa keskitytään marjoihin. Owe ja Camilla istuttavat tynnyreihin mm. mansikkaa ja lakkaa ja puhuvat lannoittamisesta. Elisabeth käy Laukaan kryopankissa. Alexandra tekee mehuja ja smoothieita. HD
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:40
Inhimillinen tekijä
Kolmen polven adoptiotarina. Vieraina Oili Lahti sekä Jaana ja Hanna Torseke. HD
19:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
20:05
Kalevala - Väinämöisen uusi laulu
Jari Halosen Kalevala-tulkinta osa 2/3. Sota Kalevalan ja Pohjolan välillä lähenee. Kurt valmistautuu taisteluun, ja Kullervo astuu täyttämään tehtäväänsä. Menneisyyden ja tämän hetken raja hämärtyy. HD K12 (ahdistus, päihteet).

Kello 21:00

21:10
Uuden Musiikin Kilpailu
Finaalissa esiintyy yhdeksän kilpailijaa, joista yksi edustaa Suomea Wienin Euroviisuissa toukokuussa. Lisätietoa kilpailijoista yle.fi/umk. #umk15 HD
23:10
Jälkivääntö
Nokkelaa sanailua kuluneen viikon aiheista. Äänessä Magnus Londén, Jeanette Björkqvist ja kumppanit.
23:50
Uusi päivä
Osa 462: Muistijälkiä. Elina ahdistuu omasta tilastaan. Ruuskasen ja Ainon tunteet lämpenevät. Krista joutuu pyytämään Teron konsulttiapua. HD Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:15
Uusi päivä
Osa 463: Anteeksianto. Elinan kuntoutus alkaa Haavistossa. Minna kysyy Elinalta, voisiko tämä antaa anteeksi menneet. Otso auttaa Jania miesten hommissa. Eppu neuvoo Veetiä Iriksen lahjan ostossa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
00:45
Uusi päivä
Osa 464: Rapatessa roiskuu. Otso saa Ronista apupojan, mutta tämän työmotivaatio on erikoinen. Lissu on lemmenhuumassaan unohtanut palkata matematiikanopettajan ja joutuu pulaan. Jimi löytää elämälleen tarkoituksen. HD Sallittu kaiken ikäisille.