UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Maanantai 8.2.

07:00
Akuutti
Täydentävät ja vaihtoehtoiset hoidot - huuhaata vai vaikuttavaa hoitoa? Miten eri syövät periytyvät? Muusikon suolistosairaus. Vanhemmat vahvasti mukaan vastasyntyneiden tehohoitoon. Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
07:30
Kuningaskuluttaja
Aktiivisuusmittari käteen - voit saada vakuutuksesta alennusta. Vakuutusyhtiöt kokeilevat älyteknologiaa ja hakevat uusia asiakkaita. Kolme Kovaa testaa ladattavia polkupyörän lamppuja.
08:00
Pressiklubi viittomakielellä
Paetkaa, tolkun ihmiset tulevat! Studiossa Markku Jokisipilä, Anu Koivunen ja Harri Saukkomaa. Nyt myös viittomakielelle tulkattuna.
08:30
Dokumenttiprojekti: Isän tyttö
Suomessa asuvan turkkilaisen isän ja tämän 26-vuotiaan suomalaisturkkilaisen tyttären erotarina. O: Melisa Üneri T: Klaffituotannot HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:25
Marja Hintikka Live
Mies 2.0. 3/10 Nyt puhuu mies. Kasvatuskeskustelu on naisten määrittelemää, mutta miten se käydään laulaja Mikki Kausteen ja sulkapalloilija Ville Långin suulla? Ohjelman juontaa Heikki Soini. #yleMHL HD
10:15
Uutisikkuna

Kello 12:00

12:10
Seniori työssä
Jorma Veistelehto, 65 v, työskentelee koneasentajana Metso MineralsinTampereen tehtaalla. Hyväkuntoisella koneasentajalla ei ole kiirettä jäädä kotiin kun vaimokin on vielä työelämässä useita vuosia.
12:25
Miehen kylkiluu
(Suomi 1937, 75') O: Orvo Saarikivi. N: Helena Kara, Paavo Jännes. Maria Jotunin näytelmään perustuvassa elokuvassa kaikki haluavat rakastaa, mutta asettavat tunteidensa kohteelle lähes mahdottomia vaatimuksia. Mv. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 4.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
13:40
Uutisikkuna
14:20
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
15:05
KulttuuriCocktail
Luovuus ei katoa vanhanakaan. KulttuuriCocktail tapasi kaksi 90 -vuotista taiteilijaa, Aaron Hiltusen ja Ossi Somman. Kummallakin on paljon painavaa asiaa nykymenosta. HD
15:15
Uutisikkuna
16:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Timppa, Saara ja Sorsa, Kotkaperhe, Olivia, Ilmojen kunkut sekä Oktonautit. HD
17:00
Ykkösaamu
Vieraana perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula (kesk.). Jari Korkki haastattelee. HD
17:40
Haave Välimerestä
Dokumentti Göran Schildtistä ja hänen suhteestaan Välimeren kulttuuriin. O: Pekka Mandart. T: Mandart Production. (U) Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset. HD
19:00
Vihreät Valot - Väärät bileet
4/9. Teflon. Jani yrttää saada Teflon Brothersit vierailemaan kappaleeseen. Aapo selvittää kiristäjän henkilöllisyyden ja onnistuu pahentamaan asioita. Kuulustelijat pohtivat, mikä yhteys bändillä on alamaailmaan. HD K12 (ahdistus).
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
20:00
MOT: Eläkeläisköyhälistö kyykkyyn
Köyhien ikäihmisten määrä lisääntyy Suomessa hälyttävää tahtia. Löytyisikö ilmiöön parannus palaamalla vanhaan indeksijärjestelmään tai käyttämällä eläkerahastojen miljardivarantoja? Toimittajana Kai Byman.
20:30
Arto Nyberg
Suorassa lähetyksessä haastateltavina SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly, Saimaa-yhtyeen nokkamies Matti Mikkola sekä teatteriohjaaja Kaisa Korhonen. HD

Kello 21:00

21:15
Dokumenttiprojekti: Netizen Mo
Seurantadokumentti Suomessa asuvasta Mosta, josta tuli muslimi-internet-kuningas. Kaikki romahti ja edessä oli paluu kotimaahan, sotilasvaltaan siirtyneeseen Egyptiin. O: Mohammed el Aboudi T: Helsinki-fillmi Oy HD Sallittu kaiken ikäisille.
22:20
Arkistosta revittyä: Puhelin
Puhelin mullisti täysin sen, kuinka pidämme yhteyttä toisiimme. Kuinka puhelinkulttuurimme on muuttunut? Mobiililaitteiden ansiosta ihmisten tavoittaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Toimittaja: Lotta Wigelius-Wulff. HD
22:55
Uutisikkuna

Kello 24:00

03:00
Uutisikkuna