UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 20.9.

06:53
Nimipäiväonnittelu: 20.9.
Onnea Varpu, Vaula.
06:55
Pikku Kakkosen posti
Merkillinen linna. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:00
Touhukkaat: Kuka vei värikynät?
Desin värikynät ovat kadonneet, ja Velho näkee taikapallostaan, että asialla on Piirustaja. Sen käsissä eivät kynät kauan kestä, ja niinpä se uhkaa kuluttaa loppuun kaikki maailman värikynät. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten erikoiskuljetus: liukas jääkuutio. Mikael järjestää suuren kiinalaisen juhlan Viherlaaksolaisille. Seisova pöytä notkuu herkkuja ja sen keskelle on tulossa harvinainen ja kaunis koriste. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Babar ja Badun seikkailut
Kukkaisvoimaa: Badu lähtee Zawadin kanssa etsimään harvinaista kukkaa. Syvällä viidakossa odottaa yllätys. Kiljuntaa: Zawadi on lainannut salaa kuuluisan Raitojenkirjan. Kuinka käy kun kirja katoaa? Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Galaxi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Onks noloo, Viidakkojytä ja Lohikäärmeratsastajat. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
09:00
Nuoret mestarit: Partiomestari
Partiolaisista muodostetut joukkueet kisaavat nokkeluutta ja erätaitojakin vaativassa kilpailussa. Paras joukkue on vuoden 2014 Partiomestari. Ohjelmasarjan juontavat Ronja Salmi ja Juha Karhu. HD
09:50
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksin asiantuntijat tutustuvat ruotsalaiseen demokratiaan, katsovat Urpilaisen tulevaisuuteen sekä ottavat selvää rakkaan naapurimme isännästä.(U) HD
10:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
10:15
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
10:25
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:35
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:45
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:55
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
11:05
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
11:15
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:25
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
11:40
Puoli seitsemän
Vieraana runoilija Heli Laaksonen. Ilmainen lounas nollakulurahastolla? Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 12:00

12:10
Dok: Urkujen rakentaja
Leif Tandeqvist viettää rauhallisia eläkepäiviä Inkoossa. Nuoresta saakka hän on haaveillut rakentavansa kirkkourut. Nyt urut on rakennettu, mutta millainen tulevaisuus niitä odottaa? Toimittaja: Eero Wallén. HD
13:25
Dokumenttiprojekti: Hoitajat
Espanjalaiset sairaanhoitajat Itziar ja Celia tulivat Kotkaan paikkaamaan kroonista hoitajapulaa. Riittääkö tämä uusi työtilaisuus kiintymään Suomeen kun arki muuttuu yksitoikkoiseksi? O: Raine Tiessalo. HD
14:25
A-studio: Talk
Säröjä ulkopoliitiikassa? Vieraina ulkoministeri Erkki Tuomioja, Etyjin yleiskokouksen presidentti Ilkka Kanerva ja europarlamentaarikot Paavo Väyrynen ja Heidi Hautala.
15:20
Maailmanmusiikkia Karjalasta - Värttinä
(1990) Musiikkipitoinen dokumentti karjalaisuudesta, karelianismista ja kanteleen soitosta. Esiintyjät: Värttinä, Sirmakka ja Maria Kalaniemi. Toimittaja: Mirja Metsola.
16:04
Annel Nieiddat - Angelin tytöt
(1993) Dokumentti saamelaista kansanmusiikkia esittävästä Angelin tytöt -yhtyeestä. Miten saamelaiskulttuuri kohtaa urbaanin ympäristön eteläsuomalaisella keikkapaikalla? Millaisin tunnoin tytöt katsovat tulevaisuuteen?
16:30
Muuttohaukantie
Janne on rauhanturvaajana Kongossa, mutta Nina hoitaa muuton kurinalaisesti melkein yksin neljässä tunnissa! Ensin mitään ei saa muuttaa, mutta lopputulos yllättää... Sisustaja Leena Carelse saa parin pyörtämään sanansa.
17:00
Peltsin Lappi
Peltsi lähtee etsimään mustaa kultaa Kutturasta, ja reissusta tulee ikimuistoinen. Huovuttajan verstaalla loihditaan taidetta, ja kalamiehen taivas avautuu Juutuan rannoilla. Joikukin alkaa sujua. HD
17:30
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Laila Snellmanin taiteellinen Estella-sisar emännöi sympaattista bistroaan Pariisisin 11. kaupunginosassa. Jaakko Selin käy ikuistettavana Montmartren taiteilijakukkulalla. Lounas intialaisessa kaupunginosassa. (U)

Kello 18:00

18:00
Puoli seitsemän
Vieraana Jari Sillanpää. Asiaa muumeista merenkulkuun. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:40
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Heidi Kyrön juontamassa ohjelmasarjassa vieraillaan riehakkaissa häissä Salossa. Kristiinan ja Jonin rakkaustarina alkoi 7 vuotta sitten myrskyisissä merkeissä, mutta rakkaus voitti ja vahvistui Nina-tytön synnyttyä. (U)
19:30
Yle Uutiset
19:50
Urheiluruutu
20:15
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa tulkitaan Suomen ulkopoliittista kädenvääntöä, etsitään Kokoomukselle puoluesihteeriä sekä otetaan kantaa ydinvoimakysymyksiin.
20:30
Uutisvuoto
Vieraiksi saapuvat uudet kansanedustajat Katja Hänninen (vas) ja Mika Raatikainen (ps).

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
Perhekuntien uusintataistossa vastakkain Saara & Suvi Aalto sekä Ilari & Lauri Hämäläinen (es. 18.10.2013). Kisaisäntänä Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD
21:50
Efter Nio
Jasper Pääkkönen nauttii kalastuksesta. Mårten on Marco Bjurströmin tanssioppilaana. Toimittaja Kari Lumikero ja poliitikko Maarit Feldt-Ranta ovat oppineet nauttimaan elämästä. svenska.yel.fi/efternio. Parad Media, 2014.