UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Torstai 27.11.

07:00
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Osa 11/13. Sari Immosen ja Vesa Karjalaisen romanssi alkoi työpaikalla, kun Sari saapui lomalta. Loman aikana huoltomies oli vaihtunut - Vesa oli tullut taloon. Alkoi hermostunut piiritys, joka johti seurusteluun ja puoli vuotta myöhemmin kihlautumiseen. Nyt parilla on jo kaksi yhteistä lasta. Tuotanto: Filmaattiset Oy ja YLE Viihde. Teksti-tv s. 334.
07:45
MOT: Maajussille ilmasta rahaa
Tuulivoima saa verovaroista miljardituen. Kuka voittaa ja kuka häviää kilpajuoksun tuulituista? Toimittajana Kirsi Skön.
08:15
Strada
Lievittääkö musiikki Alzheimerin tautia? Molekyyligastronomiaa ja siansorkkia. Mitä tapahtuu kun eläimelle annetaan ihmisoikeudet? Sääliseksi estää miesten syrjäytymisen?
08:45
Sydänystävät
3/14. Elis, 86, ei ole unohtanut lapsuudenihastustaan ja kärsii huonosta omastatunnosta. Saako hän uuden tilaisuuden? Magnus yrittää loistaa ikämiesten kuntoiluporukassa. Five Corners Production, 2013. (U) HD
11:35
Puoli seitsemän
Vieraana laulaja Irina. Ps:n Mittamies hyppää Suomen suurimman rekan ohjaimiin. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 12:00

12:05
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
12:20
Arkistokuvia: Kesäpäivä Pohjois-Karjalassa
(Suomi, 1955). Suomen Punaisen Ristin sairaanhoidon ja lasten kesäleiritoiminnan kuvausta Pohjois-Karjalassa. Mv. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Vaimoke
(Suomi 1936) Komea agronomi lyö vetoa että menee naimisiin ensimmäisen vastaantulevan naisen kanssa. Valentin Vaalan komedia perustuu Hilja Valtosen romaaniin. N: Ansa Ikonen, Tauno Palo, Uuno Laakso. Mv. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
13:54
Uutisvuosi
1950. Ajo-opetus oli ennen erilaista. 1950 autokoululaiset joutuivat katsomaan myös konepellin alle. Erikoista tuohon aikaan ovat myös säärikilpailut!(U)
14:15
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
15:00
Ajankohtainen kakkonen
Uusi leuka syöpäpotilaalle 3D-tekniikalla - tervetysteknologiasta viennin valopilkku. Unkarin johto putinismin tiellä. Juontajina Satu Miettinen ja Jyrki Richt. HD
16:00
Nimipäiväonnittelu: 27.11.
Onnea Hilkka.
16:01
Possu Pallero
Kuurupiilo. Possu Pallero leikkii kuurupiiloa ystäviensä kanssa. Sallittu kaiken ikäisille.
16:11
Hommat hoituu
Leipä. Hommat hoituu selvittää mitä ammattilaisia tarvitaan, jotta saadaan aikaan leipä. HD
16:17
Raa Raa, leikkisä leijona
Hippasilla. Raa Raa ja Uu-Uu eivät malta mennä päiväunille, joten he leikkivät hippaa. Sallittu kaiken ikäisille.
16:27
Muista laulaa
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Kuralätäköissä!
16:32
Oktonautit
Oktonautit ja merikäärmeet. Voimakas vesipyörre uhkaa Oktopodia. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:43
Neppajymykerho
Vilja askartelee kruunun Kiian ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
16:49
Sasu
Sasun matka Marsiin. Sasu ja Selja tekevät mielikuvitusmatkan Marsiin. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Akuutti
Kannattaako eturauhassyöpää seuloa vai ei? Äidin elämää aggressiivisesti etenevän MS-taudin kanssa. Pyörätuoli ja talvi ovat haastava yhdistelmä. Mitä nukutuksen tai unen aikana tapahtuu? Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
17:30
Puoli seitsemän
Vieraana näyttelijä Jenni Kokander. Kuka ehdolla olevista kirjailijoista voittaa tänä vuonna Ps:n Finlandia-palkinnon? Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7

Kello 18:00

18:00
Valomerkki
Antilla on omat rahat pelissä, kun Constantine-bändi haluaa ulkomaille. Mutta Englannista ei vastata sähköposteihin. 2/8 HD
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:55
Lupa välittää -musiikkivideo
Räppäri Asa ja rap-mummo Eila haastavat kaikki välittämään vanhoista. Ylen Lupa välittää -kampanjan virallinen musiikkivideo. Tuotanto: Pablo Films Oy 2014. HD
19:00
Kuningaskuluttaja
Palmuöljyä ostoskärryssä - mutta onko se vastuullista? Kolmen kovan testissä tuhkaimurit.
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
20:05
Kaupunki uusiksi: Keskittämispaineita
Osa 6/6. Suomen pikkukaupungit lakastuvat keskittämispaineissa. Nuoret arkkitehdit saapuvat Kankaanpäähän elävöittämään taidekaupunkia.
20:50
Vaalien välissä: Pätkähallituksen kuntotesti
Pätkähallituksen kuntotesti. Selviääkö Stubbin nelikko maaliin, vai meneekö oppositio kalkkiviivoilla ohi? Vieraana eduskuntapuolueiden puheenjohtajat. Juontajina Krista Taubert ja Olli Lindqvist.

Kello 21:00

22:50
Silminnäkijä: Laitoksesta heitteille?
Pian kenenkään kehitysvammaisen ei pitäisi asua laitoksessa - mutta mitkä ovat vaihtoehdot, kun säästöt nakertavat yleviä tavoitteita? Reportaasi nuorista kehitysvammaisista. Toimittaja Ami Assulin.