UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Sunnuntai 20.8.

16:10
Kahdeksan vuodenaikaa
2/4. Nordfjell-Haugomin perhe kuuluu Norjan eteläsaamelaiseen vähemmistöön, ja heidän perinteensä ovat ikivanhoja. Porot ovat nyt talvilaitumilla, ja sieltä käydään hakemassa lihaa omaan käyttöön. HD Äänitekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Rakkaudesta puutarhaan
Kausi 4, 5/8. Lähellä merta sijaitsevaan puutarhaan istutetaan karaistuneita kasveja, ja merihenkisyys näkyy myös pihan muissa elementeissä. Perheen isä liikkuu pyörätuolilla, joten esteettömyys on tällä pihalla tärkeää. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
18:15
Ulos luontoon: Vanhojen metsien pöllöt
Osa 5/10. Helmipöllöllä ja muilla vanhojen metsien lajeilla on eteläisessä Suomessa tukalat oltavat. Huhuilu- ja rengastusretket inspiroivat Minnan ja Kimmon maistuvaan metsiensuojelutempaukseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:45
Luontoretkellä: Kurkien tanssi
Norjalaisessa makasiiniohjelmassa seurataan kurkien käyttäytymistä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kriminalisti
Uskollinen loppuun asti. Nuori nainen on surmattu raa'asti. Poliisi saa selville, että hän oli opiskelija, joka rahoitti opiskelunsa erikoisella tavalla. Sekö lopulta aiheutti hänen kuolemansa? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
20:30
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD

Kello 21:00

21:05
Kotikatsomo: Korpelan kujanjuoksu
Kausi 1. 3/6. Vauhtia ja vakuutuksia. Rooleissa mm. Esa Latva-Äijö (Anssi), Janne Kataja (Jaska), Karoliina Vanne (Miisa), Juhani Niemelä (Kylä-Perttula). K: Heikki Luoma. K &O: Jukka Mäkinen. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
21:55
Taipumaton (K16)
7/8. Ash on alamaissa: Lorna on heittänyt hänet ulos. Kaiken lisäksi työssä meni jotain pahasti pieleen. Tiimin toiminnan jatkuminen on vaakalaudalla ja sen on pakko tarttua riskialttiiseen oljenkorteen. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:50
Clinton vastaan Trump
2/2. Millaisen presidentin yhdysvaltalaiset valitsivat? Hillary Clintonin ja Donald Trumpin arvomaailmaa arvioivat heidän työtoverinsa, perheenjäsenet ja poliittiset vastustajat. (U) Äänitekstitys: suomi.
23:50
Näin se vain on
8/9. Eläkesäästäminen. Valtaosa tanskalaisista on eläkesäästäjiä, koska muuta vaihtoehtoa ei ole. Kuka tästä korjaa hyödyn, asiakkaatko vai eläkekassat? Entä onko varat sijoitettu viisaasti? HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna