UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Torstai 5.5.

20:55
Itse asiassa kuultuna: Pirkko Työläjärvi
Pirkko Työläjärvi - tasavallan tahtonainen - oli 1970-luvun Suomessa pitkäaikainen ministeri lyhytikäisissä hallituksissa. Nyt hän muistelee uraansa ja tuon ajan poliittista ilmapiiriä Juho-Pekka Rantalan haastattelussa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:50
Ulkolinja: Missä innovaatiot syntyvät?
Yritykset, kuten Apple, Airbus ja lääketeollisuus tekevät omaisuuksia keksinnöillä, jotka on luotu julkisissa laitoksissa, kuten yliopistoissa. Yritykset keräävät voitot muotoilemalla ja markkinoimalla tuotteet ominaan. HD Äänitekstitys: suomi.
22:40
Outlander - Matkantekijä (16)
Kausi 1, 13/16. Rosvojoukko. Jamie ja Claire ovat hengenvaarassa, mutta tilanne kääntyy heidän edukseen. Helpotus ei kestä kauaa, sillä muuan punatakki uhkaa kavaltaa Jamien. Mies on tiukasti puun ja kuoren välissä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Lupaus
Norjalainen Idar Skotte on 30 vuoden ajan viettänyt kaiken vapaa-aikansa syrjäisellä kotitilallaan tunturin kupeessa. Siellä hän muistelee vanhempiaan ja lupausta, jonka hän antoi isälleen 9-vuotiaana.(U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna