UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Viasat Film Hits Perjantai 22.9.

21:00
Land of Mine (K15)
Tositarinan innoittama vaikuttava sotadraama. Toisen maailmansodan loppumetreillä joukko saksalaisia sotavankeja lähetetään Tanskan länsirannikolle puhdistamaan ranta maamiinoista. Tanska 2015 Alkuperäinen nimi: Under Sandet. Pituus: 100 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
23:00
Rajattu maa (K15)
Draama poliisi Max Broganista (Harrison Ford), jonka tehtävänä on pidättää laittomia maahanmuuttajia. Hän kuitenkin myös säälii näitä ihmisiä. Muissa rooleissa mm. Ashley Judd ja Ray Liotta. USA 2009. Ohjaus: Wayne Kramer. Pääosissa: Harrison Ford (Max Brogan), Ray Liotta (Cole Frankel), Ashley Judd (Denise Frankel), Jim Sturgess (Gavin Kossef), Cliff Curtis (Hamid Baraheri). Alkuperäinen nimi: Crossing Over. Pituus: 113 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 16 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:00
True Story (K15)
Toimittaja Michael Finkel (Jonah Hill) saa potkut New York Timesilta käytettyään kyseenalaisia lähteitä artikkelissaan. Etsiessään uutta työpaikkaa hän saa kuulla puhelimessa perheenisästä, joka on murhannut vaimonsa ja tyttärensä ja käyttänyt nimenään Michael Finkeliä. Tappaja Christian Longo (James Franco) kutsuu Finkelin haastattelemaan itseään. Longo välttelee vastaamasta siihen, onko hän syyllinen, ja ottaa Finkelin mukaan psykologisen trillerin piirteitä vastaavaan monivaiheiseen tarinaansa. Ohjaus: Rupert Goold. Pääosissa: Jonah Hill, James Franco, Felicity Jones, Maria Dizzia, Ethan Suplee. Pituus: 100 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
02:55
Korppi (K15)
1800-luvun Baltimoressa nuoret poliisit yrittävät löytää asunnossaan kirkuvan naisen. He saapuvat liian myöhään ja löytävät naisen (Jasmina Ilic) kurkku auki viillettynä ja tämän tyttären (Teodora Uveric) savupiipusta piilosta. Tutkija Emmett Fields (Luke Evans) huomaa pian yhtenevyyden Edgar Allan Poen (John Cusack) tarinaan Rue Morguen murhat. Poen kirjat eivät enää myy, ja kirjailija on tukeutunut pulloon. Fields kuulustelee erakoitunutta kirjailijaa. Samaan aikaan kirjallisuuskriitikko Rufus Griswold (John Warnaby) isketään kahtia kirveellä. Tähän murhaan Poella on alibi, kirjailija ja poliisi alkavat tutkia tapausta yhdessä. He tajuavat, että murhatapa on suoraan Poen tarinasta Kuilu ja heiluri. Rikospaikalta löytyy punainen naamio, mikä viittaisi siihen, että seuraava murha liittyy tarinaan Punaisen surman naamio. Fields komentaa miehensä pian alkaviin naamiotanssiaisiin, jotka järjestää kapteeni Charles Hamilton (Brendan Gleeson). Kapteenin tytär on Poen suuri rakkaus Emily Hamilton (Alice Eve). Poliisien läsnäolosta huolimatta Emily siepataan. Tanssiaiset olivatkin pelkkää hämäystä. Murhaaja kiusaa Poeta ja saa tämän kirjoittamaan uusia karmeita tarinoita. Poeta murhaajaksi epäilevä käkijoukko polttaa kirjailijan kodin. Murhaaja viittaa Amantillado-tynnyri –tarinaan, ja poliisi rientää tutkimaan katakombeja. Poe ja Fields löytävät tiiliseinän takaa Emilyn vaatteisiin puetun miehen ruumiin. Seuraavien vihjeiden mukaan Emilyä pidettäisiin kirkossa. Kirkkomaalta löytyykin tyhjjä hauta, jonka kivessä on Emilyn nimi. Poliisi tekee rynnäkön kirkkoon, ja samalla murhaaja ampuu yhden poliisin ja haavoittaa Fieldsiä. Poe ajaa murhaajaa takaa ratsain, mutta murhaaja pääsee karkuun. Lopulta Poe kirjoittaa lehtijutun, jossa tarjoutuu itse uhriksi pelastaakseen Emilyn. Seuraavana aamuna Poe saa jo ennen lehden ilmestymistä viestin, että murhaaja suostuu ehdotukseen. Tästä Poe päättelee, että murhaaja on lehdessä töissä. Hän kiirehtii päätoimittajan puheille, mutta tämä onkin tapettu. Murhaaja onkin latoja Ivan Reynolds (Sam Hazeldine). Reynolds tarjoaa Poelle myrkytetyn juoman. Poe juo ja vaatii samalla tietää, missä Emily on. Reynolds lausuu katkelman Poen tarinasta, ja Poe tajuaa Emilyn olevan lattian alla. Viimeisillä voimillaan Poe vapauttaa Emilyn. Emily viedään sairaalaan, ja kuumeinen Poe lysähtää puistonpenkille. Ohikulkija tunnistaa kirjailijan ja kysyy hänen vointiaan. Nopeasti heikkenevä Poe lausuu viimeisinä sanoinaan: ”Kertokaa Fieldsille, että hänen nimensä on Reynolds.” Sitten Poe kuolee. Fields jäljittää Reynoldsin Pariisiin. Reynolds hyökkää tutkijan kimppuun, mutta tämä ampuu murhaajan. Ohjaus: James McTeigue. Pääosissa: John Cusack, Luke Evans, Alice Eve, Brendan Gleeson, Kevin McNally. Alkuperäinen nimi: The Raven. Pituus: 110 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
04:45
Valo valtameren yllä
Australialainen sotaveteraani Tom Sherbourne (Michael Fassbender) ja hänen vaimonsa Isabel menivät naimisiin vuonna 1921, mutta eivät ole pystyneet saamaan lasta. Pian Isabelin toisen keskenmenon jälkeen pieni vene huuhtoutuu rantaan heidän majakkansa lähellä. Veneessä on vauva ja kuollut mies, joka saattaa olla tytön isä. Isabel suostuttelee Tomin adoptoimaan lapsen, koska pelkää, että vauva lähetettäisiin orpokotiin. Muutama vuosi myöhemmin Tom tapaa Hannah Roennfeldtin (Rachel Weisz), joka suree miestään ja vauvaansa, jotka katosivat merellä. Tom tajuaa, että heidän lapsensa Lucy (Florence Clery) on tämän lesken tytär. Niinpä Tomin ja Isabelin on tehtävä tuskallinen valinta. Ohjaus: Derek Cianfrance. Pääosissa: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Bryan Brown, Jack Thompson. Alkuperäinen nimi: The Light Between Oceans. Pituus: 133 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.