UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Viasat Film Premiere Lauantai 21.10.

22:00
Underverden (K15)
Zaid (Dar Salim) on menestynyt tanskalaiskirurgi, joka asuu tasokkaassa asunnossaan Kööpenhaminassa. Hänen pikkuveljensä Yasin (Anis Alobaidi) tulee hänen ovellensa pyytämään rahaa, mutta Zaid jättää tämän avunpyynnöt huomioimatta. Pian tämän jälkeen Yasin puukotetaan kuoliaaksi, ja Zaid tuntee kovaa syyllisyyttä. Tunne muuttuu nopeasti palavaksi kostonhimoksi, ja Zaid alkaa treenata, aseistaa itsensä ja muuttuu raa'aksi kostajaksi. Zaidia aletaan pelätä Tanskan alamaailmassa, mutta hänen kostonretkellään on kuitenkin kova hinta hänen yksityiselämässään. Ohjaus: Fenar Ahmad. Pääosissa: Dar Salim, Stine Fischer Christensen, Ali Sivandi, Roland Møller, Dya Josefine Hauch. Pituus: 112 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.

Kello 24:00

00:00
The Exorcism of Molly Hartley (K15)
Kuusi vuotta riivatuksi joutumisensa jälkeen Molly Hartley (Sarah Lind) juhlii 24-vuotissyntymäpäiväänsä ja pääsyään lakifirmaan töihin. Poliisi tulee tutkimaan meteliä ja löytää Mollyn asunnosta kuolleena pariskunnan, jonka kanssa Molly oli harrastanut seksiä, ja hänet pidätetään ja viedään psykiatriseen sairaalaan. Häntä tutkii lääkäri Laurie Hawthorn (Gina Holden), joka pelkää Mollyn tilan huonontuvan erityisesti nähdessään hyönteisen kulkevan Mollyn nenästä sisään. Sairaalassa on potilaana myös isä John Barrow (Devon Sawa), viraltapantu pappi, jonka riivaajankarkotus meni pieleen ja tappoi odottavan äidin ja toisen papin. Molly tunnustaa lääkärille paholaisen ottaneen hänet käyttöönsä, kun hän oli lukiossa, ja että hän on ollut "raskaana" 6 vuotta, 6 kuukautta ja 6 päivää. Kun Molly pakotetaan eristykseen, sairaalassa alkaa tapahtua kummia, ja tohtori Hawthorn alkaa uskoa, että riivaajia on olemassa. Hän huijaa isä Barrow'n auttamaan lupaamalla tälle vapautuksen. Nähtyään yliluonnollisia tapahtumia, sairaalan työntekijän itsemurhan ja Mollyn ongelmat isä Barrow kysyy neuvoa sairaalan kappalaiselta Henry Daviesilta (Peter MacNeill). Davies rohkaisee isä Barrow'ta auttamaan Mollya ja tarjoaa hänelle välineet riivaajan karkotukseen. Karkotus tapahtuu Mollyn "raskauden" viimeisenä päivänä, ja Mollyn sylkemät hyönteiset vangitaan pyhän veden täyttämään purkkiin. Davies kertoo, että Leviatanin kirjan mukaan antikristus voi syntyä vain äärimmäisestä synnistä eli äidinmurhasta, ja kolkkaa isä Barrow'n. Herätessään Molly huomaa olevansa riivattujen potilaiden saartama. Hänet raahataan maanalaiseen tyrmään. Lääkäri Hawthornkin yritetään vangita, mutta hän iskee vangitsijaansa saksilla ja pakenee. Isä Barrow havahtuu ja näkee, miten potilas tekee itsemurhan ruumiita täynnä olevassa tyrmässä. Davies ja muut kultin jäsenet valmistautuvat Mollyn luona viimeiseen rituaaliin, jonka jälkeen antikristus syntyy. Lääkäri Hawthornin onnistuu puukottaa kappalaista, ja hän, Molly ja Barrow pääsevät pakoon. Poliisi tekee rynnäkön sairaalaan, ja samalla osa hyönteisistä karkaa purkista. Yksi niistä lentää koulubussiin ja lähestyy yksinäistä oppilasta, samalla epäpyhä rituaali vaikuttaa saavan jatkoa. Ohjaus: Steven R. Monroe. Pääosissa: Sarah Lind, Devon Sawa, Gina Holden, Peter MacNeill, Daina Leitold. Pituus: 92 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.
02:00
Captain Fantastic
Maailman liiallisuus käy Ben Cashin (Viggo Mortensen) ja tämän vaimon Leslien (Trin Miller) voimille, joten he päättävät kasvattaa lapsensa luonnon keskellä Yhdysvaltojen luoteisosassa. Leslien kaksisuuntainen mielialahäiriö pahentuu ja johtaa lopulta tämän itsemurhaan. Leslien isä Jack (Frank Langella) päättää järjestää perinteiset hautajaiset, vaikka Leslie toivoi tulevansa polttohaudatuksi. Jack uhkailee saavansa Benin pidätetyksi, jos tämä osallistuu seremoniaan. Varoituksesta huolimatta Ben vie lapsensa autoreissulle hautajaisia kohti ja paljastaa heille maailman, jolta on yrittänyt heitä suojella. Cashin perheelle tulee eripuraa uuden maailman myötä, mikä muuttaa heidät pysyvästi. Pituus: 118 min. Ohjelma ei sovi alle 12-vuotiaille.
04:00
London Has Fallen (K15)
Kun Ison-Britannian pääministeri kuolee hämärissä olosuhteissa, länsimaiden johtajat kokoontuvat Lontooseen hautajaisiin. Tapahtuman turvajärjestelyjen pitäisi olla saumattomat, mutta siitä huolimatta terroristit suunnittelevat murhaavansa maailman mahtavimmat johtajat ja näyttävänsä, mitä synkkä tulevaisuus tuo tullessaan. Vain USA:n presidentti (Aaron Eckhart), salaisen palvelun johtaja (Gerard Butler) ja Ison-Britannian MI-6:n agentti (Charlotte Riley), joka ei luota kehenkään, voivat estää salajuonen toteutumisen. Ohjaus: Babak Najafi. Pääosissa: Gerard Butler, Morgan Freeman, Angela Bassett, Charlotte Riley, Radha Mitchell. Pituus: 100 min. Ohjelma ei sovi alle 15-vuotiaille.