UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Viasat Nature/Crime Sunnuntai 30.8.

07:00
Djurakuten
Jakso 21, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
07:25
Djurakuten
Jakso 22, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
07:50
Djurakuten
Jakso 23, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
08:15
Djurakuten
Jakso 24, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
08:40
Djurakuten
Jakso 25, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
09:05
Djurakuten
Jakso 26, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
09:30
Djurakuten
Jakso 27, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
09:55
Djurakuten
Jakso 28, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
10:20
Djurakuten
Jakso 29, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
10:45
Djurakuten
Jakso 30, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
11:05
Djurakuten
Jakso 31, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
11:30
Djurakuten
Jakso 32, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
11:55
Nomads of the Serengeti
Jakso 3, kausi 1. Kokenut safariopas ja luontoasiantuntija Jean Du Plessis johdattaa kiehtovalle matkalle seuraamaan gnuiden vaellusta Serengetin tasankojen halki. Jean kulkee tässä upeassa viisiosaisessa sarjassa gnuiden mukana, kun ne vaeltavat Afrikan mahtavimpien maisemien halki muun muassa Kilimanjaro-vuoren rinteillä ja syrjäisissä Katavin ja Ruahan kansallispuistoissa. Katsojat pääsevät mukaan huikealle matkalle ainutlaatuisiin paikkoihin, kun kahden miljoonan gnuun lauma lähtee ravinnon perässä vaaralliselle 800 kilometrin vaellukselle. Ohjelma sopii kaikenikäisille.

Kello 12:00

12:45
Nomads of the Serengeti
Jakso 4, kausi 1. Kokenut safariopas ja luontoasiantuntija Jean Du Plessis johdattaa kiehtovalle matkalle seuraamaan gnuiden vaellusta Serengetin tasankojen halki. Jean kulkee tässä upeassa viisiosaisessa sarjassa gnuiden mukana, kun ne vaeltavat Afrikan mahtavimpien maisemien halki muun muassa Kilimanjaro-vuoren rinteillä ja syrjäisissä Katavin ja Ruahan kansallispuistoissa. Katsojat pääsevät mukaan huikealle matkalle ainutlaatuisiin paikkoihin, kun kahden miljoonan gnuun lauma lähtee ravinnon perässä vaaralliselle 800 kilometrin vaellukselle. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
13:40
First Life
Jakso 1, kausi 1. In more than fifty years of broadcasting, Sir David Attenborough has travelled the globe to document the living world in all its wonder. Now, in the landmark series First Life, he goes back in time in search of the very first animals. From the fog bound coastline of Newfoundland to the deserts of North Africa and the rainforests of Queensland, David Attenborough finds evidence in fossils and living animals of an extraordinary period in Earth’s history, half a billion years ago, when animals first appeared in the oceans. First Life is told with stunning photography, state of the art visual effects and the captivating charm of the world’s favourite naturalist. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
14:40
Planet Europe
Jakso 4, kausi 1. Take a walk through nature's back garden, and peer into a world often closed to the naked human eye. Slither through the trees with the snakes; fly with the honey bees on their floral adventures; hide in the blinding darkness with the owls as they target their prey using nothing but their special senses. Award-winning director Kurt Mündl pulls together a vast array of filming techniques to show this world in all its glory – and our sometimes devastating effect upon it. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
15:30
Nature's Microworlds
Jakso 1, kausi 1. See how the Earth works in a whole new way as this fascinating series unpicks the puzzles of our planet, piece by piece. Earth is a collection of worlds within worlds, each one a self-contained ecosystem bursting with life. These microworlds depend on an intricate web of relationships and natural forces that make each one unique. Travelling across the world, this stunning series investigates microworlds like the islands of Galapagos, the grasslands of the Serengeti, Svalbard in the Arctic Circle, the Amazon rainforest and the desert of Australia’s Red Centre to discover the key to life in each of them. It also reveals what can happen to these ecosystems – and indeed our planet – if something interferes with their delicate balance. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
16:00
Nature's Microworlds
Jakso 2, kausi 1. See how the Earth works in a whole new way as this fascinating series unpicks the puzzles of our planet, piece by piece. Earth is a collection of worlds within worlds, each one a self-contained ecosystem bursting with life. These microworlds depend on an intricate web of relationships and natural forces that make each one unique. Travelling across the world, this stunning series investigates microworlds like the islands of Galapagos, the grasslands of the Serengeti, Svalbard in the Arctic Circle, the Amazon rainforest and the desert of Australia’s Red Centre to discover the key to life in each of them. It also reveals what can happen to these ecosystems – and indeed our planet – if something interferes with their delicate balance. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
16:30
Expedition Tiger
Jakso 2, kausi 1. Join the first ever expedition to venture into the Himalayas in search of big cats. Closed to outsiders for years, Bhutan is a forgotten world. No one knows how many tigers prowl the jungles and mountains here, but if the rumours of a healthy population are true, it will give credence to a proposed 2000-mile long 'tiger conservation corridor': an ambitious project that would allow the last remaining big cats to move freely between Burma, India and Nepal. Moving through the jungle on elephant back, the experts install the latest camera-trapping technology and FBI fingerprinting software to identify individual animals. A specially trained sniffer dog tracks down tiger dung, and thermal imaging cameras spot tigers at night. Heading to the peaks, the team climb valleys, shoot waterfalls and live with yak herders. From leach-ridden swamps to breathless, icy summits, nowhere is out of bounds. Follow the expedition every emotional step of the way as they strive to find evidence that could help bring wild tigers back from the brink of extinction and safeguard their future. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
17:25
Eläinsankareita
Jakso 7, kausi 2. Sarjassa kerrotaan uskomattomia tarinoita eläinten sankaruudesta. Kussakin jaksossa käydään läpi kaksi tarinaa sankarieläinten omistajia ja perheenjäseniä haastattelemalla ja esittämällä tapahtumat dramaattisten rekonstruktioiden avulla. Yksi sankareista on löytökoira Emma, joka pelasti diabetesta sairastavan omistajansa hengen, kun tämän verensokeri laski vaarallisen alhaiselle tasolle. Kuulemme myös tarinan beaglesta, joka oli opetettu soittamaan kännykällä hätänumeroon, kiinanpystykorvasta, joka meni vaarallisen karhun ja pikkulapsen väliin, ja kissasta, joka herätti emäntänsä, kun tämän mies oli juuri saanut sydänkohtauksen. Näiden tosielämän sankareiden toiminta on osoitus ihmisen parhaan ystävän rakkaudesta ja uskollisuudesta. Alkuperäinen nimi: Pet Heroes.
17:50
Eläinsankareita
Jakso 8, kausi 2. Sarjassa kerrotaan uskomattomia tarinoita eläinten sankaruudesta. Kussakin jaksossa käydään läpi kaksi tarinaa sankarieläinten omistajia ja perheenjäseniä haastattelemalla ja esittämällä tapahtumat dramaattisten rekonstruktioiden avulla. Yksi sankareista on löytökoira Emma, joka pelasti diabetesta sairastavan omistajansa hengen, kun tämän verensokeri laski vaarallisen alhaiselle tasolle. Kuulemme myös tarinan beaglesta, joka oli opetettu soittamaan kännykällä hätänumeroon, kiinanpystykorvasta, joka meni vaarallisen karhun ja pikkulapsen väliin, ja kissasta, joka herätti emäntänsä, kun tämän mies oli juuri saanut sydänkohtauksen. Näiden tosielämän sankareiden toiminta on osoitus ihmisen parhaan ystävän rakkaudesta ja uskollisuudesta. Alkuperäinen nimi: Pet Heroes.

Kello 18:00

18:15
The Wonder of Dogs
Jakso 2, kausi 1. No other land mammal displays such dazzling diversity as the dog. It’s hard to believe that a Great Dane and a Chihuahua belong to the same species, yet they do. In this series, we celebrate and study the dog in all its spectacularly different and unlikely forms. From ancient predator to household pet, the evolution of dogs is one of the most interesting stories in the animal kingdom. Presenters Kate Humble and Steve Leonard chart the remarkable journey of the domestic dog from one common ancestor to over 200 other breeds we see today, and discover that hidden in their DNA are reflections of our own human history. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
19:00
White Lions - Born Wild
Jakso 1, kausi 1. In the African bush anything unusual stands out strongly and is often eliminated by eagle-eyed predators. Will the white lion cubs survive? The odds are stacked against them – 80% of all newborn lion cubs don’t make it to adulthood. The most important advantage they have is character: they are feisty and they fight for what they want – a very important quality for a lion cub. They’re members of a small family pride, consisting of their protective tawny-coloured mother and her sister, who also has two young tawny male cubs of her own. This series follows this lion family on their journey through the Kruger wilderness as they struggle to survive and avoid danger. The last white lions cubs to be born here two years ago were killed by another lion pride before they reached six months. To keep their pride alive the two lionesses must also teach their cubs how to hunt, showing just how crucially important the parents’ skills and characters are in turning their helpless cubs into little hunters.
20:00
Elbe - Euroopan villi joki
Jakso 1, kausi 1. Elbe virtaa läpi jylhien laaksojen, ohi linnojen, linnoitusten ja viehättävien pikkukylien kunnes saavuttaa Hampurin sataman ja lopulta Pohjanmeren. Tässä sarjassa matkataan Elbeä pitkin ja tutustutaan jokivarren tunnettujen ja vähemmän tunnettujen alueiden ainutlaatuiseen eläimistöön. Joki kiemurtelee kuin 1 100 kilometrin pituinen köysi Tšekin ja Saksan halki. Suurin osa Elbeä on pysynyt vuosisatojen ajan koskemattomana, ja joen rannoilla elää runsain määrin erilaisia eläinlajeja, joista osaa ei juuri esiinny muualla Euroopassa. Syrjäiset luonnon paratiisit ja yllättävän monimuotoiset maisemat tarjoavat mahdollisuuden tutustua tämän villinä virtaavan joen varrella elävien eläinten poikkeukselliseen käyttäytymiseen. Alkuperäinen nimi: Europe's Wild River: the Elbe.

Kello 21:00

21:00
Missing
Jakso 3, kausi 1. When someone goes missing, lives are irrevocably changed. Those left behind are plunged into a sense of limbo, not knowing why their loved one has left or if they are still alive. Critically acclaimed drama Missing is set in a busy but under-resourced Missing Persons Unit in Dover, run by DS Mary Jane Croft. Mary harbours a dark personal secret - a missing sister of her own. As Mary and her team work to solve live cases, Mary continues her quest to find out what happened to her sibling.
21:45
Wire in the Blood
Jakso 2, kausi 5. Skotlantilaisen rikoskirjailijan Val McDermidin kirjoihin perustuva palkittu, synkkä ja omaperäinen tv-sarja, jonka pääosassa on kliininen psykologi Tony Hill. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Bradfieldin kaupunkiin Länsi-Yorkshireen. Hill palkataan auttamaan poliisia rikollisten profiloinnissa. Hänen omintakeiset menetelmänsä ja syvällinen kykynsä ymmärtää rikollisten ajatuksia auttavat jäljittämään julmia sarjamurhaajia ja ratkaisemaan raakoja rikoksia.
23:15
Vexed
Jakso 6, kausi 2. This second season introduces a new face with actress Miranda Raison (‘Spooks’; ‘Doctor Who’; ‘Merlin’) joining the cast as Jack’s new partner, Georgina. Georgina is Jack’s polar opposite. Bright and fiercely ambitious, she is newly promoted to the position of Detective Inspector, brilliant at forensics, top of every police course going and keen to prove herself further. Unfortunately Jack has other plans and it’s not long before sparks fly as they together navigate the world of car sales, the physicality of the gym, strange cliques within universities, the competition for primary school places and whether diamonds really equal romance. Pääosissa: Toby Stephens, Miranda Raison, Roger Griffiths.

Kello 24:00

00:15
Serangoon Road
Jakso 4, kausi 1. 1964 - 65. Singaporen kaupunki on käännekohdassa. Poliittiset ja etniset jännitteet ovat huipussaan. Britit vetäytyvät Singaporesta, kylmä sota käy kuumana myös tropiikissa, terroristien pommi-iskut ravisuttavat kaupunkia ja Bugis Streetin valot palavat kirkkaina, kun syntymässä on uusi valtio. Tässä kaupungissa asuvat Sam Callaghan, Patricia Cheng, CIA:n Conrad Harrison ja Chengin etsivätoimiston asiakkaat. Sam Callaghan lupautuu auttamaan naapuriaan Patricia Chengiä tämän etsivätoimistossa, kun Patrician mies on saanut surmansa erästä tapausta tutkiessaan. Patricia ei itse ole etsivä, ja hän tietää tarvitsevansa hyvän tutkijan, jolla on yhteyksiä sekä paikallisiin kiinalais- ja malaijiyhteisöihin että kaupungissa asuviin amerikkalaisiin ja britteihin. Sam on solminut armeija-aikanaan hyödyllisiä yhteyksiä, mutta nyt nuo yhteydet alkavat vetää häntä takaisin synkkään maailmaan, jonka hän haluaisi jättää taakseen.