UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Fem Maanantai 24.7.

09:00
Kesäpuhujat
1/6. Tänään kesäpuhujavuorossa ovat Ison Glagow, Sanna Nielsen, Annika Hagström, Claes Dahlback ja Oskar Kihlborg. SVT, 2014. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:00
Unelmakoti
5/8. Jens ja Therese ostivat vanhan 1800-luvun torpan ja alkoivat kunnostaa sitä. Therese haluaa entisöidä talon vanhoja työmenetelmiä käyttäen. Kun Jens saa ulkomaankomennuksen, Therese joutuu jatkamaan töitä yksin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:00
Tavoitteena usko, toivo ja rakkaus
3/8. Kristina on odottavalla mielellä, ja Jessicalla on pikatreffit. Filip saa kritiikkiä vaatteistaan, ja Daniel hyvästelee ensimmäisen sinkun. Ruotsalaisessa sarjassa kaksi pappia, pastori ja diakoni etsivät rakkautta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Elävä arkisto: Rokkikesä
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:02
Rockstop: Guns N'Roses
(1991) Kohutun yhdysvaltalaisen Guns N'Roses rockyhtyeen musiikkia ja yhtyeen basistin Duff McKaganin haastattelu. Mukana myös Hanoi Rocks ja Michael Monroe. (20.10.1991)
13:02
Rockstop: Skid Row -special
(1990) Haastattelussa Skid Row -yhtyeen jäsenille esitetään tv-katsojilta kerättyjä kysymyksiä. Mukana myös yhtyeen musiikkivideoita. (1.4.1990)
13:30
Vempainmies
Vempainmies Richard Ayoade tutkii, kuinka itseään voisi kehittää uuden teknologian avulla. Löytyisikö vempaimia joiden avulla ihmisen muisti paranee ja älykkyys kasvaa? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:52
Vempainmies
Kolmannen kauden päätösjaksossa Richard Ayoade pohtii, voiko sisätiloissa pysyttelemällä elää terveellistä elämää. Miten keksinnöt voisivat tehdä siitä mahdollista? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:15
Rebels on Pointe: miehet kärkitossuissa
Suomessa vieraileva Les Ballets Trockadero de Monte Carlo on kulttimaineinen amerikkalainen miesten tanssiryhmä, joka tanssii balettia ballerinojen asuissa taidokkaasti ja humoristisesti. Dokumentin ohjaus: Bobbi Jo Hart. HD Äänitekstitys: suomi.
15:10
Tiededokumentti: Mikä meitä odottaa?
1/4. Varhaisvuodet. Uusiseelantilainen pitkittäistutkimus on seurannut yli tuhatta vuonna 1972 syntynyttä lasta heidän koko ikänsä. Mitä tutkimus kertoo varhaislapsuuden merkityksestä yksilön kehitykselle? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Sairaan kaunis elämä (12)
Kausi 2, 14/15. Lleón, Jordin, Rocin ja Tonin yhteinen matka Beniton pakulla alkaa. Tuleeko siitä huikea hupireissu vai jotain aivan muuta? Yksi on joukosta poissa, mutta lupauksista on pidettävä kiinni. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:50
Jäitä hattuun
Kausi 2, 5/10. Uimahousut. Larry haluaa lopettaa terapian, kun hän näkee terapeuttinsa uimarannalla uimahousuissa. Hän myös suostuu hyväntekeväisyyslounaalle, mutta onnistuu loukkaamaan seuralaistaan. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Tinan keittiössä
Tina valmistaa firenzeläistä pikkupääkampelaa pinaatin kera sekä sian selkäpaistia ja inkiväärivihanneksia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
Äänijahti
Osa 5/8. Troy esittää laulun ninjojen hyökkäyksestä. Musiikkia rakastava Lootus-hiiri lähettää Lindan etsimään lapsia, jotka voivat tehdä sille musiikkia. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:10
Kulmikkaat kaverit
Osa 12/26: Mauri Majava. Mauri Majava ja hänen siskonsa Maisa ovat saaneet isältä tehtäväksi kerätä puiden runkoja ja oksia. Niitä käytetään padon vahvistamiseen ja ravinnoksi. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:18
Mirjam: Mirjam ( 7 )
Mirjam ja tulva. Mirjam, pikkuveli ja kana katsovat telkkaria. Ohjelmassa uiskentelee sorsia. Mirjam ja pikkuveli laskevat ammeeseen vettä, jotta kanakin pääsee uimaan. Virolainen animaatiosarja. buu.yle.fi K7 (ahdistus).
18:23
Ghanan lapset: Ghanan lapset
Jalkapallo-ottelu. Mubarak haluaisi ammattilaispelaajaksi, ja hän harjoittelee kavereidensa kanssa joka päivä. Mistä löytyisi televisio, josta kaverukset näkisivät maaottelun? buu.yle.fi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Taivaallista menoa: Olen niin yksinäinen
Tule kahville, Roland sanoo. Sinun ei tarvitse viipyä pitkään, viisi minuuttiakin riittää. Toimittaja: Hanna Klingenberg. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
19:00
Uusi koti Ruotsissa
Sarja alkaa, 1/6 Viittomakielinen sarja Ruotsiin tulleista kuuroista maahanmuuttajista. Onko Ruotsi kuurojen luvattu maa? Latvialainen Matilda Bergman ja irakilainen Laith Foad Fathulla kertovat elämästään kahden kulttuurin välissä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:45
Lautasantennien takaa: Hyvä sydän
Osa 5/5. Salih haluaisi sulattaa kaikki maailman aseet ja rakentaa niistä kauniin sillan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
20:00
Dok: Sibelius Korppoossa
Kertomus Jean Sibeliuksen kesänvietosta Korppoon saaristomaisemissa 1880-luvun lopulla sekä hänen siellä säveltämästään musiikista. Ohjaaja: Douglas Sivén. Tuotanto: Douglas Productions, 2015. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 21:00

21:00
Minun totuuteni: Eva Dahlgren
Eva Dahlgrenin elämä on ollut parrasvaloissa jo neljällä vuosikymmenellä, ja hänen laulunsa ovat syöpyneet ruotsalaiseen sielunmaisemaan. Nyt hän avautuu luovuudesta ja kuuluisuuden kääntöpuolesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
22:00
Petos
5/10. Mia saa tietoja vuotajalta ja kaivaa esiin totuutta Energreenistä entistäkin tarmokkaammin. Sander ja Christensen pelkäävät Mian paljastusten vaikuttavan pörssilistaukseen ja yrittävät estää häntä. (U) HD K12 (ahdistus, seksi).
22:58
Rita
Kausi 1, osa 7/8. Prinsessa. Rita ei pysty käsittelemään äitinsä kuolemaa. Pelastukseksi koituu hänen koulussa vetämänsä teatteriproduktio. Perheen muilla jäsenillä on ihmissuhdeongelmia. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi. K12 (seksi).
23:36
Skam (12)
3. tuotantokausi, 3/10. Norjalainen sarja ystävyydestä, rakkaudesta, seksistä, pettämisestä, ryyppäämisestä ja juhlimisesta. Tällä tuotantokaudella seurataan Isakia. HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.