UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Fem Sunnuntai 28.5.

08:15
Unna Junná
Heli tutkii soittimia. Binnabannas: Keltaista. Rafael ja hänen saamenpukunsa. Kumbepasi-koira keväträp. Mitähän Hiirulainen näkee? HD Äänitekstitys: ruotsi.
08:30
BUU-klubben: Saariston lapset
Jontti katsoo sarjaa Saariston lapset. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
09:00
Clay Kids
Osa 13. Tulevaisuuden konsoli. Robbie saa Flippyltä syntymäpäivälahjan, jota luulee leluksi. Lahjalla leikkiessän hän ehtii saada paljon hämmenstyä aikaan. Animaatio. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:11
Gazoon
Invaasio. Komedia Afrikan savannin kahjoista villieläimistä. Ranskalainen animaatio. svenska.yle.fi/hajbo Sallittu kaiken ikäisille.
09:15
Nina Patalo
Hotkiva herne. Nina Patalo on utelias ja kekseliäs tyttö, jolla on vilkas mielikuvitus. Hän asuu eriskummallisten otusten kanssa ja sattuu mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. svenska.yle.fi/hajbo Äänitekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
09:23
Nina Patalo
Jättiläisvauva. Nina Patalo on utelias ja kekseliäs tyttö, jolla on vilkas mielikuvitus. Hän asuu eriskummallisten otusten kanssa ja sattuu mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. svenska.yle.fi/hajbo Äänitekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta).
09:30
Koirakuumetta
Osa 3/3. Selman on vaikea pitää isoa koiraa vanhemmilta salaa, ja hänen on löydettävä Bullen omistaja. Mutta tällä on huolestuttavia suunnitelmia koiran varalle. buu.yle.fi Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Lonkeroiset
Viisi mustekalakaverusta suunnittelee huimaa karkumatkaa. Onnistuvatko ne koskaan pakenemaan ankeasta akvaariosta? Kohelluskomedia. svenska.yle.fi/hajbo HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:58
Annedroidit (7)
4/13. Auttava Käsi. Käsi tuntee jäävänsä ulkopuolelle, kun Anne pyytää eräässä kokeessa avukseen Kamun. Nick yrittää kannustaa Kättä leikin avulla, mutta Kamu ja Silmät pilaavat yrityksen. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:20
Kamppailu
4/26. Kamppailu kaksoisistuimesta. Kuinka Stian onnistuu istumaan bussissa yksin, mutta silti Saran kanssa? Ei ainakaan helposti! Norjalainen nuortensarja, jolla on pilkettä silmäkulmassa. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:30
Aamujumpan aakkoset
5/9. Jumppaa itsesi virkeäksi monipuolisella aamuliikunnalla. Aluksi tanssitaan burleskityyliin ja opitaan twerkkaamaan. Lopuksi Barthelot näyttää, miten mies voi tanssia miehekkäästi. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi.
11:00
Tienhaarassa
4/5. Glämstan juutalaisella kesäleirillä, Tukholman kauniissa saaristossa, jokaisella on tilaa olla juutalainen juuri haluamallaan tavalla. Leirin vetäjät kertovat, millaista on olla juutalainen Ruotsissa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:30
Ankkalammikosta aavikolle
Osa 4/4. Sarja kolmen nuoren miehen matkasta Pohjois-Amerikkaan. Käsikirjoitus ja ohjaus: Jan Korander. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Kino: Bernadetten laulu
(The Song of Bernadette, USA 1943) Neljällä Oscarilla palkittu kaunis klassikko ranskalaisesta maalaistytöstä, jonka puheet Marian ilmestyksestä herättävät niin kohua kuin epäuskoa. O: Henry King. N: Jennifer Jones. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:35
Kesäkonsertti Schönbrunnista
Wienin filharmonikot avaavat kesäkauden perinteisellä ulkokonsertilla Christoph Eschenbachin johdolla. Laulusolistina tähtisopraano Renée Fleming. Konsertissa kuullaan mm. Dvorakin, Rahmaninovin ja Stravinskyn musiikkia. HD
16:15
RSO Musiikkitalossa
Joht. Sakari Oramo. - Edward Elgar: Sinfonia nro 2 Es-duuri. - Teoksen esittelee Jukka Nykänen. Toimittajina ovat Lotta Emanuelsson ja Janne Koskinen (Taltioitu Musiikkitalossa 19.5.). HD
17:25
Strömsö
Kootut klassikot. Tänään tehdään perinteinen riukuaita ja kotitekoista jogurttia, ommellaan metallikehyksinen kukkaro ja kuvioidaan kangasta jauhobatiikilla. svenska.yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubben: Saariston lapset
Jontti katsoo sarjaa Saariston lapset. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:30
Puutarhakausi
3/6. Kesäisten puutarhahäiden valmistelu on täydessä vauhdissa, ja keskeneräisten tehtävien lista on pitkä! Malin suunnittelee istumäjärjestystä latoon, John somistaa hääsviittiä ja Tareq sytyttää grillin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:39
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
19:50
Lain pitkä nenä
5/5. Ruotsin poliisikoirat kilpailevat vuosittain mestaruuskisoissa, joihin tulee koiria ohjaajineen koko maasta. Novaa testataan vielä kerran ennen kuin päätetään lopullisesti, tuleeko siitä poliisikoira. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
20:00
Teinipeto
Sarja alkaa, 1/4. Oma keho. Äänenmurros, finnejä, muuttuva keho... Kuinka teinipeto selviää aamuista - ja raskaasta vaelluksesta kohti aikuisuutta? Tanskalainen "luontodokumentti" teini-ikäisen elämästä. HD Äänitekstitys: ruotsi.
20:30
Valereissu
Osa 5/10. "Team Existentialism". Nina, Kix ja Alexander yrittävät yhdessä saada ystävänsä uskomaan, että he lomailevat ulkomailla, vaikka oikeasti he viettävät koko ajan Suomessa. Pampas Production, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 21:00

21:00
Neiti Frimanin taistelu
Kausi 3, osa 2/3. Dagmar ja Kinna haluavat paljastaa valtiopäiväedustaja Wiklandin kaksinaamaisuuden prostituutiokysymyksessä. Tämä on kuitenkin vaarallinen vastustaja, minkä Johannessonin kauppiasparikin saa huomata. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
22:00
Dok: Penthouse North
Muotisuunnittelija, näyttelijä ja malli Agneta Eckemyr eli aikoinaan ylellistä elämää kotonaan New Yorkissa. Nykyisin hän taistelee vanhenemista vastaan ja koettaa pärjätä armottomassa suurkaupungissa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
23:23
Skam (12)
1. tuotantokausi, 9/11. Norjalainen sarja ystävyydestä, rakkaudesta, seksistä, pettämisestä, ryyppäämisestä ja juhlimisesta. Ensimmäisellä tuotantokaudella seurataan Evaa, joka on lukion ensimmäisellä. HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.