UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Fem Torstai 22.6.

09:00
Kesäpuhujat
1/8. Sanavalmiit keskustelijat pääsevät ääneen. Mukana ovat taiteilija Nanne Grönvall, juontaja Anders Lundin, entinen aituri Sven Nylander, kirjailija Susanna Alakoski sekä Eva Swartz Grimaldi. SVT, 2011. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:00
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 9/10. Onko Jørgenilla kaikkien muiden taitojen lisäksi myös oluenteko hanskassa? Tummaa olutta löytyy ainakin Annen vasikanhäntäreseptistä. Jälkiruoaksi balsamicomansikoita. Äänitekstitys: ruotsi.
10:30
Aistit avoinna Italiaan
Toscanan ja vanhan Romagnan välisellä vuoriseudulla aika on pysähtynyt. Bo Hagström tutustuu Garzantin perheen kievariin. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
11:00
Luontomatkalla
Sarja alkaa, 1/10. Sammakkoeläimiä ja matelijoita eli jo ennen dinosauruksia. Joakim seuraa käärmeitä ja liskoja Kreikassa. Anders nauttii sammakkojen laulukuorosta ja selvittää, minne rantakäärme munii. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Katseen vanki
Timo Humalojan ohjaama dokumenttielokuva suomalaisen elokuvan ikonista, seksisymbolista ja myytistä nimeltä Anneli Sauli sekä näyttelijä Saulin pitkästä kamppailusta tätä myyttiä vastaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:15
Tiededokumentti: Rikostutkinnan historia
1/3. Ruumiit. Ilman ruumista ei ole murhaa. Usein juuri murhauhrin ruumis on tärkein todiste, jossa säilyvät tärkeimmät johtolangat. Mitä uhrin ruumis voi kertoa murhan tekijästä? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
14:15
Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen
9/10. Kirjailijat Tiina Raevaara, Laura Gustafsson, Antti Nylén ja Niina Repo pohtivat lemmikkejä, koe-eläimiä ja eläinten oikeuksia kirjoissa ja elämässä. yle.fi/kirjojensuomi (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Altai 30 päivässä
9/9. Villen matkapäivät Altai-vuoristossa huipentuvat hengelliselle Ust-Koksan alueelle, jossa hän oppii Roerichin suvaitsevaisuudesta, vanhauskovaisten rakkaudesta ja saa muinaisen veedisen siunauksen kotimatkalleen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:50
Isä Matteon tutkimuksia
Kausi 10, 18/26. Kaksi äitiä. Hiljattain isäksi tullut mies on surmattu. Käy ilmi, että pariskunta oli joutunut turvautumaan kohdunvuokraukseen. Liittyykö se tapaukseen? Cecchini hoitelee taas läheisten lemmenasioita. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:50
Jäitä hattuun (7)
Kausi 5, 3/10. Paljon melua tukipohjallisista. Larryn uudet, narisevat tukipohjalliset aiheuttavat kiusallisia tilanteita niin kotona kuin kylässäkin. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström on Sabiinilaisvuorilla, hieman Roomasta pohjoiseen. Siellä on majatalo, joka hankkii kaikki keittiössä tarvittavat raaka-aineet suoraan omasta kylästä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubben: Bärtil
Lisa ja Staffan antavat kesäretkellä lukuvinkkejä kesäksi ja katsovat sarjoja Pikkuli ja Bärtil. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:30
Leirille! (7)
4/13. Leirikisat alkavat, ja Cynthia yrittää saada yhteyden Ciaan. Martin tuo joukkueelleen lisäpisteitä. Five Corners Production, 2017. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:40
Full Proof
4/13. Tasapaino. Amsterdamilainen Tristan osaa tehdä monenlaisia temppuja BMX-pyörällään. Hän tekee myös kokeita, jotka käsittelevät tasapainoa ja painopistettä. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi.
18:52
Viidakkojytä (7)
Muurahainen. Hullunhauska zimbabwelainen animaatio, jossa yllättäviin tilanteisiin heitetyt eläimet koettavat sopeutua hankaliin olosuhteisiin. Nurkan takana luuraa kuitenkin jo uusi katastrofi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:57
Keltapaita
Punainen lyhty. svenska.yle.fi/hajbo Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Minun Ruotsini
Sarja alkaa, 1/9. Mistä kumpuaa nuorten miesten viha, ja voiko siitä päästä yli? Ääneen pääsevät entinen natsi, joukko jalkapallohuligaaneja sekä ryhmä nuoria, jotka ovat menettäneet uskonsa ruotsalaiseen yhteiskuntaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
20:00
Velvet - muotitalon tarina
Kausi 4, 8/18. Enrique tarjoutuu maksamaan puuttuvan osan Ritan sairauskuluista, mutta tekeekö hän sen pyyteettömästi? Raúl raivostuu huomatessaan lehdistön kehuvan uutta miesten mallistoa ja marssii Humberton luo. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:45
Mittatilaustyönä
Sarjassa tutustutaan ranskalaisiin käsityöläisiin. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kino Klassikko: Painajaiskuja
(Nightmare Alley, USA 1947) Vahva melodraama tivolin mentalistista, joka kiipeää naisten avulla kohti menestystä vain pudotakseen korkeammalta. O: Edmund Goulding. N: Tyrone Power, Joan Blondell, Coleen Gray. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:50
Elävä arkisto: Tanssin huumaa
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:52
Dansholmen
(1966) Ohjelma tanssi-illasta Dansholmenin tanssilavalla Tolkkisissa Porvoon maalaiskunnassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
23:06
Humppa karkasi käsistä
(1981) Humppamusiikki kansanperinteenä ja sosiaalisena ilmiönä 1920-luvulta nykypäivään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.