UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Fem Sunnuntai 20.8.

08:30
BUU-perjantai
Rock. Postihuoneen BUU-lapset haluavat olla rocktähtiä. Jontti saa olla bändin kokki ja valmistaa popcornia. Rockin soittamisesta tulee paljon melua, joten se ei sovi herkille korville. buu.yle.fi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
09:00
Clay Kids
Osa 25. Kasvivoimat. Kovis Robbie pakottaa Albertin syömään kukan. Siitä seuraa kummia, ja Albert antaa vanhoille kiusaajilleen samalla mitalla takaisin. Animaatio. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:12
Avaruusapinat (7)
Myrkkyhämähäkki. svenska.yle.fi/hajbo HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:15
Nina Patalo
Kumma kirppislöytö. Nina Patalo on utelias ja kekseliäs tyttö, jolla on vilkas mielikuvitus. Hän asuu eriskummallisten otusten kanssa ja sattuu mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. svenska.yle.fi/hajbo K7 (ahdistus).
09:22
Nina Patalo
Hurja hikkatauti. Nina Patalo on utelias ja kekseliäs tyttö, jolla on vilkas mielikuvitus. Hän asuu eriskummallisten otusten kanssa ja sattuu mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. svenska.yle.fi/hajbo K7 (väkivalta).
09:30
Leirille!
12/13. Leirin viimeisenä iltana on leiridisko. Cia yrittää tehdä vaikutuksen Martiniin, ja Kalle uskaltaa tehdä aloitteen. Five Corners Production, 2017. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7
09:40
Full Proof
12/13. Tuuli. Hollantilainen Stan on innokas leijalautailija, joka lähtee heti rannalle, kun tuulee riittävästi. Hän selvittää, kuinka tuuli syntyy. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi.
09:53
Viidakkojytä
Apina 4. Hullunhauska zimbabwelainen animaatio, jossa yllättäviin tilanteisiin heitetyt eläimet koettavat sopeutua hankaliin olosuhteisiin. Nurkan takana luuraa kuitenkin jo uusi katastrofi. K7 (ahdistus).
09:58
Keltapaita
Apua, lentävä lautanen! svenska.yle.fi/hajbo Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Annedroidit (7)
3/13. Lapsenvahtikoe. Anne, Nick ja Shania joutuvat hoitamaan Shanian veljiä, mutta äkkiä alkaa tapahtua, kun Kamu huomaa Miau-kissan saaneen poikasia. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:22
Kamppailu
16/26. Kamppailu ryhmistä. Kuinka Stian pääsisi Saran seuraan ulkoilupäivänä? Ei ainakaan helposti! Norjalainen nuortensarja, jolla on pilkettä silmäkulmassa. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:30
Huippukuntoon koulussa
Osa 8/12. Juontaja Blossom Tainton Lindquist on elämänsä suurimman haasteen edessä: ysiluokkalaiset pitäisi saada muuttamaan elintapojaan ja tajuamaan, että päivittäinen liikunta, kunnon ruoka ja hyvät yöunet saisivat heidät voimaan paremmin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:02
Sinikeltaisia unelmia
3/8. Ruotsin P15-jalkapallomaajoukkueen ensimmäinen tosikoitos lähenee: edessä on kaksi kamppailua Suomea vastaan. Hyökkääjä Muamer Tankovic Norrköpingistä uhkuu pelihaluja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Bathinan erilaiset maailmat
6/7. Bathina tapaa ystävänsä, seurapiirikuningatar Grete Qvisbergin, joka on liikkunut parhaissa piireissä vuosikymmeniä. Millaista on kuulua Ruotsin seurapiireihin? Bathina juhlii perheensä kanssa äidin uutta ajokorttia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Kino Klassikko: Pakokauhun vallassa
(Panic in the Streets, USA 1950) Todenmakuisessa jännärissä viranomaiset jäljittävät New Orleansin alamaailmassa rikollisia, jotka tietämättään sairastavat keuhkoruttoa. O: Elia Kazan. N: Richard Widmark, Jack Palance. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
13:35
Mittatilaustyönä
Sarjassa tutustutaan ranskalaisiin käsityöläisiin. HD Äänitekstitys: suomi.
13:50
Cardiffin laulukilpailun finaali 2017
Maineikas laulukilpailu huipentuu 18. kesäkuuta pidettävään loppukilpailuun, jossa viisi sinne tiensä raivannutta laulajaa ottaa mittaa toisistaan. HD Äänitekstitys: suomi.
16:25
Sibelius, Lintu ja 7 sinfoniaa
"Hän eli joka hetki niin voimaperäisesti että välillä muistutti jotakin eläintä." 7 lukua Sibeliusta, Lintua ja Suomen historiaa. Hannu Lintu kulkee Sibeliuksen jäljillä Euroopan kaupungeissa. Ohjaus Laura Joutsi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
12/12. Sannie laittaa kaupan kesäkuntoon ja rakentaa penkin. Woodliving tekee pöydän pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Valbyssa odotetaan avajaisia. Tanskalaisessa kierrätyssarjassa vanhat tavarat saavat uuden elämän. HD Äänitekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubben: Saara ja Sorsa
Tänään katsotaan sarjoja Saara ja Sorsa, Taikaleipää, Ruben soittaa ovikelloa ja Minun maailmankaikkeuteni. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:30
Unelmakoti
8/8. Jesperin ja Evan elämä tuli tienhaaraan, kun Jesperin äiti kuoli. Pari myi paritalonsa ja kesämökin ja aloitti uuden elämän rakentamalla unelmakotinsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:39
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
19:50
Aistien haastaja
3/8. Tanskalainen Jan Hellesöe on psykologisen manipuloinnin mestari. Millaisilla tempuilla hän on katsojia lumonnut ja viihdyttänyt? HD Äänitekstitys: ruotsi.
20:00
Tavoitteena usko, toivo ja rakkaus
7/8. Jessica on kiinnostunut kahdesta henkilöstä yhtä aikaa. Danielilla on kriisitapaaminen Mark Levengoodin kanssa. Filipillä on tuplatreffit. Ruotsalaisessa sarjassa kaksi pappia, pastori ja diakoni etsivät rakkautta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 21:00

21:00
Neiti Frimanin taistelu (12)
Kausi 2, osa 2/3. Dagmar ja Kinna järjestävät osuuskunnan puodissa salaisia kokouksia naisten äänioikeuden puolesta. Kilpaileva kauppias Frithiof Johannesson saa asiasta vihiä ja asettuu itse ehdokkaaksi vaaleihin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta).
22:00
Dok: Sonita
Palkittu elokuva kertoo 18-vuotiaan Sonitan tarinan. Sonita uneksii tulevansa maailmankuuluksi rap-artistiksi, mutta todellisuudessa hän on afganistanilainen pakolainen, jonka vanhoillinen perhe haluaisi naittaa hänet. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi.
23:30
Skam (12)
3. tuotantokausi, 10/10. Norjalainen sarja ystävyydestä, rakkaudesta, seksistä, pettämisestä, ryyppäämisestä ja juhlimisesta. Tällä tuotantokaudella seurataan Isakia. HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.