UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Fem Sunnuntai 30.4.

08:15
Unna Junná
Irene kertoo kylästä vuoren varjossa. Binnabannas: Meritähti. Ronja ja hänen saamenpukunsa. Elina laulaa lentämisesta. Hiirulainen. HD Äänitekstitys: ruotsi.
08:30
BUU-klubben: Metsänhalaaja
Staffan katsoo sarjoja Tilda ja hänen ystävänsä sekä Metsänhalaaja. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
08:44
Keitä metsässä asustaa?
Luonto-ohjelma. Muurahainen seikkailee metsälammen äärellä. Metsä on suuri, mutta muurahaista ei pelota. Se tuntee metsän kaikki kolot ja sopukat. Tuotanto: Sune Helenius, 2012. buu.yle.fi HD
09:00
Clay Kids
Osa 9. Albert rakastuu. Albertin ja Jessin epätodennäköinen suhde päättyy yhtä äkkiä kuin alkoikin. Animaatio. svenska.yle.fi/hajbo HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta).
09:12
Gazoon
Suojavärit. Komedia Afrikan savannin kahjoista villieläimistä. Ranskalainen animaatio. svenska.yle.fi/hajbo Sallittu kaiken ikäisille.
09:16
Nina Patalo
Myyntirobotti. Nina Patalo on utelias ja kekseliäs tyttö, jolla on vilkas mielikuvitus. Hän asuu eriskummallisten otusten kanssa ja sattuu mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. svenska.yle.fi/hajbo K7 (ahdistus).
09:23
Nina Patalo
Hämmästyttävä hikinauha. Nina Patalo on utelias ja kekseliäs tyttö, jolla on vilkas mielikuvitus. Hän asuu eriskummallisten otusten kanssa ja sattuu mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. svenska.yle.fi/hajbo K7 (ahdistus).
09:30
Ponipulmia
2. kausi, osa 15/16. Kaksi viikkoa on kulunut. Oppiiko Nicole pysäyttämään Valentienan? Miten Mollyn ja oikukkaan Rambon yhteistyö sujuu? Luottaako arka Bilbo jo Nicholaihin? svenska.yle.fi/hajbo Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:00
Hiukkasmysteeri
Osa 36/36. Lopulta! Teinivanhemmat lähetetään oikeaan ulottuvuuteen, ja lähes kaikki Hiukkaset pääsevät kotiin - paitsi ne, joilla on muita suunnitelmia. Lasten scifi-sarja. Sarja jää tauolle. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
10:30
Aamujumpan aakkoset
1/9. Jumppaa itsesi virkeäksi monipuolisella aamuliikunnalla. Nyt on tarjolla lihasjumppaa, ohjeita oikeaan juoksutekniikkaan ja vapaata tanssia lempimusiikin tahdissa. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi.
11:00
Tienhaarassa
Sarja alkaa, 1/5. Francesca on 18-vuotias juuri avioeron kokenut romanityttö. Naimisissa ollessaan hän ei käynyt koulua. Nyt hän kyseenalaistaa romanien perinteet, mutta on samalla ylpeä perheestään ja lojaali sille. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
11:30
Ginan maailma
8/8. Gina tapaa Etelä-Afrikassa Wynter Worsthornen, joka opettaa hänet kommunikoimaan eläinten kanssa. Onnistuuko Gina voittamaan eläimiä kohtaan tunteman pelon ja kohtaamaan leijonan? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Kino Klassikko: Pelon palkka
(Le salaire de la peur, Ranska 1953) Etelä-Amerikkaan sijoittuva jännäriklassikko miehistä, jotka yrittävät ajaa räjähdelastissa olevat kuorma-autot viidakon ja vuoriston läpi. O: Henri-Georges Clouzot. N: Yves Montand. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
14:22
Salatut museot : Kylmän mausoleumi
1/10. Suomen jäähdytystekniikan museon perustaja vuorineuvos Paavo V. Suominen on kylmän pioneeri ja kuumia tarinoita täynnä. Minna Joenniemi etsii uudessa sarjassa intohimoisia keräilijoitä ja itse tehtyjä museoita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Ilta Max Raaben ja orkesterin seurassa
Berliinissä vietetään hauska iltapuhde 20- ja 30-lukujen henkeen, kun kuivaa huumoria pokerinaamaisesti viljelevä elegantti vokalisti Max Raabe esittää klassikoita ja uusia lauluja Palast-orkesterin säestyksellä. HD Äänitekstitys: suomi.
16:10
RSO Musiikkitalossa
Joht. Richard Egarr. - J. S. Bach: Orkesterisarjat nro 4 ja nro 1. - Teokset esittelee Jukka Nykänen. Toimittajina ovat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen (Taltioitu Musiikkitalossa 26.4.). HD
17:03
Victoria
Salla Tykän lyhytelokuva pohtii kauneuden ihannetta jättiläislumpeen öisen kukinnon kautta. T: Five Years Production Oy. (U) Sallittu kaiken ikäisille.
17:15
Hellsinki Street
Elokuva kadusta, joka elää kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina. KK&O: Anssi Mänttäri. T: Riskifilmi Oy. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Strömsö
Camilla, Lee ja Jim tekevät puutarhapelin tyhjistä muovipulloista. Elin ja Paul grillaavat portobellosieniä hampurilaisiin. Jim nikkaroi jämäpuusta tralleja, ja Lee ompelee pehmoisen nuken. svenska.yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
Vappu Turussa
Perinteinen Studentkören Brahe Djäknar -kuoron vappukonsertti suorana lähetyksenä Turun Vartiovuorelta. Juontajana Maria Nylund. Nähtävissä Yle Areenassa. HD
18:45
BUU-klubben: Metsänhalaaja
Staffan katsoo sarjoja Tilda ja hänen ystävänsä sekä Metsänhalaaja. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:00
Tiettömän taipaleen takana
5/6. Katrine ja Bjarne asuvat kahden lapsensa kanssa syrjäisellä tilalla. Katrine on musiikinopettaja, ja talosta raikaa pelimannimusiikki. Lampaankasvattaja Bjarne on huolissaan lähistön karhujen ja ahmojen takia. HD Äänitekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:39
Sportnytt
Urheilu-uutisia. HD
19:50
Lain pitkä nenä
Sarja alkaa, 1/5. Ylvan saksanpaimenkoira Krut on partiokoira, joka ottaa kiinni autovarkaita ja etsii huumeita. Lassen uskollinen ystävä Challe on jäämässä eläkkeelle, joten Lassen on hankittava uusi työkaveri. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
20:00
Isä, äiti ja lapset
Sarja alkaa, 1/4. Tutustumme perheeseen, joka elää vanhanaikaista maalaiselämää nykypäivän Tanskassa. Perheen 6-, 4- ja 2,5-vuotiaat lapset eivät koskaan ole nähneet televisiota tai syöneet makeisia. HD Äänitekstitys: ruotsi.
20:30
Valereissu
Sarja alkaa, osa 1/10. "3 Pucklar". Märta, Roy ja Jennie yrittävät saada perheensä ja ystävänsä uskomaan, että kolmikko on ulkomaanmatkalla, vaikka oikeasti nuoret viettävät aikaa kerrostaloasunnossa Suomessa. Pampas Production, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 21:00

21:00
Ehdottomasti kielletty (16)
Sarja alkaa, osa 1/3. Kerstin Thorvall elää idyllistä ja rakkauden täyttämää esikaupunkielämää. Hän on naimisissa kunnon miehen kanssa sekä kolmen lapsen äiti ja lahjakas muotipiirtäjä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi. K12 (seksi).
22:00
Dok: Vallankumouksellinen joukkorahoitus
(Capital C - The Crowdfunding Revolution, Saksa 2014) Joukkorahoituksesta on tullut yhä tavallisempi tapa käynnistää uusia hankkeita. Kolme luovan alan ammattilaista kertoo, kuinka se on auttanut toteuttamaan unelmia. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi.
23:25
Skam
1. tuotantokausi, 1/11. Norjalainen sarja ystävyydestä, rakkaudesta, seksistä, pettämisestä, ryyppäämisestä ja juhlimisesta. Ensimmäisellä tuotantokaudella seurataan Evaa, joka on lukion ensimmäisellä. HD Äänitekstitys: ruotsi. K12 (päihteet).