UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Sunnuntai 23.4.

18:00
Afrikan kuningatar
(The African Queen/Britannia 1951) Romanttisessa seikkailuelokuvassa jokikippari ja vanhapiika päätyvät samaan purtiloon ja ottavat mittaa toisistaan ja saksalaisista. O: John Huston. N: Humphrey Bogart, Katharine Hepburn. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:45
Valitut sanat: Levengood & Liksom
Helsinki Lit: Monikulttuurisuus ja ulkopuolisuus ovat hyvä tausta kirjailijalle. Maailmankansalaiset Mark Levengood ja Rosa Liksom kertovat tarinoita ja keskustelevat niiden merkityksestä työlleen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:15
Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen
10/10. Rap-artisti Paperi T ja kirjailija, dokumentaristi Elina Hirvonen sekä kirjailijat Anu Kaaja ja Niina Repo puhuvat tulevaisuuskuvitelmista 100 vuotta sitten ja nyt. yle.fi/kirjojensuomi (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Rockin klassikkolevyt: Deep Purple / Made in Japan
Dokumentin aiheena on Deep Purplen tuplalivealbumi vuodelta 1972. Japanin-kiertueella yhtye esiintyi klassisessa kokoonpanossaan: Ian Gillan, Ritchie Blackmore, Jon Lord, Roger Glover ja Ian Paice. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
22:00
Yle Live: Iggy Pop Albert Hallissa
Iggy Popin 70-vuotisjuhlien kunniaksi nähdään artistin Lontoon-keikka toukokuulta 2016. Se oli osa Post Depression -kiertuetta ja valittiin Britanniassa vuoden 2016 parhaaksi konserttitaltioksi. HD Äänitekstitys: suomi.
23:20
Last Day in the Office
Katso, äiti! Ilman päätä! Dokumentissa seurataan rautalankamusiikin oman tien kulkijoiden Laika and the Cosmonautsin jäähyväiskiertuetta Amerikassa vuonna 2008. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Teematieto