UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 4.5.

17:00
Rakkautta Berliinin muurin varjossa
3/6. Julia ja Martin muuttavat ystävänsä datshalle ja yrittävät viettää normaalia elämää. Dunjan ja Julian välit ovat valheiden jäljiltä kireät. Julia alkaa toivoa, että hänen lapsensa olisikin elossa. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Rock-Suomi : Raskassarja
Miksi metalli on vienyt mukanaan jo monta tekijäpolvea, ja mistä raskaan rockin estetiikka ammentaa voimansa? Kotimaisen raskaansarjan sankarit ja silminnäkijät etsivät metallin salaisuutta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Ommelten välinen aika
10/17. Paluu Madridiin uuden henkilöllisyyden turvin on onnistunut, mutta vanhojen ystävien näkeminen saattaa vaarantaa naisen elämän. Se tuo pintaan myös kipeitä muistoja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Välimeri lautasella
Kausi 2, 4/4. Sardinia. Yotam Ottolenghi grillaa hummeria, joka on saarella yleinen herkku. Torilla juustot ja lihat ovat lähiruokaa. Lampaan kanssa maistuu viikunoilla ja rucolalla höystetty salaatti. Äänitekstitys: suomi.
20:45
Löytöretkiä maailmaan
Maailma kalojen silmin. Karibianmeren kirkkaat vedet ovat sukeltajan paratiisi. Tutkimusryhmä perehtyy Curaçaolla merenalaisen maailman ihmeisiin ja selvittää, miten kalat hahmottavat ympäristönsä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ruokamatka Venetsiasta Istanbuliin
7/7. Rick Steinin matkan määränpää on Istanbul, johon hän saapuu sopivasti sinikalasesongin aikaan. Kalastuksen lisäksi kokkaillaan pistaasein maustettua kebapia ja perinteistä Mustanmeren kaaliruokaa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
22:00
Vaarallinen metodi
David Cronenbergin viihteellinen tarina psykoanalyysin syntyvaiheista. Sigmund Freudin ja Carl Jungin välit muuttuvat oleellisesti naisen takia. N: Viggo Mortensen, Michael Fassbender, Kiera Knightley. HD Äänitekstitys: suomi. K12
23:35
Jäitä hattuun
Kausi 2, 7/10. Nukke. Larry kaupittelee uutta ohjelmaansa ABC-kanavalle, mutta onnistuu pilaamaan juhlissa kanavapomon tyttären nuken. Jeffin tyttärellä olisi samanlainen, mutta sen saaminen osoittautuu haastavaksi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Teematieto
04:00
Teematieto