UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 31.8.

16:00
Tiededokumentti: Tieteen innovaatiot
5/6. Jäähdyttäminen. Opittuaan tulenteon ihminen pystyi kypsentämään ruokansa. Saadakseen sen säilymään piti keksiä kuinka se jäähdytetään. Kuinka kylmäkoneet ja pakastaminen keksittiin, ja mikä on niiden merkitys? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
16:55
Tiededokumentti: Tieteen innovaatiot
6/6. Ääniaallot ja niiden tallentaminen. Steven Johnson päättää matkansa nykyajan tärkeimpien keksintöjen parissa. Miten ääntä opittiin tallentamaan, ja mitä olisi jäänyt syntymättä ilman tätä innovaatiota? (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Isä Matteon tutkimuksia
Kausi 10, 13/26. Lapsitähti. Enrica on lahjakas lapsinäyttelijä. Tyttö joutuu sairaalaan myrkytyksen vuoksi. Kuka antoi hänelle myrkkyä? Gualtieron ja Margheritan suhde on ohi ja mies tahtoo kovasti tietää miksi.. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Gran Hotel (12)
Kausi 3, 11/24. Kuinka Andrésin nyt käy? Merestä löytyy ruumis, ja Ayalalla on jälleen kysyttävää. Tuskastunut Teresa vierittää syyn erään toisen niskaan. Mihin johtaa uusin Ayalan pikku apulaisten löytämä vihje? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Simon Reeve ja mahtavat joet
2/3. Ganges. Himalajan vuorilta Bengalinlahteen virtaava joki on tärkeä osa intialaisten arkea ja juhlaa. Väestönkasvu, talousbuumi ja saasteet kuitenkin uhkaavat pyhän joen tulevaisuutta. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Jäämeri 30 päivässä
Osa 7/10: Jenisei, Dudinka. Ville Haapasalon yllätyksellinen matka jatkuu. Kalareissulla Jeniseillä moottori hajoaa ja nganasanit nukahtavat veneeseen. Seuraavaan kohteeseen lähtö viivästyy lumimyrskyn vuoksi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
21:45
Renoir
Ranskalaisen Renoirin taitelijaperheen kesänvietto Rivieralla 1915. Isä Auguste elää viimeistä luomiskauttaan, ja poika Jean toipuu sotavammastaan. Kumpaakin inspiroi kaunis Andrée. O: Gilles Bourdos. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7
23:35
Jäitä hattuun (7)
Kausi 3, 4/10. Larry lupaa puhua sijoituskumppanilleen Hugh'lle Richard Lewisin puolesta. Larry kuitenkin ajautuu riitoihin ja päätyy etsimään Hugh'n irtisanomalle lastenhoitajalle uutta työtä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Teematieto
04:00
Teematieto