UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 30.7.

16:55
Historia: Suursodan päiväkirjat
6/8. Kotirintama. Sotaa ei kukaan pääse pakoon ja kaikki, lapset mukaan lukien, joutuvat kokemaan traagisia menetyksiä. Elfriede Kuhr havahtuu lapsuuden leikeistään armottomaan todellisuuteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:45
Francon jälkeen - Alcantaran perhe
Osa 222. Ei yksinoikeudella (Ni exclusivo ni excluyente). Francon kuolemasta on neljä vuotta, mutta muisto elää. Antoniolla ja Miguelilla on idea: he haluavat perustaa lipputehtaan. Carlos ei ymmärrä Aranchan käytöstä. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 18:00

19:00
Isä Matteon tutkimuksia
Elämä pelissä. Karabinieerien ja Isä Matteon on selvitettävä, kuka tönäisi pidetyn kirjanpitäjän alas portaita. Natalina kokeilee taitojaan puhelinmyyjänä. Cecchini yrittää parantaa Tommasin hiiripelkoa. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Mykkä valo: Ollin oppivuodet
Teuvo Puron vuonna 1920 ohjaama mykkäelokuva, johon säveltäjä Harri Vuori on säveltänyt uuden musiikin orkesterina RSO. Ylen v. 2009 käynnistämän Mykkä valo -sävellystilaushankkeen ensimmäinen elokuva. Mv. (U). Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia

Kello 21:00

21:10
Simon Reeve Intian valtamerellä
1/6. Etelä-Afrikka, Mosambik ja Sansibar. Journalisti Simon Reeve perehtyy salametsästäjien vastaiseen taisteluun, ui haiden kanssa ja tapaa kotinsa jättäneitä pakolaisia. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
22:10
Paha poliisi: Määräsatama New Orleans (K16)
(The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans/USA 2009) Nicolas Cage esittää pahamaineista ja huumeriippuvaista rikosetsivää Katrina-myrskyn jälkeisessä New Orleansissa. O: Werner Herzog Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 87 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:06
Teematieto
04:00
Teematieto