UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Sunnuntai 25.1.

10:00
Sami Yaffa - Sound Tracker
Musiikkikulkuri on jäljittänyt maailman saundien alkuperää ympäri planeetan. Nyt nomadi astuu maagiseen, mystiseen ja ennen kaikkea myyttiseen amerikkalaiseen keikkadösään ja lähtee tien päälle USA:ssa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
10:50
Sami Yaffa - Sound Tracker
Ympyrä sulkeutuu sarjan päätösjaksossa, kun myyttisen keikkabussin rundi syvässä etelässä ja halki villien rajaseutujen jatkuu Samin pureutuessa amerikkalaisen roots-saundin luihin ja ytimiin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
11:45
Kootut askeleet: Alpo Aaltokoski
Esittelyssä suomalaiset eturivin nykytanssikoreografit. Taiteilijahaastatteluissa pääosassa ovat tekijät ja teokset. Tuotanto Grape prodcutions Oy. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:10
Bajadeeri
Teema tanssii: Moskovan Bolshoi-baletti esittää mystiseen Intiaan sijoittuvan Petipan ja Minkusin klassikon (1877), joka nähdään Juri Grigorovitshin versiona. Päärooleissa: Svetlana Zaharova ja Vladislav Lantratov. HD
14:20
Vempainmies Stephen Fry
1/6. Erilaisia teknisiä vempaimia rakastava Stephen Fry selvittää, millaista on tulevaisuuden teknologia. Testissä ovat niin arkea helpottavat pienet keksinnöt, kuin huomisen modernit kulkuvälineetkin. Äänitekstitys: suomi.
14:45
Tiededokumentti: Mitat ja mittaaminen
1/3. Aika ja pituus. Kuinka mittayksiköt ovat syntyneet, ja miten tarkat mittaustulokset ovat edesauttaneet koko kulttuurimme kehitystä? Professori Marcus du Sautoy kertoo aluksi ajan ja pituuden yksiköistä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi.
15:45
Gran Hotel
58/66. Diego näkee syyllisyyden nostattamia harhoja. Onko Alfredon äidillä liian vilkas mielikuvitus? Andrésin viimeiset hetket ovat peruuttamattomasti käsillä, ja Angela toivoo Teresalta vielä viimeistä palvelusta. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Gran Hotel (12)
59/66. Andrésin ruumis tuodaan hotelliin, ja äiti valvoo surren hänen kuolemaansa. Myös Julio on lohduton, ja nyt vielä Diego on iskenyt syvän haavan hänen ja Alician suhteeseen. Teresan uteliaisuus kostautuu. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:15
Gran Hotel
60/66. Alicia on kateissa, ja Julion huoli syvenee joka hetki. Sepittääkö kadonnut nainen puuta heinää, vai onko hänen puheissaan jotain perää? Joko Sofian silmät avautuvat? Javier vielä aukoo omiaan. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Kino Klassikko: Intohimojen keisarinna
(The Scarlet Empress/USA 1934) Katariina Suuren kiehtova tarina saksalaisprinsessasta Venäjän hallitsijaksi visuaalisesti hurjana Hollywood-tulkintana. N: Marlene Dietrich. O: Josef von Sternberg. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.8 ∙ Rotten Tomatoes 90 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
19:45
Löytöretkiä maailmaan
Maapallomme erikoisista ilmiöistä kertova sarja. Ranska 2010 Äänitekstitys: suomi.
20:00
Muodin kolme vuosikymmentä
3/3. 2000-luku. Vuosituhannen vaihteessa luksustuotteet nousivat halutuiksi statussymboleiksi. Merkkilaukut ja uudet nimekkäät suunnittelijat pelastivat monen vanhan muotitalon. Maineen voi kuitenkin menettää nopeasti. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Beats, Rhymes & Life
A Tribe Called Questin tarina. Dokumenttielokuva 1990-luvun omaperäisimpiin yhtyeisiin kuuluneesta hiphop-kollektiivista. O: Michael Rapaport (Beats, Rhymes & Life: The Travels of A Tribe Called Quest, USA 2011). (U) HD Äänitekstitys: suomi.
22:35
Yle Live: Miley Cyrus
(Unplugged) Huippusuosittu jenkkitähti tarjoilee pilke silmäkulmassa räväkän cowgirl-henkisen studioshow'n, jossa vierailee myös Madonna. HD Äänitekstitys: suomi.
23:20
Amerikkalaisen tv-sarjan tarina (16)
3/4. Sopeutumattomat. Oudot, ulkopuoliset tyypit ovat aina kuuluneet tv-sarjoihin. Tv-sarjojen historiassa he ovat kasvaneet koomisista sivuosista päärooleihin. Miten tv-sarjojen veteraanit kokevat muutoksen? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Teematieto
04:00
Teematieto