UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 1.7.

17:15
Von Trappin perheen tarina
Elokuva laulavasta Trappin perheestä aloitti maailmanvalloituksensa vuonna 1965. Millainen oli Itävallasta Yhdysvaltoihin paenneen perheen todellinen tarina ja miksi elokuva vasta hiljan sai ensiesityksensä Salzburgissa? HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:10
Historia: Koukuttavat nautinnot
3/4. Tupakka. Brian Coxin perheessä poltettiin tupakkaa tai käytettiin purutupakkaa, mutta miksi hänestä ei koskaan tullut tupakoijaa? Millainen on britti-imperiumin osuus tupakan maailmanvalloituksessa? T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
19:00
Saari
18/26. Manolis on pyytänyt isältä Marian kättä ja saanut suostumuksen. Myös koko Vandoulakisin perhe iloitsee nuorten kihlauksesta, yhtä lukuun ottamatta. Anna kärventyy kateuden roihussa mutta yrittää peittää sen. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
19:45
Löytöretkiä maailmaan
Madagaskarin eläimet hädässä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Batman
23/34. Kuuma käsittely. Arvoitusten kuningas on palannut kaupunkiin uusin pahanilkisin suunnitelmin. Viittasankari ja ihmepoika seuraavat arvoitusta kaupungin kirjastoon, ja Arvuuttaja kätyreineen saa heidät satimeen. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Koukussa: Taidelasit
Nicole Schade-Poulsen on kiertänyt paljon maailmaa ja tuonut matkoiltaan ainutlaatuisia lasitaideteoksia. Kokoelmia voi toki vielä kartuttaa liki kahdeksankymppisenäkin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Myrskyluodon Maija: Myrskyluodon Maija
3/6: Routavuodet. Anni Blomqvistin romaaneihin pohjautuva TV-sarja vuodelta 1976, jonka Benedict Zilliacus on dramatisoinut. O: Åke Lindman. N: Rose-Marie Rosenback, Leif Sundberg. Musiikki: Lasse Mårtenson. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7
22:00
Nawalin salaisuus
(Incendies, Kanada 2010) Nawal Marwanin kuollessa hänen lapsensa saavat tehtäväkseen palata Libanoniin ja kohdata äitinsä tarkoin varjellut salaisuus. O: Denis Villeneuve. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 8.2 ∙ Rotten Tomatoes 92 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:05
Tiededokumentti: Ylipainoinen USA
3/4. Lapset vaaravyöhykkeessä. Ylipainoisilla lapsilla on suurempi riski sairastua sydäntauteihin ja kakkostyypin diabetekseen. Voiko USA:n lasten elinajanodote jäädä pienemmäksi kuin heidän vanhemmillaan? T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
01:15
Teematieto
04:00
Teematieto