UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Lauantai 2.7.

11:30
Elämä kiinalaisessa kaapissa
Shanghain ilmapiiri antaa tilaa homoille, mutta Kiinan maaseudulla heitä ei hyväksytä. Palkitussa dokumentissa kiinalaiset Andy ja Cherry etsivät ratkaisua seksuaalisuutensa ja perheidensä vaatimusten välillä. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:25
Yle Live: Olavi Uusivirta
Karismaattisen laulajan keikka Ruisrockissa heinäkuussa 2015. Ruissalon aurinkoinen ranta täyttyi yleisöstä, ja Uusivirran kaverit järjestivät keikan aikana myös polttariyllätyksen. Lavalla mm. Tommi Läntinen. (U) HD
13:25
Nero Wolfe
5/8. Viimeinen siirto. Sakkimestari kuolee myrkytykseen kesken näytösottelun, eikä paikalla oleva lääkärikään voi häntä pelastaa. Kuka tarjoili miehelle myrkkymaljan ja miksi? Onko poliisitutkinta aivan hakoteillä? Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:05
Einstein on the Beach
Einstein rannalla: Säveltäjä Philip Glassin, ohjaaja Robert Wilsonin ja koreografi Lucinda Childsin yhteisesti toteuttama, legendaarinen ja myyttinen ooppera taltioitiin televisiolle Pariisin Châtelet-teatterissa v. 2014. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

19:30
Valitut sanat: Sadie Jones ja täydellinen vaja
Kuinka käy kun yrittää kirjoittaa palatsin? Kirjoittamisen ihanuudesta ja kurjuudesta keskustelevat Sadie Jones ja Juha Itkonen Helsinki Lit Kirjallisuusfestivaalilla. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Kotiinpaluu
Uusi sarja 1/2. Sadie Jonesin romaaniin perustuva minisarja 1950-luvun Englannista. Äidin silmäterä Lewis on kymmenvuotias, kun hän tapaa pidättyväisen isänsä. Pojan maailma murtuu kun hänen perhettään kohtaa tragedia. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:30
Olive Kitteridge
1/4: Apteekki. Palkittu minisarja mainelaisen pikkukaupungin suorasanaisesta naisopettajasta, josta ei juuri pidetä. Oliven apteekkarimies on toista maata. Perustuu Elizabeth Stroutin palkittuun romaaniin. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:35
Dokumenttiprojekti: Kyllä homotkin siivoaa
Viiden homo- ja lesbonuoren tarinoissa limittyvät kavereiden julmuus, pikkukaupunkien ahdasmielisyys, uskonnolliset traumat, vanhempien odotukset. Teini-ikä on rankka seksuaalivähemmistöihin kuuluville. O: Kati Juurus. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Camorran miehet (K16)
(Il clan dei camorristi) 1/8. Raadollinen kuvaus mafian ja oikeuslaitoksen taistelusta. Kaksi klaania ottaa rajusti yhteen, ja uusi mies hankkii kannuksensa. Nuori tuomari Esposito saapuu seudulle. (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

01:10
Teematieto
04:00
Teematieto