UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Tiistai 31.3.

16:00
Monteverdin kyynel
Claudio Monteverdin neljänteen madrigaaliin perustuva draama kertoo kuuden pariskunnan kohtalon yhtenä iltana. Kokonaan laulettua elokuvaa tähdittää maineikas I Fagiolini-kuoro. O: John La Bouchardière. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.9
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
17:00
Talo Italiassa
12/13. Finaali. Voitosta kisaamassa kaksi finalistia. Opiskele mukana tai tutustu Italiaan: oppiminen.yle.fi/italia (U). Äänitekstitys: suomi.
17:45
Löytöretkiä maailmaan
Skyyttiprinssin aarre. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Sairaan kaunis elämä (12)
Kausi 1, 7/13. On keskikesän juhla, ja sitä on voitava viettää myös sairaalassa. Lleó hankkii tarvittavat välineet, mutta toiset potilaat vievät ne käsistä. Seuraa kaksintaistelu. Mutta miksi Jordi pesee kätensä koko jutusta? (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:40
Sairaan kaunis elämä
Kausi 1, 8/13. Tarkkasilmäinen Olga tietää varsin hyvin, mikä Cristinan mieltä painaa. Lleó koettaa ratkaista akuutin rahoitusongelman keinolla millä hyvänsä. Jordin isä tuo ikäviä uutisia. Ignasin tila on luultua vakavampi. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:30
Tanskalaisarkkitehtien koteja
Hyvä koti on kaunis ja täyttää arkipäivän toiminnalliset vaatimukset. Sitä mieltä on Tanskan kenties kuuluisin arkkitehti Knud Holscher. Millaisen kodin hän on suunnitellut perheelleen? Äänitekstitys: suomi.
20:00
Australian taiteen kehitys
3/3. Kansainvälistyminen. Taiteilijat saavat vaikutteita muualta maailmasta sekä aborginaalien Papunya-liikkeestä, ja australialainen taide kansainvälistyy. Edmund Capon perehdyttää Australian taiteen kehitykseen. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Historia: Kuningatar Viktorian lapset
1/3. Kasvatuksen karikoita. Englannin kuningatar Viktoria ja hänen puolisonsa prinssi Albert saivat yhdeksän lasta, ja heidän kasvatuksessaan riitti ongelmia. Millaista kotielämää kuningasperhe vietti? T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Elävä arkisto: Pääsiäisruokia
Arkistoilta vietetään Vanamon ja Kolmosen pääsiäisohjelmien seurassa. Ensin valmistetaan vanhoja kunnon sesonkiruokia, sitten tutustutaan Bomban talon pääsiäisperinteeseen. Ohjelmat esittelee Marko Gustafsson. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:02
Asia on pihvi: Pääsiäinen
(1972) Keittiömestarit Vanamo ja Kolmonen värjäävät munia vaarattomasti ja valmistavat sillileivän sekä vanhan ajan lammaspataa. Jälkiruoaksi syntyy marenkijoutsen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:33
Patakakkonen: Karjalainen paastoperinne
(1978) Karjalaiset naiset kattavat alkuperäisen paastopöydän. Keittiömestarit Vanamo ja Kolmonen ovat vierailulla vastarakennetussa Bomban talossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:25
Blood Simple (K16)
(USA 1984) Coenin veljesten hirtehinen ja harvinainen esikoiselokuva, väärinkäsitysten ja petosten sävyttämä murhatarina baarinpitäjästä, uskottomasta aviovaimosta ja yksityisetsivästä. O: Joel & Ethan Coen. (U) Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.7 ∙ Rotten Tomatoes 94 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:55
Teematieto
04:00
Teematieto