UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Tiistai 21.10.

16:30
Tehtävä lähiössä
Miljoonan suomalaisen koti on lähiössä. 10-osaisessa sarjassa etsitään Suomen parhaita lähiökoteja, -taloja ja pihoja. Viidennessä jaksossa Helsingin Vuosaari ja Kuopion Tiihotar. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kuninkaittemme jäljillä
Osa 6/10. Ruotsi kasvoi Kaarle X:n ja Kaarle XI:n aikana suuremmaksi kuin koskaan ennen tai sen jälkeen. Suurvaltakauden sadoista kivilinnoista vain muutama rakennettiin Suomeen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Historia: Suursodan päiväkirjat
4/8. Kaipuu. Sota muuttaa peruuttamattomasti monien perheiden elämää ja koko moraalista arvomaailmaa. Käthe Kollwitz ryhtyy purkamaan menetystensä aiheuttamaa tuskaa kuvanveistoon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Gran Hotel (12)
20/66. Alfredo on kuin nurkkaan ahdistettu eläin. Natalia tuntuu tietävän Alician isän liikkeistä paljon. Kuka Pablo oikein on, ja mitä hänellä on mielessä? Javier iskee jälleen silmänsä viehättävään naiseen. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Betonin brutaali runous
1/2. Arkkitehtuurissa on vaiheita, joiden tuotoksia pidetään rumina ja luotaantyöntävinä. Jonathan Meades selvittää, miten barokkia ja modernia gotiikkaa seurasi betonirakentaminen. Miksi siitä usein ei pidetä? T: BBC HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Historia: Yhdysvaltain kutsumuskohtalo
(12) 3/3. Nujerrettavat hirviöt. Kylmän sodan päättymisen jälkeen USA oli maailman ainoa supervalta. Maa on joutunut kuitenkin puuttumaan sotilaallisesti moniin eri puolilla maailmaa syntyneisiin kriisitilanteisiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:30
Tänään on huomenna
(1967) Arkkitehtuuriutopioita ja muita kaupunkisuunnittelun tulevaisuuden näkymiä 1960-luvun lopun näkökulmasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:57
Urbanisoidaan koko Suomi
(1970) Pasilan pilvenpiirtäjät ja muut metropolihankkeet olivat urbanisoituvan Suomen suunnitelmissa jo 45 vuotta sitten. Sekä tiiviillä että harvalla asutuksella oli puolestapuhujansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:10
Korttelipeli: Rakennusmuistomerkit
(1966) Vanhat rakennukset puretaan pois alta ja tilalle rakennetaan uusia. Aina kaupunkisuunnittelu ei tunnu perustellulta. Julinin tontin kohtaloa Turussa kommentoi arkkitehti Otto-Iivari Meurman. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Hetkiä kaupungissa
6/10. Ilta pimenee, DJ Vauvaukki lähenee. DJ Vauvaukki (näyttelijä Eero Ritala) valmistautuu Omatuntoklubin festariviikonloppuun. Miten löytää tunnelmaan sopivaa musiikkia, joka saa vieraat houkuteltua tanssilattialle?(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
Teematieto
04:00
Teematieto