UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Torstai 8.12.

17:00
Historia: Meren yli Amerikkaan
2/3. Meren ylitys. Antwerpen kuhisi paremmasta elämästä haaveilevia ihmisiä, mutta vain terveet hyväksyttiin Red Star Linen aluksiin. Varakkaille siirtolaisille oli tarjolla luksusta, mutta kuinka köyhä väki matkusti? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
René Magritte: Mies ja hattu
Will Young tutustuttaa meidät erään 1900-luvun vaikutusvaltaisimman surrealistisen maalarin, René Magritten, elämään ja hämmästyttävään taiteeseen. Knallin alta paljastuu vallankumouksellinen luonne. HD
19:00
Velvet - muotitalon tarina
Kausi 3, 11/25. Airsan tilaisuudessa sattuu välikohtaus, joka vie pohjan kahden ihmisen haaveilta. Entäs nyt kun Cristina on saavuttanut haluamansa? Estebanin olo käy tukalaksi. Saako hän vain ansionsa mukaan? HD K7 (seksi).
19:45
KC: Tampere tapes
KulttuuriCocktailin dokumentti kurkistaa Tampereen underground-rockskeneen. Romukitaroita, nauhaa ja tinkimätöntä asennetta. Mukana Jukka Nousiainen, Mara Balls, Räjäyttäjät, Faarao Pirttikangas, Talmud Beach. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Notes on Saariaho
Miten äänille yliherkästä lapsesta kasvoi maailmalla menestynyt säveltäjä? Hieman yli 60-vuotias Kaija Saariaho pohtii elämäänsä Pariisissa ja Helsingissä kuvatussa henkilökuvassa. Kameraan tallentui myös perhe. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tiededokumentti: Lääkäri ja kuolinuutinen
Kuolema odottaa meitä jokaista lopulta, mutta miksi lääkäreiden on niin vaikea puhua kuolemasta potilailleen? Miten lääkärien ammattikunta voi paremmin auttaa potilaitaan näiden elämän loppuvaiheessa?
21:55
Ajolähtö
(1982) Elämä sykkii kiihkeänä parikymppisissä nuorissa, jotka armeijasta palattuaan eivät löydä paikkaansa kotikylässä. Pääosissa teatterikoululaiset Timo Torikka, Tero Niva ja Heikki Paavilainen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).

Arviot: IMDb 6.8
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
23:40
Camorran miehet (K16)
7/8. Russon pinna kiristyy entisestään: puhuuko Capuano poliisille? Tuomari Esposito ryhtyy uhkarohkeaan tekoon. Uusi karabinieeri tuntee paikalliset pikkunilkit hyvin, mutta onko siitä enemmän haittaa kuin hyötyä? (U) K16 (väkivalta).

Kello 24:00

01:10
Teematieto
04:00
Teematieto