UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Perjantai 19.12.

15:35
Kauneuden jäljillä
Johannes menetti kasvonsa onnettomuudessa. Muneyoshi haluaa leikkauttaa silmänsä eurooppalaisemmiksi. Arianna ei tunnista kasvojaan kauneusleikkauksen jäljiltä. Heidän kertomuksensa avaavat kolme näkökulmaa kauneuteen. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Huhu
(1971) Erkki Vihtonen, Vesa Nuotio ja Teija Sopanen ovat selvittäneet urbaanilegendan, jonka mukaan mustapukuinen liftari katoaa salaperäisesti auton penkiltä. Mukana myös Porvoon poliisi ja selvänäkijä Aino Kassinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:29
Ei ainoastaan leivästä
(1973) Aikamme uskomuksia. Horoskoopit ja muut ennustukset, henkiolennot ja vieraat avaruudesta edustavat toisenlaista todellisuuden tulkintaa kuin yleisesti hyväksytty luonnontieteellinen maailmanselitys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Tekijänä: Elastinen
Kimmo Laihon eli Elastisen elämään kulttuurin moniottelijana kuuluu musiikki myös levy-yhtiön toimitusjohtajana ja tuottajana. Elalle ammatti on elämäntapa, jonka hän muotoilee kurinalaisella tyylillään. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
10 kirjaa lapsuudesta
Belgialaisen Hergén Tintti-sarjakuvat ovat kirjailija Sirpa Kähkösen ja rap-artisti Palefacen suosikkeja. Erityistarkastelussa teos Castafioren korut. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Historia: Viikingit
3/3. Neil Oliver matkaa viikinkien vanavedessä Islantiin ja Grönlantiin. Ennen kuin viikinkien valtakausi päättyi, ehti Englantiakin hallita 1000-luvun alkupuolella viikinkikuningas Knuut Suuri. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Iskelmä-Suomi: Perutaan häät
10/10. Iskelmä on aina elänyt ajassa. Nyt se on murroksessa. Sillä on oma elinpiirinsä tanssilavoineen ja tangomarkkinoineen, mutta perinteellä on haastajia. Uusi popiskelmä erkaantuu koko ajan kauemmaksi traditiosta.(U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Sovitus
(Atonement/Englanti 2007) Ian McEwanin romaanin filmisovitus 1930-luvulla käynnistyvästä, ylipääsemättömiä vaikeuksia kohtaavasta rakkaustarinasta. N: James McAvoy, Keira Knightley, Benedict Cumberbatch. O: Joe Wright. HD Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 7.8 ∙ Rotten Tomatoes 83 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Foo Fighters - Sonic Highways
Osa 8/8: New York City. Dave Grohlin musiikkimatka päättyy Isoon omenaan ja siellä legendaariseen The Magic Shop -studioon. Jaksossa mukana mm. Paul Stanley (Kiss), Chuck D, LL Cool J ja Mike D(The Beastie Boys). T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Teematieto
04:00
Teematieto