UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Tiistai 28.3.

17:00
Tiededokumentti: Sairauksien keisari
1/6. Ken Burns esittelee syövän koko tarinan aina muinaisesta Egyptistä nykyajan laboratorioihin. Onko kestävä parannuskeino viimeinkin luvassa? Perustuu Siddhartha Mukherjeen Pulitzer-palkittuun kirjaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Tiededokumentti: Eheytyykö homo?
Tohtori Christian Jessen tutustuu hoitokeinoihin, joiden väitetään muuttavan ihmisen seksuaalisuutta. Onko homoseksuaalisuus mahdollista "parantaa" ja mitä motiiveja näihin menetelmiin liittyy? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
19:00
Bodo - kabareekuningas
13/13. Toisen maailmansodan alkaessa Bodo pakenee Varsovasta Lwówiin. Neuvostoliitto on jo miehittänyt kaupungin, millä on Bodolle traagisia seurauksia. Vielä hetken hän saa kuitenkin esiintyä. Sarja päättyy. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Kahlitsematon renessanssi
4/4. Waldemar Januszczak esittelee meille tuntemattoman puolen renessanssiajan taiteesta ja väittää klassisen pidättymisen sijasta aikakauden olleen suurten intohimojen ja uskonnollisten tunteiden aikaa. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Historia: Espanjan armada
3/3. Kun Elisabet I:n protestanttinen Englanti torjui katolisen Espanjan suuren armadan 1588, lopputulos oli monen tekijän summa. Uusin tekniikka ja tutkimus auttavat meitä ymmärtämään näitä tapahtumia. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
21:55
Elävä arkisto: Paula Koivuniemi
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:57
Paula Koivuniemi - Koko kansan leidi
(2016) Musiikkipitoisessa ohjelmassa käydään läpi suosikkilaulaja Paula Koivuniemen uran alkupuolta. Paulan haastattelu on kuvattu vuonna 1982, ja musiikkinäytteet ovat vuosilta 1966 - 1984. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:27
Arkistovieraana: Paula Koivuniemi
(2017) Iskelmätähti Paula Koivuniemi on suomalaisten kestosuosikki, joka on tanssittanut, laulattanut ja viihdyttänyt kansaa vuosikymmenten ajan. Haastattelussa laulaja kertoo urastaan ja elämästään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:41
Yle live: Paula Provinssirockissa
(2008) Paula Koivuniemi yhtyeineen ja yleisöineen sai aikaan ainutlaatuisen tunnelman esiintyessään Provinssirockissa festivaalien isossa teltassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:10
Tiededokumentti: Koirat lähikuvassa
3/3. Koira on ihmisen paras ystävä, sanotaan. Kate Humble ja Steve Leonard tutkivat yhdessä erään englantilaisen kylän koiria. Miksi on erilaisia koirarotuja? Miksi jotkut rodut ovat suositumpia kuin toiset? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
23:55
Valitut sanat: Sota ja seksi
"Saitko naida?" kysyttiin sotilaalta, joka palasi rintamalle lomalta. Naisista haaveiltiin korsuissa sodan kestäessä. Sota-ajan seksipuheita on tutkinut tietokirjailija Sari Näre, haastattelijana Anna Kortelainen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Teematieto
04:00
Teematieto