UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Maanantai 25.7.

17:00
Keskusteluja filosofin kanssa
Marimekon johtaja Kirsti Paakkanen palaa keskustelussaan Esa Saarisen kanssa Saarijärvelle, lapsuutensa maisemiin. T: Van der Media. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Isä Matteon tutkimuksia
Kausi 9, 17/26. Syytettynä. Kun Tommasia syytetään epäillyn pahoinpitelystä, ystävät yrittävät auttaa. Natalina murehtii sakkolappua, Cecchini hemmottelee Martinaa ja Tomas taivuttelee Lauraa pysymään koulun penkillä. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
19:00
Gran Hotel
Kausi 2, 19/28. Löytyykö Diegon hankkima arsenikki? Alfredo saa karun viestin. Sofia on kuin nurkkaan ahdistettu eläin, mutta vielä on yksi kortti katsomatta. Mitä Andrés oikein tietää Don Carlosin viime hetkistä? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:45
Ruotsalaisia salaisuuksia
Yllättävä kalapaikka. Norrköpingissä on hyödynnetty vesivoimaa jo vuosisatojen ajan. Nykyisen maanalaisen voimalan vieressä on erikoinen kalapaikka. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Kuun pimeä puoli (12)
Kausi 2, 13/16. Punaisella torilla on tehty raaka murha, ja kissanäyttelyssä tapahtuu toinen. Näiden tekojen tutkinnan edetessä Mihailin maailma muuttuu yhä sekavammaksi. Onko mikään tai kukaan sitä miltä näyttää? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Rakkaudella, Carolyn
Kirjailija Carolyn Cassady oli kahden beat-sukupolven legendan rakastettu. Hänen todellinen elämäntarinansa on hautautunut myyttien alle. Elämänsä loppuun asti Cassady yritti päästä miestensä varjosta. Äänitekstitys: suomi.
22:10
Kotiseutu
Kausi 3, 4/6. Kaikilla menee hyvin. Clarissa alkaa oirehtia huolestuttavasti, mutta ei silti vähennä työtahtiaan. Hermann synkistyy entisestään loukattuaan jalkansa ja matkustaa kotikyläänsä, jossa on ilo ylimmillään. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

00:19
Teematieto
04:00
Teematieto