UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Torstai 17.4.

17:00
Jerusalem lautasella
Jerusalemin ruokakulttuuri on värikästä ja houkuttelevaa. Lontoossa menestynyt kokki Yotam Ottolenghi matkustaa vanhaan kotikaupunkiinsa maistelemaan katukeittiöiden, torien ja huippuravintoloiden herkkuja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Sairaan kaunis elämä
Sairaiden lapsipotilaiden ryhmä Rämä on nyt koossa. Siinä missä yhdellä on heikko paikka, toiset tukevat häntä parhaansa mukaan. Toni keksii tavan kommunikoida Rocin kanssa tämän koomasta huolimatta. 3/13. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
18:45
Historiaa huonomuistisille
Osa 7: Pitkäviha. Tuotanto Production House Oy. Stereo. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Britannian taiteen aikakaudet
7/7. Kunnianhimon aikakausi. Ensimmäinen maailmansota merkitsi mullistusta myös brittien tavassa suhtautua taiteeseen. David Dimleby tapaa lopuksi nykytaiteen kärkinimiä mm. Damien Hirstin ja Anish Kapoorin. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Prisma Studio
Käykö musiikki työstä? Nyt mitataan, kuinka paljon räjähtävää energiaa lähtee laulajasta ja rumpalista. Voiko muusikon energiaa siirtää yleisöön? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Vempainmies
2/6. Richard Ayoaden testissä ovat laitteet, joiden on tarkoitus helpottaa arkisia aamutoimia, kuten peseytymistä ja pukeutumista. Entä voiko yhden laitteen avulla saada itsensä sängystä lähtökuntoon? HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tiededokumentti: Mitä lihaa söisimme?
1/3. Jimmy Doherty haaveilee ajasta, jolloin supermarketeissa myytävä liha olisi halpaa ja eettisesti tuotettua. Mutta miksi Britanniassa ei ole edes markkinoita lypsylehmien vasikoiden lihalle? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
21:50
Kino Suomi: Tuulinen päivä
(1962) Nuori nainen muistelee kesäromanssia tuulisella saarella ja etsii rakastettuaan kaupungin ihmisjoukosta. Hän kohtaa yksinäisiä ihmisiä, joita yhdistää sama kaipuu. N: Raili Metsä, Yrjö Tähtelä. O: Eino Ruutsalo Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).

Arviot: IMDb 5.1
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
23:05
Luvattu maa (K16)
4/4. Kun juutalaishallinto iloitsee brittisotilaiden vetäytyessä Palestiinasta, Len pelkää ystävänsä puolesta ja antaa lupauksen, joka vaikuttaa heidän kummankin loppuelämään. Entä löytääkö Erin kaipaamansa vastaukset? Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Jerusalem 24 h
Vuorokauden mittainen dokumentti Jerusalemista, sen asukkaista ja heidän elämästään. Seuraamme tämän maagisen kaupungin elämää 24 tunnin ajan.(24 - 02). HD Äänitekstitys: suomi.
00:53
Teematieto
04:00
Teematieto