UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Perjantai 31.3.

17:00
Elävä arkisto: Paula Koivuniemi
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:02
Paula Koivuniemi - Koko kansan leidi
(2016) Musiikkipitoisessa ohjelmassa käydään läpi suosikkilaulaja Paula Koivuniemen uran alkupuolta. Paulan haastattelu on kuvattu vuonna 1982, ja musiikkinäytteet ovat vuosilta 1966 - 1984. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:32
Arkistovieraana: Paula Koivuniemi
(2017) Iskelmätähti Paula Koivuniemi on suomalaisten kestosuosikki, joka on tanssittanut, laulattanut ja viihdyttänyt kansaa vuosikymmenten ajan. Haastattelussa laulaja kertoo urastaan ja elämästään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:46
Yle live: Paula Provinssirockissa
(2008) Paula Koivuniemi yhtyeineen ja yleisöineen sai aikaan ainutlaatuisen tunnelman esiintyessään Provinssirockissa festivaalien isossa teltassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:15
Arkistokuvia: Matkailijan keitaita
Kuvitteellinen tarina Yhdysvalloissa asuvan suomalaisen perheen matkasta Suomessa 1950-luvulla. Perhe matkustaa junalla ja käy Tampereella, Rovaniemellä, Kuopiossa, Lahdessa ja Helsingissä. Kuvattu talvella. Mv. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Valitut sanat: Ompelijatar
Miksi keski-ikäinen ompelija koettiin 1940-luvun Suomessa niin vaaralliseksi, että hänet piti teloittaa? Anna Kortelainen ja Ville Suhonen keskustelevat Martta Koskisesta ja Suhosen Ompelijatar-tietokirjasta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Batman
19/34. Kis-kis kippurahäntä. Kissanainen kähveltää kultaisen patsaan ja saa peräänsä viittasankarin apureineen. Dynaaminen duo putoaa ovelan kisun käpäliin, ja Batman joutuu valitsemaan kohtalonsa. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:25
Batman
20/34. Loikka onneen. Batman pelastaa kamunsa päätymästä kissanruoaksi, ja kaksikko seuraa Kissanaisen jälkiä luolaan. Mitä kisuli etsii luolasta? Millainen on ahneen katin tarun loppu? (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Volga 30 päivässä
7/10. Tomaattikuningas ja valloittavat vesimelonit. Ville tutustuu tomaattikuninkaan sadonkorjuun antimiin, vierailee vesimelonipellolla ja -festivaaleilla, osallistuu yölliseen seikkailupeliin ja harmonikan soittoon. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:45
Löytöretkiä maailmaan
Maailma kalojen silmin. Karibianmeren kirkkaat vedet ovat sukeltajan paratiisi. Tutkimusryhmä perehtyy Curaçaolla merenalaisen maailman ihmeisiin ja selvittää, miten kalat hahmottavat ympäristönsä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rajut kuviot
(Five Easy Pieces, USA 1970) Jack Nicholson esittää konserttipianistin uran jättänyttä nuorta miestä, joka kokeilee duunarin elämää ja irtosuhteita kunnes joutuu tekemään todelliset valintansa. O: Bob Rafelson. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
22:35
Soundbreaking
Osa 6/8: Lainatusta omaan. Sämpläämisen pioneerit löytyvät hip hopista, jossa ensimmäisenä alettiin lainata pätkiä muista kappaleista. Mukana mm. Run-DMC ja "Walk this Way", Afrika Bambaataa, Public Enemy ja Beastie Boys. HD Äänitekstitys: suomi.
23:25
Daddy and the Muscle Academy (K16)
Ilppo Pohjolan dokumenttielokuva Tom of Finlandista vuodelta 1991. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16 (seksi).

Kello 24:00

00:20
Teematieto
04:00
Teematieto