UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Tiistai 21.4.

16:00
Digitaalinen kultakaivos
Internet- ja mobiilipalvelut keräävät tietoa jokaisesta nettilatauksesta, ostoksesta ja viestistä. Tiedon avulla mm. ennustetaan kuluttajan käyttäytymistä. Mikä on tämän tiedon arvo, voiko sitä suojata? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
17:00
Talo Espanjassa
5/9: Escuela al campo. Leirikoulu. Kristo vie kurssin leirikouluun maaseudulle. Jakson aikana selviää, että opit ovat menneet perille ja opettajakin voi olla ylpeä oppilaistaan. Opiskele mukana: yle.fi/taloespanjassa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Largo
Tanssillinen lyhytelokuva, joka kuvaa 17-vuotiaan tyttären silmin hetkeä, jolloin vanhempien surematon suru muuttuu eläväksi. N: Misa Lommi, Kirsi Karlenius, Sami Hiltunen, Kalle Kettunen. O: Kimmo Leed. (U) Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Sairaan kaunis elämä
Kausi 2, 12/15. Kuultuaan murskauutisen Lleó on murtunut mies. Mutta entäpä jos hän saisi vaihtaa nykyisen elämänsä haavemaailmaan? Sellaiseen, jossa hän olisi täysin terve. Kumman elämän Lleó valitsisi? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:39
Sairaan kaunis elämä (12)
Kausi 2, 13/15. Lleó on tehnyt päätöksensä, onhan hän täysi-ikäinen ja kykenevä päättämään omasta elämästään. Kuinka ystävät ja lääkärit suhtautuvat päätökseen? Onko nyt lopullisten jäähyväisten aika? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:30
Tanskalaisarkkitehtien koteja ulkomailla
Ulrik Plesner. Tanskalainen Ulrik Plesner teki läpimurtonsa trooppisella modernismillaan Sri Lankassa. Millainen on hänen kotinsa Tel Avivissa? Äänitekstitys: suomi.
20:00
Taidetutkimukset
3/3. Kadonneita mestariteoksia voi löytyä uusien maalausten alta. Taideasiantuntija Philip Moulden uskoo löytäneensä taulun, jonka pinnan alla on aito Van Dyck. Miten alkuperäinen teos saadaan esiin vahingoittumattomana? HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Historia: Hitlerin juutalainen naapuri
Edgar Feuchtwanger oli viisivuotias, kun hänen naapurustoonsa vuonna 1929 muutti asumaan tuleva diktaattori Adolf Hitler. Juutalaislapsi saattoi piankin huomata ilmapiirin käyvän entistä uhkaavammaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Elävä arkisto: Suomi-kuva
Pikkuruinen Suomi on tehnyt kovasti töitä löytääkseen oikean brändin ja uskottavuuden kansainvälisillä markkinoilla. Ohjelmat vuosilta 1967, 1977 ja 1987 näyttävät, missä milloinkin on menty uskottavuuden kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:02
Miten edustamme?
(1967) Ohjelma Suomen tunnettuudesta; kuinka hyvin Suomi tunnetaan ulkomailla, kuinka Suomi-tietoutta levitetään ja miten Suomea mainostetaan matkailumaana. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
22:29
Anteeksi, mutta
(1977) Ulkomaalainen reportteri vierailee Suomessa viikon toukokuussa 1977. Mitä hän tulee hakemaan ja mitä löytää tästä Etykin suomettuneesta pienestä pohjoisesta hyvinvointivaltiosta? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
23:05
Aikuisten Suomi - Finland for Adults
(1987) Brittiläinen koomikkopari Mel Smith ja Griff Rhys Jones esittelee Suomea ulkoasiainministeriön tilaamassa mainosvideossa. Äänitekstitys: suomi.
23:25
Hyvää yötä ja onnea
(Good Night, and Good Luck/USA 2005) Tosipohjainen elokuva tv-toimittajien kamppailusta 1950-luvun poliittisia vainoja vastaan. O: George Clooney. N: Jeff Daniels, David Strathairn, George Clooney, Robert Downey Jr. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.5 ∙ Rotten Tomatoes 93 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:55
Teematieto
04:00
Teematieto