UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Lauantai 4.7.

13:20
Pieni ihmissydän
(Any Human Heart) 1/6. William Boydin romaaniin pohjautuva palkittu sarja kirjailijaksi haluavan miehen erikoisesta elämäntaipaleesta 1900-luvun edetessä. Nyt 80-vuotias Logan Mountstuart muistelee nuoruuttaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
14:07
Pieni ihmissydän
2/6. Kolmikymppisenä Logan on saavuttanut mainetta kirjailijana, mennyt rikkaisiin naimisiin ja perustanut perheen. Mutta onnesta puuttuu jotain, ja ontto tunne miehen sisällä ohjaa hänen elämänsä uusiin uomiin. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
14:55
Pieni ihmissydän
3/6. Logan on onnensa kukkuloilla, mutta lähipiirissä kärsitään syviä sieluntuskia. Logan saa tehtävän itseltään Ian Flemingiltä, mutta miehen pettymykseksi se on luonteeltaan pitkäveteinen. Onko se myös vaarallinen? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
15:45
Pieni ihmissydän
4/6. Kymmenen vuotta myöhemmin Logan on löytänyt jalansijan New Yorkista ja on jälleen naimisissa. Puolisoiden erilaisuus ja Loganin kovat kokemukset kuitenkin ajavat liiton kriisiin. Mitähän kohtalo tarjoilee tilalle? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
16:30
Pieni ihmissydän (12)
5/6. Menetyksestä toiseen ajautunut Logan joutuu poistumaan New Yorkista kiireellä. Lontoossa toimeentulo on tiukassa ja hengenpitimiksi on turvauduttava erikoisiin keinoihin. Uusi tuttavuuskaan ei ole vain hyvästä. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
17:18
Pieni ihmissydän
6/6. Päättyykö Saksan-matka huonosti? Elämän ehtoopuoli lähenee vääjäämättä, ja surujen saartama mies ei koe Thatcherin Britanniaa enää kodikseen. Onneksi hänellä on pakopaikka Ranskassa. Valmistuiko mestariteos koskaan? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).

Kello 18:00

18:10
Arne Mikk
Henkilökuva vuoden 2014 keväällä 80 vuotta täyttäneestä virolaisesta kulttuurivaikuttajasta, joka toimi vuosia Estonia-teatterin pääohjaajana ja taiteellisena johtajana. O: Aarno Cronvall. Äänitekstitys: suomi.
19:15
Maria Antoinetten musiikkia
Konsertti Versaillesin linnan pienessä teatterissa. Francois-Joseph Gossecin ja André-Ernest Modeste Grétryn musiikkia esittävät sopraano Sophie Karthäuser ja baritoni Pierre-Yves Pruvot. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Historia: Henry Ford
2/2. Henry Ford loi pohjan uudenlaiselle autoteollisuudelle Yhdysvalloissa, mutta hän oli tunnettu myös kiivaana ammattiyhdistysliikkeen vastustajana ja juutalaisten vihaajana. Tutkijat arvioivat Fordin elämäntyötä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Myrskyluodon Maija
6/6. Tie Myrskyluodolta. Anni Blomqvistin romaaneihin pohjautuva TV-sarja vuodelta 1976, jonka Benedict Zilliacus on dramatisoinut. O: Åke Lindman. N: Rose-Marie Rosenback, Leif Sundberg. Musiikki: Lasse Mårtenson. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7
22:20
Camorran miehet (K16)
(Il clan dei camorristi) 1/8. Raadollinen kuvaus mafian ja oikeuslaitoksen taistelusta. Kaksi klaania ottaa rajusti yhteen, ja uusi mies hankkii kannuksensa. Nuori tuomari Esposito saapuu seudulle. (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Teematieto
04:00
Teematieto