UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 14.10.

17:00
Historia: Suursodan päiväkirjat
3/8. Tuskien kentät. Monet naiset lähtevät vapaaehtoisina rintamalle sairaanhoitajiksi ja huomaavat pian, että sankaruudesta on tässä sodassa turha puhua. Marina Jurlovan tapaan naiset osallistuvat myös taisteluihin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Odessan kummisetä
2/12. Japontshikin ryöstöretki rikkaan liikemiehen kotiin saa traagisen käänteen. Tapaus auttaa häntä kuitenkin saamaan jalan oven väliin Odessan alamaailmassa. Kaunis neito miehen nuoruudesta sattuu yllättäen kohdalle. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
19:00
Tapahtukoon sinun tahtosi (7)
Kausi 1, 1/8. Viisi nuorta miestä on uuden kynnyksellä. He kaikki ovat päättäneet mennä pappisseminaariin ja omistaa elämänsä kutsumukselleen. Jokaisella on oma menneisyytensä, mutta antaako se onnistumisen eväät? HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:50
Sehän on Sibelius!: Pappa ja perhe
Kuuden tyttären ja 16 lapsenlapsen kantaisä, Pappa Sibelius, kertoo satuja, huolestuu korsetista ja säteilee turvaa ympärilleen. Asiantuntijoina Kaija Saariaho, Ilana Aalto ja Jorma Virtanen. 5/8. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Muistikuvaputki: Katsotuimmat
Osa 1/6. Suomalaisen television huippuhetket katsojien kertomana. Suoran lähetyksen huumaa Linnan juhlista ja kuukävelystä Euroviisuihin ja Lauantaitansseihin. O: Harto Hänninen & Kati Sinisalo. Uusinta vuodelta 2007. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Sehän on Sibelius!: Työ ja inspiraatio
Sibelius työskentelee ankarasti, ja siihen tarvitaan alkoholia, alasinta ja auringonnousuja. Asiantuntijoina Kaija Saariaho, Helena Ahonen ja Tero Asp. 6/8. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:10
Simon Reeve Karibialla
1/3. Karibia on ääripäiden matkakohde. Kauniin luonnon ja paratiisirantojen viehätystä synkentävät karut rikollisuustilastot ja julma historia. Myös liikenneturvallisuudessa on parantamisen varaa. T: BBC. Äänitekstitys: suomi.
22:10
Tarinoita kulta-ajalta
(Romania/2009) Humoristisista episodeista koostuvassa elokuvassa pienten ihmisten pyristely Romanian kommunistikoneiston rattaissa saavuttaa absurdit mittasuhteet. O: Cristian Mungiu, Razvan Marculescu ym. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.8 ∙ Rotten Tomatoes 94 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:35
Teematieto
04:00
Teematieto