UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Fem Maanantai 18.12.

14:40
Taideväärentäjä hyväntekijänä
(Art and Craft, USA 2014) Jännittävä dokumenttielokuva USA:n tuotteliaimmasta taideväärentäjästä Mark Landisista, joka on huijannut museoita yli 30 vuotta. Mutta ei rahan takia! O: Sam Cullman & Jennifer Grausman. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
16:10
Velvet - muotitalon tarina
Kausi 1, 24/26. Yövuoro. Kadonneen hääpuvun arvoitus on ratkaistava yhdessä yössä. Onnistuuko giniä hieman liikaa nauttinut de la Riva pelastamaan ystävänsä unelmahäät? Maxin ja doña Blancan välillä kipinöi. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:55
Kulta-aika
Kokeellinen lyhytelokuva tallentamisesta, muistamisesta, unohtamisesta ja siitä miten tapahtumat muuttuvat tarinoiksi. O: Maija Blåfield. T: Häivekuva Oy, 2015. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:26
Vem vet mest?
Rickard Olsson kysyy kilpailijoilta kiperiä kysymyksiä, jotka voivat koskea mitä tahansa Abbasta atomeihin. Kisassa vaaditaan hyvän yleissivistyksen lisäksi aimo annos strategista ajattelua. Ruotsalainen tietokilpailu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubbenin joulukalenteri
Joulukalenterin luukku täytetään tänään sokerittomilla herkuilla. Kirjastotonttu kaipaa kookospallojaan, mutta Jontti on lähettänyt ne pois. Joulukalenterisadussa tavataan pulloon päätynyt tonttu. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:15
Muinoset keksivät joulun (7)
18/24. Pääministerin poika varastaa satuhippusen tulevaisuusrakettia varten. Sture on saamaisillaan sen toimimaan, kun Stella syöksähtää paikalle. Paasi on nyt tv-julkkis, ja pitkästynyt Välke hankkii työpaikan. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Taivaallista menoa: Elämän tarkoitus
Gerda Englund on asunut koko elämänsä Pellingissä. Hän sanoo, että meri on hänen, ja jokainen sen aalto on erilainen. Gerdan ei ole tarvinnut koskaan lähteä saarelta minnekään. Toimittaja: Nina Granvik-Wallgren. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:00
Närbild
Ajankohtaista alueilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
19:45
Tämä tästä
(Uusinta 23.9.2017) Stan Saanilan ja André Wickströmin vetämä uutisparodioita sisältävä huumoriohjelma. Monumental Produktion, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
20:00
Kauneimmat joululaulut Lucian kanssa
Kauneimmat joululaulut vuoden 2017 Suomen Lucian kanssa. Ohjelma on tallennettu 13.12. Lucian kruunalaisjuhlassa Helsingin tuomiokirkossa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
20:20
Lähiruokaa Länsi-Uudellamaalla
Micke Björklund ja Matias Jungar elävät viisi päivää ainoastaan Länsi-Uudenmaan lähiruoalla yleisöltä saatujen vinkkien mukaan. Mitä perjantain juhla-aterialle mahtaa ilmestyä? Tämä maukas matka on täynnä herkkuja, iloisia kohtaamisia ja rakkautta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 21:00

21:00
Efter Nio
Rauha. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, entinen seurakuntajohtaja Patrik Tiainen, Maria Sidin & Ted Forsströmin joululahja-riimit ja koirakouluttaja Petra Saarman. Musiikki: trio Varsågoda: Lina Sandvik, Sixten Lundberg & Peik Stenberg. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media Oy HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
22:00
Maria Lang: Murhenäytelmä hautausmaalla
Puck ja Bure ovat jouluvieraina pappilassa. Oveen koputetaan, ja eräs nainen kertoo miehensä kadonneen. Kun mies löydetään murhattuna, rikoskomisario Christer Wijk kutsutaan paikalle. Huhut alkavat kiertää pikkukylässä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K12 (ahdistus).
23:35
Rantahotelli (7)
Toinen kausi, osa 1/7. Kööpenhaminalaiset kanta-asiakkaat saapuvat jälleen Andersenin rantahotelliin kesällä 1929. Piikatyttö Fie odottaa Amandan paluuta sekavin tuntein, sillä tämä on ainoa, joka voi puhdistaa Mortenin maineen. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:23
Rantahotelli (7)
2/7. Hotellissa valmistellaan Amandan ja kreivi Ditmarin kihlajaisia. Keittiöön palkattu ylimääräinen apu aiheuttaa ongelmia. Weyse ei ole luopunut toivosta, että hän voisi vietellä konttoripäällikkö Aurlandin rouvan. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:08
Rantahotelli (7)
3/7. Edesmenneen herra Andersenin poika palaa kotiin Amerikasta perunkirjoitukseen. Palvelustytöt arvailevat, mahtaako hän ryhtyä johtamaan hotellia. Amanda on pannut isänsä kanssa tekemänsä sopimuksen toistaiseksi jäihin. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.