UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Fem Maanantai 11.12.

20:00
Nobel 2017: Juhlaillallinen
Cecilia Gralde ja Gustav Källstrand kertovat juhlaillallisen tapahtumista. Jessika Gedin ja Victoria Dyring tapaavat vuoden nobelisteja ja keskustelevat heidän saavutuksistaan muiden vieraiden kanssa. Anne Lundberg vieraineen arvioi juhlallisuuksia, pukuja, ruokia ja koruja. Suora lähetys Tukholman kaupungintalolta 10.12 2017. Tuotanto: Nobel Media Ab och SVT, 2017. HD

Kello 24:00

08:35
Toinen maailma (12)
Osa 11/24. Saran pyydetään auttamaan teatterissa, mutta oikeastaan hänen pitäisi ehtiä linnan tanssiaisiin, minne ei sovi tulla myöhässä. Janusta nolottaa, ja hän saa yllättäviä tietoja. Annan esiiintymiskammo nostaa taas päätään. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
09:01
Puk ja Herman purjehdusretkellä
6/6. Rungsted Havnissa päästetään luovuus valloilleen ja laitetaan ruokaa Karen Blixenin tarinoiden tapaan. Puk ja Herman purjehtivat pitkin rannikkoa ja tutkivat tanskalaisten suhdetta mereen. HD Äänitekstitys: ruotsi.
10:00
Kuka, mitä, milloin?
Osa 14/14. Titaanien taisto! Kauden viimeisessä koitoksessa kamppailevat keskenään kapteenit Maria Sid ja Kasper Ramström sekä Pekka Strang ja Janne Grönroos. Juontajana toimii Sonja Kailassaari. Tuotanto: Parad Media 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Karjamajalla
Marthalla ja Karinella ei ollut lainkaan kokemusta maataloudesta, kun he saivat kesätöitä vanhalta karjamajalta. Kesä tuo mukanaan rankkaa työtä ja pitkiä päiviä, mutta myös ystävyyttä ja ikimuistoisia kokemuksia. HD Äänitekstitys: ruotsi.
10:59
Seikkailu linssin läpi
Norjalaisen luontokuvaajan Audun Rikardsenin intohimona on vangita linssin kautta kuvia, joita maailma ei ole nähnyt. Ainutlaatuisten luonto- ja villieläinkuvien jahti vie katsojat veden alle, vaelluspoluille ja veneretkelle. HD Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Elävä arkisto: Groovymeisseli
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:01
Groovymeisseli: Groovymeisseli: Oikea joulu - The Right Christmas
(1997) Jouluista tunnelmaa Aki Sirkesalon ja Sami Saaren johdolla. Jouluinen Groovymeisseli etsii vastausta kysymykseen millainen on oikea joulu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
13:25
Jäitä hattuun (12)
Kausi 7, 5/10. Denise Vammainen. Larry päätyy puolivahingossa treffeille pyörätuolissa olevan Denisen kanssa. Alkusäikähdyksen jälkeen Larry huomaa tilanteessa yllättäviä etuja. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
13:55
Tiededokumentti: Muuttolintujen haasteet
2/2. Katoava maisema. Tuhansien vuosien ajan lukemattomat muuttolinnut ovat tehneet uskomattoman matkan mantereiden ja valtamerien yli. Muuttuva maailmamme kuitenkin uhkaa niiden olemassaoloa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
14:45
Venetsian syndrooma
HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:10
Velvet - muotitalon tarina (7)
Kausi 1, 19/26. Raúlin kalansaalis. Pedro alkaa nähdä Ritoja joka puolella, mutta Rita on autuaan tietämätön tilanteesta. Raúl panee kaiken peliin saadakseen mainosta mallistolleen. Clara joutuu nielemään ylpeytensä. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:05
Hyvää joulua
Raitiovaunukuski Asko (Pertti Sveholm) löytää jouluaattona vauvan raitiovaunustaan. Asko lähtee etsimään vauvalle kotia. KK: Juha Lehtola ja Matti Ijäs. O: Matti Ijäs. T: Scenes Oy Ijäs & Lehtola. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Vem vet mest?
Rickard Olsson kysyy kilpailijoilta kiperiä kysymyksiä, jotka voivat koskea mitä tahansa Abbasta atomeihin. Kisassa vaaditaan hyvän yleissivistyksen lisäksi aimo annos strategista ajattelua. Ruotsalainen tietokilpailu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubbenin joulukalenteri
Korvatunturilla ollaan maalauspuuhissa, ja joulukalenterisadussa Herkko Hirvi keksii, kuinka maailma näyttää hiukan lämpimämmältä. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:15
Muinoset keksivät joulun
11/24. Stella saa käydä Kiven ja Kiisun kivikauden koulua, jotta hänestäkin tulisi oikea Muinonen. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:30
Taivaallista menoa: Ujo pappi
Guy Kronqvist kuvaa itseään ujoksi ja vetäytyväksi ihmiseksi, joka arastelee muiden häiritsemistä. Hän halusi siitä huolimatta tulla papiksi. Toimittaja: Hanna Klingenberg. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
19:00
Närbild
Uudessakaarlepyyssä on vuodenvaihteen jälkeen vain yksi pankkikonttori. Siuntio on ollut ilman pankkia jo vuoden. Kansantaloustieteilijä kertoo rahaliikenteen uusista tuulista. Pankinjohtaja vastaa esitettyyn kritiikkiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
20:00
Dok: Muuttuva mies
Millainen on oikea mies? Voiko mies käyttää kauneudenhoitotuotteita ja peilailla itseään? Onko lastenrattaita työntävä isä miehekäs? Nykyään on entistä vaikeampaa määritellä, millainen miehen kuuluu olla. Tanskalainen dokumentti. HD Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 21:00

21:00
Efter Nio
Hehku. Vieraina Lucia-neito Anna-Kajsa Edström, oikeuspsykologi Julia Korkman, kirjailija Bea Uusma ja illusionisti Henrik Fexeus. Emma Kimiläinen on Sonjan ja Mårtenin kanssa kilparadalla. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media Oy. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
22:00
Aika on meidän
10/10. Ninan ongelmilla on rajut seuraukset. Gustafin ja Peterin kamppailu ravintolan herruudesta saa rumia piirteitä. Maggan asettuu ehdolle ammattiyhdistyksen puheenjohtajaksi. Ruotsalainen draamasarja. Ensiesitys syksyllä 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K12 (ahdistus, päihteet).
23:00
Maria Lang: Vaarallisia unia
Nobel-palkittu Andreas Hallman palkkaa Puckin pikakirjoittajaksi. Perheessä sattuu merkillinen kuolemantapaus, ja Puck saa avukseen Christer Wijkin. Ennen kuin Christer ehtii paikalle, tapahtuu toinenkin murha. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. K12 (ahdistus).