UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Fem Torstai 14.12.

12:00
Kantapöytä
Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa. Vieraina Hannu Lintu, Liisa Ketomäki, Taina West, Jukka Rautasalo, Minna-Leena Lahti ja Paavo Westerberg. Toimittajina Inari Tilli ja Vesa Kytöoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Francon jälkeen - Alcántaran perhe
Osa 306. Amerikkalainen yö. Karinan uutiset vaikuttavat syvästi Carlosiin, mutta yllättävän henkilön ilmestyminen Madridiin piristää mieltä. Alcántarat viettävät riehakkaasti Ineksen polttareita naapureiden kanssa. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
14:00
Oi maamme! : Puolesta ja vastaan
Toimittaja Mirja Pyykkö katsoo Minna Joenniemen vieraana sikermän kantaaottavia videoteoksia, jotka on tehty hänen nuoruutensa aikaisista arkistofilmeistä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Talousennustajat
Lyhyt dokumenttielokuva yliluonnollisesta talousoliosta, joka säätelee elämäämme ailahtelevilla tunnelmillaan, hermoiluillaan, myrskyillään ja syöksykierteillään. O: Reetta Huhtanen. T: Aalto-yliopisto/ELO, 2015. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Urheilu-Suomi
Osa 5/10: Bensaa suonissa. Valtteri Bottas, Tommi Mäkinen ja muut lentävät suomalaiset ovat kulkeneet voitosta voittoon. Mikä on saanut pienen vaiteliaan kansan ajamaan kuin hurjapäät? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Velvet - muotitalon tarina
Kausi 1, 22/26. Roolipeliä. Alberton ja Anan salasuhde on paljastua, ja häät ovat vaakalaudalla. Rita on Pedron lähdön jälkeen kuin kissa pistoksissa. Kiireen keskellä Ana ja Rita huomaavat Luisan hädän liian myöhään. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:50
Asia on pihvi
(1974) Vähärasvaisen ja sokerittoman joulun puolesta puhuvat keittiömestarit valmistavat mm. Tuomaan joulukalaa ja neuvovat aikuisia antamaan lapsilleen terveellistä ja ravitsevaa ruokaa myös jouluna. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Vem vet mest?
Rickard Olsson kysyy kilpailijoilta kiperiä kysymyksiä, jotka voivat koskea mitä tahansa Abbasta atomeihin. Kisassa vaaditaan hyvän yleissivistyksen lisäksi aimo annos strategista ajattelua. Ruotsalainen tietokilpailu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubbenin joulukalenteri
Korvatunturin teatteriseurue esiintyy, ja päivän joulukalenterisadussa kerrotaan, kuinka Herkko Hirvi unohtaa hankkia Pipsa Pupulle lahjan. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:17
Muinoset keksivät joulun (7)
14/24. Stella on piiloutunut Muinosten rakettiin, mutta raketti ei nousekaan ilmaan. Isä Paasi ei nimittäin muista, minne hän on pannut pussin, jossa satuhippuset ovat. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Hevostila Mistral
Osa 16/26. Unelma. Hevostilan jengi osuu sattumalta elokuvan kuvauksiin ja tutustuu nuoreen filmitähteen Cindyyn. Cindy herättää heissä myös kateuden tunteita, sillä hänellä tuntuu olevan kaikkea. svenska.yle.fi/hajbo HD K7 (ahdistus).
18:53
Taivaankappaleita tähtikauhassa
3/5. Kassiopeia ja Etelän risti. Suuren W-kirjaimen näköinen kuvio on Kassiopeia. Toisella puolella maailmaa tähtitaivas näyttää toisenlaiselta. Siellä tunnetuin kuvio on merenkulkijoille tärkeä Etelän risti. svenska.yle.fi/hajbo Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Obs debatt
Kiisteltyä torjunta-ainetta glyfosaattia saa yhä käyttää. Aiheesta keskustelevat maanviljelijä Max Schulman, Tove Jern maa- ja metsätalousministeriöstä sekä europarlamentaarikko Heidi Hautala (vihr). Toimittaja: Bettina Sågbom. HD
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta. HD
20:00
Milanon naisten paratiisi (12)
Kausi 2, 2/20. Ken on kaikkein kaunein? Liikkeessä järjestetään myyjättärien kauneusmittelö. Pietro vierailee Mandellin hautajaisissa, mikä synnyttää skismaa salakihlautuneen parin välille. Jacobi on ansassa. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Kino Klassikko: Matteuksen evankeliumi
(Il vangelo secondo Matteo, Italia 1964) Jopa kaikkien aikojen parhaana pidetty elokuva Kristuksen elämästä ja opetuksista, Matteuksen evankeliumiin pohjalta ja neorealismin perinteellä. O: Pier Paolo Pasolini. HD Äänitekstitys: suomi. K12
23:11
Elävä arkisto: Tiernapojat
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:13
Arkistovieraana: Timo Rautiainen
(2017) Vieraana tiernapoika Timo Rautiainen, aiheena joulun sanoma. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Tiernapojat
(2002) Suomen eturivin rockmuusikoiden joulutervehdys uudelleen sovitettuna. Tiernapoikina Timo Rautiainen, Toni Wirtanen, Ismo Alanko sekä Jarkko Martikainen. Ohjaaja Jari Flinck. Stereo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:55
Synti suuri surkia
(1980) Tiernapoikanäytelmä Oululaiseen tapaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Interdom on isänmaamme!
Äänitekstitys: suomi.