UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Tiistai 26.5.

18:30
Lomamatka 70-luvulle: Hiostaako, muru?
1/9. Pois nykyaika ja tilalle 70-luku. Vanhat autot, hiostavat vaatteet ja telttayöt. Kenen pinna kestää? Ensimmäisenä etappina Kotka. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Minä, Hercule Poirot
Näyttelijä David Suchet on sukeltanut mestarietsivä Hercule Poirot'n nahkoihin jo monen vuosikymmenen ajan. Minkälaista maailman tunnetuimman salapoliisin esittäminen on ollut ja mitä se on merkinnyt miehen uralle? HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Muisti: Wiiman kuuma lasti
Vuonna 1953 suomalainen tankkeri Wiima joutui keskelle maailmanpoliittista selkkausta. Laiva lähti viemään öljyä Kiinaan, joka oli kauppasaarrossa Korean sodan takia. Ohjelmassa matkaa muistelee mm. laivan sähköttäjä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.

Kello 21:00

21:00
Happy Valley, varjojen laakso (16)
Kausi 1, 1/6. Pikkukaupunkia myrkyttää huumerinki, jota naisylikonstaapeli koettaa saada aisoihin. Catherinella on myös oma missio, ja eräänä päivänä nämä kaksi asiaa kohtaavat traagisesti. T: BBC HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
21:55
Siska
Totuus ja puolitotuus. Kuollut mies istuu sohvallaan aivan kuin hän olisi nukahtanut. Siskan vaistot heräävät liian todennäköiseltä vaikuttavan itsemurhan edessä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:55
Yle Uutiset
23:00
Prisma: Oikean ajoituksen biologia
Monet eivät ole tietoisia sisäisestä kellostaan, joka kuitenkin määrittää kaikelle tekemisellemme otollisimman ajan. Elämänrytmimme voi sotkea kellon toimintaa, mutta sen säätö on toki mahdollista. T: BBC HD Äänitekstitys: suomi.
23:50
Vallan kaupungit
5/6. Los Angeles. Isojen filmitähtien aika on mennyt, mutta rahalla saa yhä vaikutusvaltaa. Oikea ulkonäkö ja imago ovat elokuvakaupungissa tärkeitä. Latinoväestöllä on merkittävä edustus kaupungin johtopaikoilla. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:35
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna