UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 24.2.

07:46
Ystäväni Ronja
Saariretki. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:52
Milli ja Molli
Puumaja. Milli ja Molli rakentavat puumajan ystävälleen Markukselle. / Puskikki. Milli ja Molli tutustuvat temperamenttiseen pukkiin nimeltä Puskikki. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:20
Syrhämä
Tuoreimmat loitsut. Kuuttoman kuun markkinoilla varastettiin tärkeä loitsukirja. Hyvä velho Valve kutsuu Ari-Samulin, Johanneksen ja Eetun etsimään kirjaa. Myös Silmitön Sääski apureineen on loitsukirjan jäljillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Lumiaurabalettia Oslon Gardermoenin lentokentällä. Lumen auraus kiitoradoilta vaatii yli 70 lumiauran saumatonta yhteistyötä. HD
09:00
Holby Cityn sairaala
Rankka asia. Serena yrittää pitää itsensä kasassa, vaikka hänen äitinsä hoito ottaa koville. Michael on kahden vaiheilla, jäädä vai lähteä? Adele huomaa, että opiskelun ja työn yhdistäminen on haastavaa. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Talvistudio, MM-Lahti
Kisastudio Lahdessa käy vieraiden kanssa läpi MM-kisojen puheenaiheita. HD
10:25
MM Lahti: Yhdistetyn mäki
Yhdistetyn mäkiosuus, HS 100. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD
11:30
Luontoretkellä: Kettupilli
4/6. Kettu on juuri niin ovela kuin saduissa kerrotaan, mutta Tor Ola Dehli on ottanut käyttöönsä verrattoman ketunhoukuttimen. Onnistuuko Tor Ola kutsumaan Mikko Repolaisen luokseen? (U)

Kello 12:00

12:00
Laivakokin matkassa
Kausi alkaa, 1/7. Anne Lundberg kokkaa Africa Mercy -aluksella, joka on maailman suurin sairaalalaiva. Alus vie nykyaikaista sairaanhoitoa maailman köyhimpien ihmisten ulottuville, tällä kertaa Brazzavilleen Kongossa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
12:30
Kioski
Salatut elämät, Mars-planeetta, Tom of Finland, turvapaikanhakijat, puiden halaaminen, naurujooga, isänmaallisuus. Kioskin autossa salkkaritähdet Esko Kovero ja Irina Vartia, kuskina Constantinos "Gogi" Mavromichalis! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Talvistudio, MM-Lahti
Kisastudio Lahdessa käy vieraiden kanssa läpi MM-kisojen puheenaiheita. HD
13:25
MM Lahti: Yhdistetyn hiihto
Yhdistetyn hiihto-osuus 10 km (v). Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
14:25
MM Lahti: Mäkihyppy
Mäkihypyn karsintakilpailu, HS 100. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Mikael Oivo. HD
16:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Kooste NVU:n ja Trumpin suhteen alkuvuoden käänteistä. Ja vähän muustakin. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
1/10. Juontaja Sofia Rågenklint tutustuu kenialaissimpanssiin, jolta poistetaan munasarjat. Se sai varhain ampumahaavan eikä siksi pystyisi hoitamaan mahdollista jälkikasvuaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
17:00
Talvistudio, MM-Lahti
Kisastudio Lahdessa käy vieraiden kanssa läpi MM-kisojen puheenaiheita. HD
17:25
MM Lahti: Naisten mäkihyppy
Naisten mäkikilpailu, HS 100. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Mikael Oivo. HD

Kello 18:00

19:30
MM-Lahti, päivän tapahtumat
Kooste päivän tapahtumista. HD
20:30
Talvistudio - Torilla tavataan
Suora lähetys kisastudiosta Lahden torilta. Mukana mitaliseremoniat ja mielenkiintoisia vieraita. HD

Kello 21:00

21:00
Sohvaperunat
Tällä viikolla Sohvaperunat arvioivat Vuosia nuoremmaksi muodonmuutoksen ja pohtivat missä sijaitsee Strömsö. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Kova laki: Erikoisyksikkö (K16)
Kausi 10, 22/22. Raidallinen puku. Nuori nainen on puukotettu kuoliaaksi ja epäiltynä pidätetään yhdyskuntapalvelua suorittava mies, joka kuitenkin vapautetaan. Kohta löytyy uusi uhri. HD K16 (väkivalta).
22:40
Strike Back (K16)
Kausi 3, 8/10. Scott pyrkii pakenemaan Uljanovin vankilasta. Stonebridge on löydettävä ennen kuin on myöhäistä. Lockessa herää epäilys Kamalin todellisista aikeista. Kuinka päättyy Uljanovin kosto? HD K16 (väkivalta, ahdistus).
23:25
Girls (K16)
Kausi 5, 5/10. Päivä kuningattarena. Hannah osallistuu äitinsä kanssa seminariin, jonka tarkoituksena on vetäytyä hiljaisuuteen. Shoshanna saa yllätysvieraan. Jessa tapaa sisarensa, ja pyytää tältä palvelusta. T: HBO. HD K16 (seksi).
23:56
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna