UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 26.5.

04:00
Uutisikkuna

Kello 6:00

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 26.5.
Onnea, Minna, Vilma, Vilhelmiina, Miina ja Mimmi!
06:52
Samsam
Avaruus ei ole roskakori. Samsam huomaa surukseen, että avaruus on täynnä siellä täällä leijailevaa roskaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:59
Jokeri Pokeri Box
Kuninkaan linnut. Öykkäri-Yrjö tekee tuhmuuksia varastamalla kuninkaan linnut. Onneksi taikuri Kirsti-prinsessan avulla pelastaa tilanteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:07
Hermanni Hiiri
Isän työpäivä. Äiti ja Helmi lähtevät puistoon, mutta Hermanni haluaa jäädä päiväksi isän työhuoneelle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:14
Pikkuli
Pikkuli rakentaa majan. Pikkuli rakentaa majaa ja ystävät tulevat auttamaan. Mutta Pikkuli haluaa omistaa hienon majan ihan yksin ja ajaa ystävät pois. Olisiko majassa kuitenkin hauskinta puuhata yhdessä? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Nelli ja Noora
Jos puu kaatuu. Ulkona on kova tuuli ja tavarat lentelevät. Tytöt lähtevät isin kanssa selvittämään salaperäisen äänen arvoitusta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
Pikku Kakkosen posti
Kesämaa. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:33
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Näkymätön kakkuvaras. Lapset ovat saaneet tehtäväkseen tiedeprojektin. Salli leipoo tulivuorikakun, joka yllättäen katoaa. / Skootteri karkumatkalla. Sallin skootteri katoaa kadulta. Hessu ja ystävät ovat ymmällään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:57
Melkein mestari
Silja, 9 v, on voimistellut ja harrastaa nyt hiphopia - ja kevään tullen taas ratsastusta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:02
Anton Siilinen ratkaisee
Aarteeton aarrejahti. Jokavuotinen aarrejahti saa yllättävän käänteen, kun aarre näyttää puuttuvan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:18
Syrhämä
Umpipuu. Kulkukauppias Puksu on saanut haltuunsa sairauksia parantavan taikakalun, umpipuun. Onnistuvatko Hanna, Milja ja Peppi hankkimaan umpipuun Syrhämän hyville - vai saako vikkelänäppinen Mäkärä vietyä sen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Kesälaitumilla. Kun Vestlandetin tuntureilla kevät muuttuu kesäksi, pääsevät uuhet ja kilit maistamaan tuoretta ruohoa ikiaikaisilla kesälaitumilla. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Kaunistelua. Dom huomaa kauhukseen, että Lee pystyy yhä hankaloittamaan hänen elämäänsä. Onko Dominicin ura lääkärinä vaarassa? Morvenin isän sairaus pahenee. Mo tekee tärkeän päätöksen. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Jim Carrey, Al Madrigal, Andrew Santino, Erik Griffin. Äänitekstitys: suomi.
10:40
Mitä vain vuoksesi, lemmikkini
5/6. Miksi tuhlata paljon rahaa Espanjan kodittomiin koiriin? Siv ja Mariann kertovat lapsuuden kokemuksistaan, joista ehkä löytyy vastaus. Norjalaisessa sarjassa tutustutaan ihmisiin, joiden arkea värittävät lemmikit. HD Äänitekstitys: suomi.
11:20
Parturin Amerikan-matka
5/6. Ohjaaja Ole on keksinyt nerokkaan ohjelmaidean: matkailusarjan, jossa matkalla tavattujen ihmisten karmeat hiukset laitetaan täysin uuteen kuosiin. Olen ja kampaaja Hissenin toimialue on USA:n etelävaltioissa. HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
Luontoretkellä: Kirjosiepot pesimäpuuhissa
Kirjosieppokoiraan kosiometkut saattavat naaraan pään helposti pyörälle. Herran aviollinen uskollisuuskin jättää toivomisen varaa, sillä osa koiraista on moniavioisia. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Ambulanssissa
4/7. Puolitoistavuotias Bastian on syönyt maapähkinää, jolle hän on allerginen. Ambulanssin saapuessa pojan kurkku on turvonnut, ja hänellä on hengitysvaikeuksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
12:43
Ambulanssissa
5/7. Karin Sedig ja hänen ambulanssitiiminsä joutuvat tekemisiin yleisen ja hyvin vaarallisen ongelman kanssa. Mies on saanut ampiaisenpistosta anafylaktisen sokin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:15
Matkalla tähtiin
Osa 6/6. Seuraamme Tanskan ensimmäistä jalkapalloakatemiaa vuoden ajan. 14-vuotiaat pojat jättävät jäähyväiset vanhemmilleen ja aloittavat kouluttautumisen ammattipelaajiksi. Äänitekstitys: suomi.
13:45
Norjan naisten erikoisjoukot
2/2. Rankan puolen vuoden jälkeen erikoisjoukkoihin pyrkineistä naisista jatkaa enää 11. He harjoittelevat lähitaistelua ja osallistuvat pitkään ja raskaaseen talviharjoitukseen. Kuinka moni läpäisee koulutuksen? HD Äänitekstitys: suomi.
14:15
Tulevaisuuden tekniikkaa
7/7: Tulevaisuuden sijoitusopas. Asiantuntijapaneeli keskustelee, mitkä tulevaisuuden tekniikan kehityksen näkymistä ovat sijoittamisen arvoisia. Yhteenveto sarjan eri jaksoista. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:45
Sininen planeetta - akvaarion synty
Kööpenhaminaan valmistui vuonna 2013 suuri ja komea akvaario. Miten hanke eteni vuonna 2007 järjestetystä arkkitehtikilpailusta lähtien, ja millaisissa oloissa yli 20 000 kalaa siellä nyt uiskentelee? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
15:15
Hälytys Trolltungassa
Trolltungan kallionkielekkeelle Norjaan on virrannut turisteja tänä vuonna poikkeuksellisen paljon, mikä on tiennyt töitä Punaiselle Ristille. He rientävät apuun vuorokaudenajasta riippumatta, kun hälytys soi. HD Äänitekstitys: suomi.
16:00
Laivakokin matkassa
Osa 3/5. German valmistaa paahtopaistia ja foliopaketissa kypsennettyä lohta kylmän katkarapukastikkeen ja keitinperunoiden kera. Anne noutaa pienestä englantilaiskylästä omia jälkiruokatarpeitaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
3/10. Kaksi tonnia painavan sarvikuonon siirtäminen ei ole pikku juttu, ja kun siirrettäviä jättiläisiä on vielä toinenkin, niin koville ottaa. Nisse-koiralle tilataan eläinlääkäri kotiin leikkaamaan kynsiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Dinotassut, Kesävieras, Mimmi-lehmä ja varis, Lintumiehet, Rikke, Numeroarkku sekä Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Kaunistelua. Dom huomaa kauhukseen, että Lee pystyy yhä hankaloittamaan hänen elämäänsä. Onko Dominicin ura lääkärinä vaarassa? Morvenin isän sairaus pahenee. Mo tekee tärkeän päätöksen. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Oli aikakin
(About Time, Britannia 2013) Romanttinen komedia nuoresta miehestä, joka yrittää valloittaa suuren rakkautensa aikamatkustuksen avulla. O: Richard Curtis. N: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7

Kello 21:00

21:00
Satuhäät
Liikutusta on vaikea välttää, kun 64-vuotias Maija-Leena Lohiniva ja häntä 11 vuotta nuorempi Tapio Härmä astuvat avioliittoon Playa del Inglesissä. Parin onnea ja rakkautta ei himmennä edes vaikean sairauden varjo. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Musiikista vastaa Reggie Wattsin vetämä house band. Vieraina Ed Helms, Priyanka Chopra, Paramore. Äänitekstitys: suomi.
22:40
Banshee (K16)
Kausi 2, 10/10. Luoteja ja kyyneleitä. Tuskallisten muistojen lietsomina Lucas ja Carrie valmistautuvat kohtaamaan Rabbitin lopullisessa välienselvittelyssä. Rebecca osoittaa uskollisuutensa Proctorille. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:40
Looking (K16)
Kausi 1, 8/8. Läpinäkyvää. Patrickilla ja Richiellä on ryppy rakkaudessa. Päättyykö kaikki tähän? Frank lataa Agustínille suorat sanat. Domin pop-up-ravintolalla on avajaiset. Sarja jää tauolle. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi).

Kello 24:00

00:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna