UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 27.1.

00:25
Game of Thrones (K16)
5/10. Hänen nimissään. Westerosin uusi kuningas kruunataan. Onko hän edeltäjäänsä parempi? Tyrion viruu vankilassa, ja Cercei ja Tywin jatkavat ohjaksissa. Sansa kohtaa sukulaisensa ja Bran vaarallisen vihamiehen. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna

Kello 6:00

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 27.1.
Onnea, Viljo!
06:53
Jussin matkat
Dinosaurus-golfia. Jussi ja Venkuli tahtovat leikkiä yhdessä Oilin ja hänen lemmikki-dinosauruksensa kanssa. Yhteisen leikin löytäminen on hiukan vaikeaa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:07
Lulu kilpikonna
Nuku, mäyrä, nuku. Mauri näkee painajaisia ja nukkuu todella huonosti. Hänen ystävänsä tekevät parhaansa, jotta painajaiset loppuisivat ja he saisivat vanhan kunnon Maurin takaisin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Nuottiavain
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä.
07:30
Jääkarhu Otto
Sateenkaari. Pojat näkevät sateenkaaren. He ovat kuulleet, että sateenkaaren päästä löytyy kulta-aarre. Aarre ei löydy kuitenkaan niin helposti kuin luulisi.. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Neppajymykerho
Vilja askartelee kissoja Melissan ja Ida-Marian ohjeiden mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:45
Saara ja Sorsa
Leivotaan kakku. On sorsan syntymäpäivä, ja on syytä leipoa kakku. Sorsa toivoo saavansa aika erikoisen syntymäpäiväkakun. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Dinojuna
Aarni ja avovaunu. Vanha kuuma lähde. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Oktonautit
Oktonautit ja arktiset miekkavalaat: Kapteeni Valkonen ja Peso joutuvat pulaan arktisen alueen hyisissä vesissä. Oktonautit ja limaajakalat: Oktonautit löytävän merenpohjasta kiehtovan hylyn. 19/25. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Late Lammas
Remonttireiskat. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Luontoretkellä: Isokauris näkyvissä
Lounais-Norjassa on perinteisesti pyydetty saksanhirveä eli isokaurista. Kuinka jahtiin valmistaudutaan, ja millaisia pyyntitapoja metsästäjillä on käytössään? HD Äänitekstitys: suomi.
10:00
Kaalikimulit
4/8. Ennen muinoin uskottiin, että kaalilla on maagisia ominaisuuksia. Pitääkö se paikkansa? Camilla Van Norde ja Emilia Fiona Weir järjestävät kaalijuhlat asian selvittämiseksi. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Neljä unelmaa muutoksesta
Neljä naista kaipaa muutosta elämäänsä. Löytyykö apu kohtalotovereista? Beth harkitsee työskentelyä ulkomailla, Jaime haluaa eroon sinkkuudestaan, Louise on vaarassa uupua ja Jess pohtii muuttoa takaisin kotiseudulle. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Koiranpentuja ja palveluskoiria
Kingcharlesinspanieli Laban on nyt kuusiviikkoinen ja pääsee parin viikon päästä uuteen kotiin. Abbeyn pennuilla on edessään terveystarkastus. Koirista on hyvää seuraa myös vanhuksille. Äänitekstitys: suomi.
11:45
Kukkaron herraksi
Virva Leimuvirta on kahden teini-ikäisen yksinhuoltaja, joka velkaantui eron ja opintojen myötä. Virvalle myönnettiin sosiaalinen luotto, mutta uutta velkaa on taas kertynyt. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:12
Kukkaron herraksi
Seitsemänkymppisen Kalevi Elorannan eläke ei tahdo riittää elämiseen ja hän joutuu lainailemaan rahaa kavereilta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Moottori mylvii ja kumi käryää
Nyt Thomas Skov on Esbjergissä, ja edessä on kisa katuradalla Jonas Schmidtiä vastaan. Entä kuinka heiltä sujuu renkaanvaihto Formula-ykkösten autoon? Äänitekstitys: suomi.
13:45
Unelmakoti
3/8. Emma ja Lukas ovat löytäneet Bohuslänistä vanhan asuintalon ja ryhtyvät rakentamaan sitä mieleisekseen. Lukas on lääkäri ja töissä Norjassa, joten arkkitehti Emmalle jää vastuu töiden sujumisesta. HD Äänitekstitys: suomi.
14:45
Tuhkimotarinoita
Pirjo menetti toisen lapsensa, ja toisen kanssa hän taisteli aggressiivista syöpää vastaan. Elämän karikot ovat saaneet Pirjon unohtamaan itsensä, uudelleenlöytämisessä auttaa stylisti Outi Broux. Ohjaus Mape Morottaja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
Bored to Death
6/8. Ex-tyttöystävä on menossa naimisiin ja pyytää Jonathanin keikalle vartioimaan arvokkaita jalokiviään. Ray etsii asuntoa ja Georgen luona on sopivasti tilaa hänellekin. Onko heistä kämppäkavereiksi? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, päihteet).
16:00
Kandit
4/8. Erika hälytyskeikalla ambulanssissa. Jussi kohtaa hankalan potilaan. Mitä kuuluu Miskan syöpäpotilaalle? Heikillä paljon pieniä vaivoja. Jussin harrastus yllättää. 2. tuotantokausi yle.fi/kandit HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä
Osa 450: Mielen muutoksia. Otso kieltäytyy palkkautumasta Teron yritykseen, kunnes korkeammat voimat puuttuvat asiaan. Niklas yllättää Laurin. Roni muuttaa mielensä bändi-idean suhteen. Vilma yrittää hyvitellä Karria. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Iinan ja Helmin kanssa Hupsu pikku pupunen, Taitoset, Q Putti 5, Kaapon ja Laten pähkinät, Mohvelit, Puput sekä Franklin ja ystävät. Helmi ja Iina tekevät villatumpuista kissat. HD

Kello 18:00

18:00
Sydänmailla (7)
(12). 15/18. Yhdistävä voima. Ty etsii pitäviä todisteita Jeremyä vastaan saadakseen maineensa puhdistettua. Amy kuntouttaa Spartania ja yrittää saada hevosen jälleen hyppäämään. Mallory etsii Jackille seuralaista. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kandit
5/8. Heikki saa hälytyksen: potilas tajuton. Juhannus työllistää Jussin ja edessä isoin haava mitä koskaan on ommellut. Miska kamppailee kiireen kanssa. Erika ja Heikki juhannusvapailla. 2. tuotantokausi yle.fi/kandit HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 451: Kuoleman kuilussa. Tero ei piittaa turvallisuusmääräyksistä ja joutuu pahaan paikkaan Otson kanssa. Askon on vaikea uskoa, ettei Haaviston mailla ole kultaa. Karri yllättää Vilman. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Bored to Death
7/8. Jonathan saa keikan, joka valaisee myös hänen omaa menneisyyttään. Selviääkö tapaus kaikkien kannalta parhain päin? George ja Ray hierovat sopua, mutta anteeksi pyytäminen on joskus hankala juttu. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Keskustelua, kommentteja ja kritiikkiä viikon aiheista. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Tehtävä Alpeilla
(The Eiger Sanction/USA 1975) Clint Eastwood esittää ohjaamassaan jännityselokuvassa entistä palkkamurhaajaa, joka etsii tappajaa Sveitsin Alppien vaarallisella Eiger-vuorelta vuorikiipeilijöiden joukosta. HD Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:05
Kandit
5/8. Heikki saa hälytyksen: potilas tajuton. Juhannus työllistää Jussin ja edessä isoin haava mitä koskaan on ommellut. Miska kamppailee kiireen kanssa. Erika ja Heikki juhannusvapailla. 2. tuotantokausi yle.fi/kandit HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:35
Uutisikkuna
04:00
1303