UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 9.10.

19:00
Street Food
8/13. Amsterdam. Täällä liikkuminen käy kätevästi polkupyörällä, mutta maailman parhaita ranskalaisia joutuu jonottamaan. Kannattaako se, siitä Ishai Golan ottaa selvää. Entä maistuuko hänelle sillistä tehty "voileipä"? HD Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kioski: Mamu - Suomi - mamu
Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf istuvat suomalaisen perimän ja kulttuurin äärelle ja selvittävät, mitä suomalaisuus oikein on. HD
20:00
Taitoluistelun Finlandia Trophy
Jäätanssin lyhytohjelma. Selostus Jere Nurminen. Espoo. HD

Kello 21:00

21:00
Naurun tasapaino
5/8. Suomenlinna. Kylä keskellä museota. Turnausväsymys ei saa painaa, kun jaossa on paikat semifinaalissa. Viisi menee jatkoon, ja yksi jää kotiin. Vierailevana tuomarina nähdään Pirjo Heikkilä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963. HD
22:00
Ironside (16)
7/9. Teinipojan bussimatka katkeaa ikävästi, kun hänet siepataan. Pian Ironsiden mieleen välähtää, että sieppaajat ehkä tekivät pahan virheen. Joutuiko uhriksi väärä poika, ja miten hänet pelastetaan? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:45
Kioski: Mamu - Suomi - mamu
Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf istuvat suomalaisen perimän ja kulttuurin äärelle ja selvittävät, mitä suomalaisuus oikein on. HD
23:15
Docventures: elokuvan esittely
Docventures esittää: Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät viikon dokumentin Going clear: Scientology. Illan teemana uskonto. Osallistu: yle.fi/docventures. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:21
Docventures: studiovieraat
Riku ja Tunna valmistautuvat elokuvan Going clear: Scientology katsomiseen asiantuntijavieraiden kanssa. Teemana: uskonto. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Docventures: Going Clear: Scientology
Viikon dokkarina nähdään Going Clear: Scientology, kurkistus järjestäytyneen uskonnon päivänvaloa kestämättömiin kulisseihin. Tuore dokumentti on saanut lahkon korkeimmat auktoriteetit puolustustoimiin. Jakso 5/8. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

01:25
Docventures: jälkikeskustelu
Illan dokkarin jälkeen Riku ja Tunna keskustelevat studiovieraiden kanssa livenä uskonnosta. Tuneta ineen ja osallistu twiittamalla & yle.fi/docventures! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:25
Yle FOLK
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
04:10
Yle FOLK