UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 23.12.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 23.12.
Onnea, Senni.
06:53
Pikku prinsessa
Tahdon olla kiltti. Valtakunnan ykkösperillinen saa sekä vanhempansa että apujoukot mukaansa mitä ihmellisempiin seikkailuihin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Jussin matkat
Hyvä joukkue! Ystävykset pelaavat palloa Guatemalassa. Tarvitaan joukkuehenkeä, jotta peli alkaa sujua. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Norsulan perhe
Herra Äksyn joulu. Rouva Ihantolan rikki mennyt uuni, rouva Viksulan puuttuva kuusi - Nestori järjestää heille iloisen joulun. Ja hän tekee saman herra Äksylle kutsumalla tämän joulunviettoon kotiinsa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Neppajymykerho
Vilja askartelee joulukuusenkoristeen Pihlan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:37
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja joulupukin apuri. Mikke ei usko saavansa joululahjaa ja haluaa takaisin kilttien listalle. Mutta hän vain tuhoaa muiden lahjat. Mikke oppii ajattelemaan ensin muita ja auttaa samalla myös joulupukkia. Sallittu kaiken ikäisille.
07:52
Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus
Osa 23. Luota itseesi, Pirpana! Pirpanan porokuiskaajan taidot joutuvat todelliseen testiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:02
Martta puhuu
35/40. Martta haistaa ja Martta kuulee. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Muumilaakson tarinoita
Osa 94/101: Muumipeikon Robinson-seikkailu. Muumipeikko haluaa kokeilla, millaista on tulla toimeen omillaan. Seikkailukirjoista saa oivallisia vinkkejä, mutta oikeassa elämässä asiat saattavat mennä aivan toisin! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Oktonautit
Oktonautit ja joulun pelastuspartio. Oktonautit matkaavat jouluksi professori Vihin lapsuudenkotiin. Siellä heidän on pelastettava merivuoren asukkaat, ennen kuin joulunvietto voi alkaa. Sallittu kaiken ikäisille.
09:13
Joulun tarina
Ranskalainen animaatioelokuva, jossa tallin eläimet härkä ja aasi kertovat Jeesus-lapsen syntymän tarinan. K7
10:00
Yesminen eksoottiset herkut
6/9. Yesmine valmistaa kanaa vihreän kookoscurryn ja Soba-nuudeleiden kera. Lisäksi hän paistaa meksikolaisia marenkikakkuja. HD Äänitekstitys: suomi.
10:25
Neljä unelmaa muutoksesta
Neljä naista kaipaa muutosta elämäänsä. Löytyykö apu kohtalotovereista? Katharine kaipaa vipinää seuraelämäänsä, Lauren kärsii huonosta itsetunnosta, Kate toipuu erosta ja Charmian haluaa olla muutakin kuin kotiäiti. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Koiranpentuja ja palveluskoiria
Kingcharlesinspanieli Matilda ja kultainennoutaja Abbey saavat pentuja, joiden varttumista ohjelmassa seurataan. Mukana on myös "töissä käyvän" palveluskoiran esittely ja agility-osio. Äänitekstitys: suomi.
11:50
Täydellistä elämää
5/8. Ida pyrkii täydelliseksi rakastajattareksi. Seksiä on aikataulutettu kolmeksi illaksi viikossa. Lisäksi ohjelmassa on telttaretki oman rakkaan kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Paluumuuttajat
Rock, rauha ja rakkaus Pohjois-Karjalassa. Maailmantähdet, paskakaivot ja parhaat kaverit maustavat paluumuuttajien elämää. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:47
Paluumuuttajat
Paluumuuttajien etelän elämää. Tavastian lava ja tärkeät ihmiset vetävät Helsinkiin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Moottori mylvii ja kumi käryää
Thomas Skov haluaa oppia kaiken autoista ja vauhdista Tanskan parhaiden kuljettajien kanssa. Kiihdytysajoissa vauhti on hurja, mutta kuinka käy Thomakselle räppäri Orgi-E:tä vastaan? Mukana on myös nättejä tyttöjä. Äänitekstitys: suomi.
13:50
Imettäjät
8/8. Marissa imettää vauvaa ja taaperoa eri rinnoilla. Katrin ja Sasun Elias on aloittanut kiinteiden syömisen. Viljami käy 4-vuotisneuvolassa ja lopettaa rinnalla käymisen. Jenni alkaa haaveilla toisesta lapsesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:15
Kätevä emäntä
Osa 8/9. Komediallinen sarja arjen mielettömyydestä ja asioista, joihin et voi olla törmäämättä. R: Minna Kivelä, Maria Sid, Annu Valonen, Kaisa Mattila, Lotta Lindroos, Jarkko Tiainen, Lari Halme. O: Antti Leino. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7
14:40
Spy - isä agenttina
6/17. Kuka saa Marcusin, yhdeksänvuotiaan hirviön huoltajuuden? Kertoimet ovat hänen isäänsä, liiankin salaista agenttia vastaan. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:05
Angry Boys (12)
9/12. Nathan aikoo sanoa suorat sanat tulevaisuudensuunnitelmistaan. Japanilaisäidin innokas puuhailu poikansa uran eteen tulee Timillä jo korvista, kun taas Blake hakee uusia keinoja kehittyä henkisesti. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:45
Isot ja pienet
27/27. Jouluspesiaali. Perhe aikoo viettää joulun poissa kotoa. Huolta aiheuttaa kuitenkin isoisän terveys, sillä hän on sairaalassa. Pääsevätkö he silti lähtemään? (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Galaxi: Kokit
Galaxin Kokit, Mario ja Bruno, keittävät omaperäisen ohjelmasopan: Snoukkaa!, Råtta Booris ja Tero hoitaa. Koululaisten oma ohjelma yle.fi/galaxi. HD
16:31
Snoukkaa!
Fakie-lasku. Lunta, lautoja, noloja kaatumisia, siistejä hyppyjä, ja jatkuvaa alamäkeä. Otson, Tiian ja Nasun avustuksella tutustumme lumilautailun saloihin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:39
Råtta Booris: Råtta Booris hillitsee pelaamista
Råtta Booriksen peliriippuvuus etenee uudelle tasolle kun Suomi ja Espanja kohtaavat jalkapallon MM-kisojen loppuottelussa. Booris koheltaa presidentin ja kuninkaan silmien edessä saattaen Silakka Annelin syvään häpeään. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:44
Tero hoitaa (7)
Rajaseudun perhe. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus
Osa 23. Luota itseesi, Pirpana! Pirpanan porokuiskaajan taidot joutuvat todelliseen testiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:10
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa Saara ja Sorsa, Oliverin ensimmäinen pilkkireissu, Vaarin riihellä, Q Putti 5, Ystäväni Ronja sekä Mohvelit. Lassi ja Jokke Jokirapu viettävät rapukoulun joulujuhlaa. HD

Kello 18:00

18:00
Kadonnut: Joulupukki
Joulumaan yhdestoista hetki. Syyllinen Joulupukin katoamiseen selviää, mutta nyt Joulumuorikin on kadonnut! H-hetkikello osoittaa yhdettätoista hetkeä, ja tontut ovat levottomia. Miten käy joulun? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Kaupunkilaisia
Epäonni pakottaa kaksi miestä turvautumaan B-suunnitelmaan Juho Kuosmasen novellielokuvassa. KK: Khadar Ahmed. N: Omar Abdi ja Jarkko Lahti. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.7
Lue lisää: IMDb
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus
Osa 23. Luota itseesi, Pirpana! Pirpanan porokuiskaajan taidot joutuvat todelliseen testiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:45
Uusi päivä
Osa 443: Koska meillä on joulu? Musiikin siivittämä joulufantasia, jossa Tero joutuu löytämään lähimmäisen rakkauden ja hyvän joulumielen. Vierailijana Jari Sillanpää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:35
Spy - isä agenttina
7/17. Marcus saa vastaansa kovan kilpakumppanin koulun vaaleissa, ja Tim avittaa miestä mäessä. Samaan aikaan hän koettaa myös heitellä kapuloita työkavereiden lemmenrattaisiin ja sopeutua uuteen perheterapeuttiin. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Sopiiko tablettitietokone taaperolle? Miksi translaki juuttui hallitukseen? Joulun ihme 1914 - jalkapalloa juoksuhautojen välissä. Tsunamiselviytyjien tarina. Juontajina Salla Paajanen ja Jyrki Richt. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Paha pukki (K16)
(Bad Santa/USA 2003) Huonon maun huumoria tulviva komedia pahatapaisesta pikkukonnasta, joka joulupukkina esiintyen ryöstelee tonttunsa kanssa Amerikan kauppakeskuksia. O: Terry Zwigoff. N: Billy Bob Thornton. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 77 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:35
Unelmien kolhimat
Kaksoisvirhe. Tennistä ammatikseen pelaava aviopari ei löydä yhteistä säveltä kentällä. Selvittääkö Dani mistä ongelmat johtuvat? Nico saa tietää, että joku kauppaa joukkueen sisäpiiritietoja. TK:n ura on vaarassa. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, päihteet).

Kello 24:00

00:16
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna