UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 19.1.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 19.1.
Onnea, Heikki, Henri, Henna, Henrik, Henni, Henriikka ja Henrikki!
06:54
Nelli ja Iiro
Aarteenetsintä. Pihapiiriin on piilotettu karttoja, ja ensin perille löytänyt joukkue saa aarteen. Ja tästä aarteesta ainakin Leo on hyvin iloinen! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:02
Ilmojen kunkut
Skotlanti. Skotlannin reissulla Ville ja Pono tutustuvat luomuviljelyn saloihin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:08
Laura
Laura eläintarhassa. Laura pääsee kavereidensa kanssa eläintarhaan. Jokaisella lapsella on kysymys jostakin eläimestä ja he näkevät kirahvin, apinoita ja leijonia. Mutta yksi eläin kiinnostaa Lauraa kaikkein eniten... HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Tilda ja hänen ystävänsä
Nuuni ja omenapuu. Nuuni ei löydä mistään omenoita, paitsi omenapuusta, jonka omenat ovat vielä raakoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Humps
Palomies Valto. Valto ja Humps leikkivät palomiehiä, joka onkin vaarallinen ammatti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Lauri kilpa-auto
Lauri katoaa. Lauri ei löydä itselleen leikkikaveria, joten hän lähtee yksin rannalle. Ahvenaron väki hätääntyy, kun he huomaavat Laurin kadonneen. Lauri oppii, että on tärkeää kertoa muille minne menee. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:50
Muista laulaa
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Peltirännin peikkopoika! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:56
Martta puhuu
Martta ja pala kakkua. / Koodinimi "Martta". Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:26
Miika (7)
Vaihto-oppilas. Miika sekoitetaan ruotsalaiseen vaihto-oppilaaseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:37
Nokkelikot (7)
Kynätelinekikka. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Sydän. Keinosydämen julkistamisen aika koittaa. Elliot ei ole oma itsensä, mutta hän haluaa itse suoriutua leikkauksesta. Guyn pyytämän raportin kanssa Serena joutuu venymään, mutta äidin tulo sotkee kaiken. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Luontoretkellä: Avarilla selkosilla
Inger Marie Haaland on voittanut kahdesti vaativan koiravaljakkokisan, Finnmarkslöpetin. Luontoa rakastava Inger Marie esittelee mielipaikkojaan tuntureilla ja kertoo aikovansa voittaa myös seuraavan koiravaljakkokisan. (U) HD
10:30
Tuntematon Norja
Linda Eide esittelee sellaista Norjaa, jota matkaoppaista ei taatusti löydy. (U)
11:00
Maalaiselämää
2/8. Liettualaispariskunta on pakannut kaiken omaisuutensa autoon, ja määränpäänä on Norja. Krøderenissä uskotaan luomumuniin. Terjellä ja hänen perheellään on tiukkaa, mutta huumori pitää lippua korkealla. (U)
11:30
Vietnamin monet maut
2/6. Saigonin keisarillinen keittiö. Anh Lé tutustuu Vietnamin gastronomisiin perinteisiin mestarikokki Tuan Goungin opastuksella. Tarjolla on banaaninkukkasalaattia, paahdettua ankeriasta ja täytettyä kyyhkyä. HD

Kello 12:00

12:00
Hymy Pyllyyn
Omituinen sekoitus estradiviihdettä, gameshow´ta ja sketsiviihdettä. Studioyleisöllä on mahdollisuus voittaa rahaa, kunhan pokka pitää. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:26
Hymy Pyllyyn
Omituinen sekoitus estradiviihdettä, gameshowta ja sketsiviihdettä. Studioyleisöllä on mahdollisuus voittaa rahaa, kunhan pokka pitää. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Unelmakoti
5/8. Simone ja Tommy haaveilevat enegiatehokkaasta kodista, joka olisi kaiken lisäksi pyöreä. Suunnitelmat ja rakentaminen lähtevät vauhdilla käyntiin, mutta nopeudella on hintansa. Yhtäkkiä Simonen voimat hiipuvat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
14:00
Ravintola kaltereiden takana
Osa 8/8. Onnistuiko vankien sopeuttamishanke? Voivatko vapautuvat vangit työllistyä ravintola-alalle? Claus Meyer on joutunut keskelle mediamyrskyä: häntä syytetään väärien ihmisten auttamisesta. (U) HD
14:40
Uusi Päivä
Jakso 613: Arpia sydämissä. Azad ja Aino juonivat rakkautensa taustaa avioliittokuulemista varten. Anni loukkaantuu Ronin itsekkyydestä. Kristan ja Reinon päivä ei mene ihan putkeen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:10
Ampumahiihdon MC: Naisten normaalimatka
Naisten 15 km. Anterselva, Italia. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Riku ja Ramin kanssa Albi Lumiukko, Stella ja Sami, Q Putti 5, Pelle Hermanni ja Anton Siilinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Sydän. Keinosydämen julkistamisen aika koittaa. Elliot ei ole oma itsensä, mutta hän haluaa itse suoriutua leikkauksesta. Guyn pyytämän raportin kanssa Serena joutuu venymään, mutta äidin tulo sotkee kaiken. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
19:00
Niilin seikkailija
3/4. Valokuvaaja-seikkailija Levision Wood on ollut lapsesta saakka kiinnostunut Niilistä, maailman pisimmästä joesta. Aikuisena hän päättää vihdoin toteuttaa haaveensa ja kävellä Niilin päästä päähän. HD
20:00
VICELAND: Cut That Heals
Naisten sukupuolielinten silpominen on perinne, joka koskettaa miljoonia naisia maailmanlaajuisesti. VICE todistaa silpomisen korjausleikkausta, joka parantaa naisten elämänlaatua merkittävästi. HD K12 (ahdistus).
20:30
Pulkkinen
Kausi 2. 9/10. Sininen yö. Mukana radiotoimittaja Osmo, kopiovastaava, nyrkkeilijä, konserninjohtaja, viihdetaiteilija, Jouni ja Riitta sekä Pulkkinen. Rooleissa Jari Salmi ja Antti Virmavirta. Ohjaus Rike Jokela. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Luottomies (12)
Komedia 7/8. Tommin (Antti Luusuaniemi) appi-isä (Taneli Mäkelä) haastaa miehen urheilukilpailuun. Juhis (Kari Ketonen) värvätään mukaan. Käsikirjoitus: Antti Luusuaniemi. Ohjaus Lauri Nurkse. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:10
Luottomies
Komedia 8/8. Tommi (Antti Luusuaniemi) joutuu Juhiksen (Kari Ketonen) kavereiden bileisiin. Käsikirjoitus: Kari Ketonen. Ohjaus: Lauri Nurkse. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).
21:25
Kimmo
Kausi 3, 11/16. Hertta. Kimmo ja Nissinen törmäävät Hertta-mummoon. Viehättävästä Hertasta paljastuu toinen puoli, ja porukka päätyy poliisikuulusteluun. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Onekotan - Hyytävä seikkailu
Kolme nuorta vapaalaskijaa lähtee valloittamaan Venäjälle kuuluvaa Kuriilien saariryhmän pohjoisosassa sijaitsevaa Onekotanin saarta. Jo laskettelu on haaste, mutta suurin koetinkivi on vaarallinen matka perille. HD
22:55
Boardwalk Empire (K16)
Kausi 5, 6/8. Piru mieheksi. Onnistuuko Cahlkyn pelastaa Daughter? FBI usuttaa Elin ja Van Aldenin Caponen joukkion kimppuun. Karvas menetys ajaa Nuckyn pullon ja baarikärpästen pariin. T: HBO. (U) HD K16 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna