UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 23.6.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 23.6.
Onnea, Aatu, Aatto ja Aadolf!
06:53
Samsam
Minäkö vauva? Samsam yrittää tehdä vaikutuksen Super-Suseen ja syöksähtelee vaarallisesti lentävällä lautasellaan märkiäisten ajaessa häntä takaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Jokeri Pokeri Box
Siivouspäivä. Simolta ei siivoaminen suju tavalliseen tapaan, sillä imuriin päätyvät villakoirat muuttuvat eläviksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:04
Hermanni Hiiri
Minä inhoan työtä! Hermanni pettyy, kun isä ei pääse mukaan retkelle vaan joutuu töihin. Miksi jotkut tekevät töitä kun toiset ovat vapaalla? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Pikkuli
Pidä metsä siistinä, Pikkuli! Metsäneläimet valmistelevat juhlaa, mutta Honkkeli satuttaa jalkansa rikkinäiseen pulloon. Eläimet huomaavat, että koko metsä on täynnä roskia. Pikkuli innostaa kaikki siivoamaan yhdessä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Nelli ja Noora
Myrsky nousee. Säätiedotus povaa sadetta ja myrskyä. Tytöt päättävät siivota tavarat turvaan sateelta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:27
Herra Heinämäki
Neiti Sikanen ja herra Karjunen. Heinämäen possut, neiti Sikanen ja herra Karjunen, eivät ole ihan tavallisia sikoja. Ne ovat kovia possuja harrastamaan. Uusin harrastus ja kiinnostuksen kohde on balettitanssi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Juustoauton arvoitus. Hiiriperheen juustoautosta on haukattu pala. Hessu tutkii hampaanjälkiä ja alkaa selvittää asiaa. / Kadonnut sankari. Vuohimummi on vähällä jäädä junan alle, mutta joku pelastaa hänet viime tipassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:57
Melkein mestari
Tiitus Ahokas on 6-vuotias innokas rumpali, joka soittaa mm. isänsä orkesterissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:04
Anton Siilinen ratkaisee
Turkkia kasvattava puu. Herra Räme uskoo tehneensä merkittävän löydön järvenrannan puista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:18
Syrhämä
Kateuskahvi. Silmitön Sääski on saanut Syrhämän asukkaat toisilleen kateellisiksi kamalan kateuskahvin avulla. Kaikenaikainen kateus takaa ilkeälle velholle ikuisen vallan. Kiltti Valve kutsuu lapset apuun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Sota tuhosi Norjassa monia vanhoja puutalokaupunkeja, mutta Levangerin puutalot säilyivät. Ne ovat hieno esimerkki siitä, kuinka norjalaiset asuivat 1800-luvun lopussa. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Ystävykset. Jac joutuu turvautumaan yllättäen Ollieen. Rafin ja Fletchin ystävyys on koetuksella. Essie on täydessä vauhdissa raskaussuunnnitelmien kanssa, mutta pysyykö Sacha perässä? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Chelsea Handler, Dean Norris, Khalid. Alkuperäinen esityspäivä USA:ssa 20.6.2017. HD Äänitekstitys: suomi.
10:41
Danne ja Bleckan
2/10. Nuoret miehet Danne ja Bleckan kasvoivat risaisissa oloissa yhteiskunnan normien ulkopuolella. He perustavat Tukholmaan tatuointistudion. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Tamperelaisen huumoriryhmän ohjelma on uudenlainen musiikkiohjelma kaikenikäisille nuorille eläkeikään asti. Olit sitten puheen tai musiikin ystävä, tässä ohjelmassa kumpikin on laadukkaimmillaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:12
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Tamperelaisen huumoriryhmän ohjelma on uudenlainen musiikkiohjelma kaikenikäisille nuorille eläkeikään asti. Olit sitten puheen tai musiikin ystävä, tässä ohjelmassa kumpikin on laadukkaimmillaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Hehku
Onko tantra pelkkää seksiä? Näin treenaat lantionpohjalihaksia. Toimivatko aurinkosuojat? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:58
Hehku
Muotibloggaajat valitsevat hehkulaisille kesän juhla-asusteet. Elina tapaa kierrätysmuotigurun. Näin tehdään kestävä juhlameikki ja -kampaus. Juoksukoulussa parannetaan lihaskuntoa. Emilia kokeilee tangoa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Aamujumpan aakkoset
3/9. Jumppaa itsesi virkeäksi monipuolisella aamuliikunnalla. Aluksi on latinalaista tanssia Yvonnen ja Barthelotin kanssa. Selina näyttää, miten pepusta tehdään piukka, ja Behruzin neuvoilla rintalihakset kiinteytyvät. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:01
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
6/10. Tapiiriemo on kohdellut kovakouraisesti poikastaan Teoa. Eläinlääkärit toivovat, että Teon selkäranka ei olisi vioittunut. Berninpaimenkoira Nashville on valioyksilö, mutta miksi se ei saa siitetyksi pentuja? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Tanskalainen maajussi
3/10. Frank ottaa mukaansa lestin ja vasikannahan ja opettelee kenkien tekoa suutarin luona. Tilan maamerkki, suuri kastanja, on tullut tiensä päähän. Ullakolla kuivuu viimeinen erä savitiiliä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Kun äiti tai isä juo
1/2. Miltä elämä näyttää alkoholistin lapsen silmin? Bolette pelkää vanhemman juomisen vaikuttavan koulunkäyntiinsä, Elise haluaisi karata kotoa, ja Simon arkailee oman elämän elämistä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Rentoa ruokaa Lontoossa
6/10. Itä & länsi. Lontoossa asuu paljon aasialaisia, mikä heijastuu myös kaupungin ruokakulttuuriin. Rachel Khoo on itsekin sekoitus itää ja länttä. Ruokalistalla on malesialaisittain maustettua kanaa ja salaattia. HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Kerrostalojen prinsessat
4/4. Prinsessojen tulevaisuutta varjostavat päihteiden käyttö ja juhliminen. Kerrostalon ulkopuolella heidän täytyy sopeutua tavalliseen etikettiin. Sarja vie katsojan irtoripsien ja tekokynsien täyttämään maailmaan. HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Maailman nopein mies
Kausi 1, 3/4. Guy Martin yrittää rikkoa nopeusennätyksen ilmassa käyttämällä vain lihasvoimaa. Erikoisvalmisteisessa ilmakiiturissa ei ole moottoria, joten Guy joutuu polkemaan vimmatusti pysyäkseen liikkeessä. HD Äänitekstitys: suomi.
16:30
Ali Show: Ernest Lawson
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu kevään Putouksesta tuttu Ernest Lawson. Ennen Putousta hänet on nähty improryhmä Kolinan riveissä. Näyttelemisen lisäksi Lawson toimii luokanopettajana ja soittaa rumpuja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Dinotassut, Kesävieras, Mimmi-lehmä ja varis, Lintumiehet, Rikke, Numeroarkku sekä Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Holby Cityn sairaala
Ystävykset. Jac joutuu turvautumaan yllättäen Ollieen. Rafin ja Fletchin ystävyys on koetuksella. Essie on täydessä vauhdissa raskaussuunnnitelmien kanssa, mutta pysyykö Sacha perässä? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
YleXPop 2017
Kesän ykkösfestareilla Lahden kauppatorilla esiintyivät kovimmat kotimaiset artistit - JVG, Robin, Isac Elliot, Lihamyrsky, Arttu Lindeman, Lucas ja Alex Mattson. Juontajina YleX:n Jenni Poikelus ja Alma Hätönen. HD

Kello 21:00

21:00
Satuhäät
Ruska-aika on värikkäimmillään, kun 27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen vihitään lokakuussa Karstulan kirkossa. Suvun ja ystävien seurassa juhliessa unohtuvat hääviikon kiireet ja murheet. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Seth Rogen, Will Arnett, Alison Brie. Alkuperäinen esityspäivä USA:ssa 21.6.2016. HD Äänitekstitys: suomi.
22:40
Ali Show: Ernest Lawson
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu kevään Putouksesta tuttu Ernest Lawson. Ennen Putousta hänet on nähty improryhmä Kolinan riveissä. Näyttelemisen lisäksi Lawson toimii luokanopettajana ja soittaa rumpuja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:10
Ruisrock: Icona Pop
Ruotsalaiskaksikko tunnetaan erityisesti I Love It -megahitistä, mutta tuotannostaan löytyy myös monta muuta tanssiinkutsua bailukansalle. Ruisrockissa nähdyn viihdyttävän show´n lisäksi ohjelmassa myös haastattelu. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:10
Satisfaction (16)
Kausi 2, 2/10. Riskejä. Grace yrittää rentoutua ja kerätä ajatuksiaan Adrianan luona. Neil ja Simon tapaavat yllättäen samoissa juhlissa, mitä siitä seuraa? Simon kuulee isältään ikäviä uutisia. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
00:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna