UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 24.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.5.
Onnea, Tuukka ja Touko!
06:52
Matikkahirviöt
Pelotusnaamiot sekaisin. Minihirviöillä on luokkakuvaus, mutta pelotusnaamiot ovat menneet sekaisin. Rouva Mopilla on myös vaikeuksia saada kaikki näkymään valokuvassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Kotikisat
Nauhapujottelu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:09
Olivia
Olivia rakentaa talon. Olivian isä on suunnitellut asiakkaalleen hienon talon. Rouva Saparo on pian tulossa katsomaan pienoismallia. Sillä aikaa kun isä on hakemassa häntä lentokentältä, sattuukin pikku vahinko. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:22
Saku & Vaakku
Aarteen jäljillä. Saku ystävineen löytää merirosvojen aarrekartan. Koko poppoo lähtee huimalle aarteenetsintämatkalle, jolla törmätään myös ihka oikeisiin merirosvoihin! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Neppajymykerho
Vilja valmistaa sammakon Annin ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:39
Pikku hirviötyttö
Lapsenvahdit. Kun hirviötyttö Mollin vanhemmat lähtevät viettämään iltaa, sedät Alfredo ja Santiago on kutsuttu lapsenvahdeiksi. He eivät vain yhtään tiedä, mitä lapsenvahti tekee. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:44
Kimmo Kuu
Pulmallinen palapeli. Löyhkäjärven arvoitus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:07
Vekarat!
Käsi kipsissä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:33
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:34
Ötökät
Kimalainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Jack (7)
Uppoa tai ui. Jack testaa uutta alusta, ja alus uppoaa. Lapset auttavat Jackia lisäämään alukseen esineitä, jotka saavat sen kellumaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Viime vuosina Norjassa on lakkautettu kymmeniä puolustusvoimien käytössä olleita varuskuntia ja niitä on luovutettu siviilien käyttöön. Arendalissa vanhasta linnakkeesta onkin tullut uusi, vilkas nuorisokeskus. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Sinussa on vetovoimaa. Greg yrittää keskustella Sahiran kanssa, mutta tämä torjuu miehen yritykset. Eddi vaihtaa osastoa päästäkseen eroon Lucista, mutta onko Kellerin ilmapiiri hänelle liian rauhallinen? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Kun haikara pettää
Osa 1/2. Mitä kuuluu perheille, jotka viisi vuotta sitten adoptoivat lapsia Etelä-Afrikasta, Koreasta ja Intiasta? Entä kuinka lapset ovat sopeutuneet elämään Tanskassa? Äänitekstitys: suomi.
10:30
Hädänalaisten eläinten ystävä
Norjalainen Jan Vimme käyttää vapaa-aikansa hädänalaisten eläinten pelastamiseen vaikeakulkuisista paikoista. Erityisesti lampaat kulkeutuvat usein jyrkille vuorenrinteille, josta niiden on vaikea päästä pois. HD Äänitekstitys: suomi.
11:10
Mallinmurtajat
Osa 6/6. Anette Sørensen kasvoi tuiki tavallisessa työläisperheessä Tanskassa ja kävi lähiönuorten tapaan kahakoimassa maahanmuuttajien kanssa. Nyt hän on muslimi ja nimeltään Fatima. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Autolla Etelä-Amerikan halki
6/6. Matka jatkuu Uruguayn pääkaupunkiin Monte Videoon ja sieltä lautalla Argentiinan pääkaupunkiin Buenos Airesiin. Löytävätkö miehet talon, jossa Øysteinin äiti asui lapsena? HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Paluumuuttajat
7/10. Rock, rauha ja rakkaus Pohjois-Karjalassa. Maailmantähdet, paskakaivot ja parhaat kaverit maustavat paluumuuttajien elämää. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Paluumuuttajat
8/10. Paluumuuttajien etelän elämää. Tavastian lava ja tärkeät ihmiset vetävät Helsinkiin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Kioski: Aleks'in Wonderland
YouTube -tähti Aleksi "Mentaalisavuke" Rantamaa ihmettelee ihmistä isompia asioita ja yrittää ymmärtää niitä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Veljesten keittiössä
Veljeksillä on tapana käyttää ruoanlaitossa monenlaisia työvälineitä ja keittiökoneita. Tänään niitä esitellään näyttävästi. Kummalla on enemmän vempaimia? 3. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Kilpa-auton rakentaja
Norjalainen Polly Blytt on rakentanut ajokin, jolla hän aikoo osallistua Maailman nopein auto -kisaan. Maantieajossa sen keskinopeus on 334 kilometriä tunnissa, mikä huolestuttaa Pollyn läheisiä. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:30
Kummeli
Kausi 6. 6/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Apulanta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:00
Sekasin (12): Pitkä versio 1/4 Tervetuloa suljetulle!
Jakso 1/4: Tervetuloa suljetulle. Sekasin on uusi kotimainen mielisairaalaan sijoittuva draamasarja. Papillonin, Satakielen ja Hyden elämä on kulkenut pisteeseen, josta ei enää pääse muualle kuin suljetulle osastolle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:30
SuomiLOVE
5/11. Nostalgisia klassikoita sekä letkeää meininkiä. Illan artisteina nähdään Raappana, Toot Toot, Marja Tahvanainen, Herra Ylppö ja ihmiset, Maarit, Tuure Kilpeläinen sekä Ressu ja Jussi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä
Jakso 568: Kello käy. Reinon tilanne käy yhä tukalammaksi. Vilma ja Jani ajautuvat riitaan Vilman yllättävästä kesätyöstä. Bongolavalla on kiire löytää uusi laulaja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Eeron, Tiituksen ja Islan kanssa Taavi-tiikerin naapurissa, Runoja ja roskia, Sasu, Nelli ja Noora, Ihmejuttu sekä Tie tähtiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Sinussa on vetovoimaa. Greg yrittää keskustella Sahiran kanssa, mutta tämä torjuu miehen yritykset. Eddi vaihtaa osastoa päästäkseen eroon Lucista, mutta onko Kellerin ilmapiiri hänelle liian rauhallinen? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kummeli
Kausi 6. 7/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Danny. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Kioski: Rakelin kuplassa
Rakel Liekki kohtaa asiat ja ilmiöt kukkahattu tanassa ja telaketjut rasvattuina. Tiistaisin Kioski on rehellisesti Rakelin kuplassa. Rakel valtaa televisiosi joka tiistai klo 19.30. HD
20:00
Uusi Päivä
Jakso 569: Kaarnalaivalla kevääseen. Lissu ja Otso muodostavat dueton. Hiltunen ja Minna kirmailevat keväässä. Roni saa vihiä Teron hämäräpuuhista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Sekasin : Pitkä versio 2/4 Hattumies, ketjusilmukka ja levottomat jalat
Jakso 2/4: Hattumies, ketjusilmukka ja levottomat jalat. Papillonin isä osaa juhlia, ainakin omasta mielestään. Satakieli jättää lääkkeet väliin ja pyytää äänet kylään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).

Kello 21:00

21:00
Villi kortti
Villi kortti on vakavan hauska penkkiurheilushow. Panelisteina kapteenit Essi Hellén ja Tommy Lindgren. Laidoilla Ville Myllyrinne, Juuso Mäkilähde, Paula Noronen ja Riku Riihilahti. Lainassa näyttelijä Eero Ritala. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Kaksi tarinaa rakkaudesta
Pamela Tolan esittämä Kaisa ihastuu lomamatkalla Istanbulissa norjalaiseen Jacobiin, ja työmatkalla Oslossa toivoo löytävänsä hänet uudelleen. Mitä on suuri rakkaus? O: Eirik Svensson, 2012. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).

Arviot: IMDb 5.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes
23:30
Kioski: Rakelin kuplassa
Rakel Liekki kohtaa asiat ja ilmiöt kukkahattu tanassa ja telaketjut rasvattuina. Tiistaisin Kioski on rehellisesti Rakelin kuplassa. Rakel valtaa televisiosi joka tiistai klo 19.30. HD

Kello 24:00

00:00
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna