UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 28.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 28.5.
Onnea, Alma!
06:52
Popi Kissa
Kilpikonnavauva. Ystävykset löytävät eksyneen kilpikonnavauvan ja yrittävät selvittää, missä tämä asuu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Postimies Pate ja Viherlaakson ukulele-orkesteri. Ukulele-orkesteri harjoittelee tulevaa esitystä varten. Pastori on tilannut orkesterille uudet soittimet, ja Paten pitää toimittaa ne perille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Melkein mestari
6-vuotias Sara tietää käsittämättömän paljon dinosauruksista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:30
Pipsa Possu: Aarteenetsintä
Ukkipossu ja mummipossu järjestävät aarteenetsinnän Pipsalle ja Jyrille. Animaatiosarja Possu-perheen elämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Neppajymykerho
Vilja askartelee pöytälampun Aamun ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:41
Sasu
Tuulinen päivä. On tuulinen päivä, ja Sasu ja vaari päättävät lennättää leijaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Ryhmä Hau
Apinan kintereillä. Apina karkaa omille teilleen ja aiheuttaa hämminkiä Jännälahdessa. Pöllöä pelastamassa. Vainu ottaa ohjat, kun pöllöperhe on pulassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Viidakkokirja
Putoava tähti. Mowgli pitää huolta pikkuisesta tiikerinpoikasesta sillä aikaa, kun sen äiti on kipeänä. Poikanen karkaa etsimään pudonnutta tähteä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:29
Viidakkokirja (7)
Rana-tanssi. Mowgli keksii tanssin, joka pilkkaa Ranaa. Tanssi leviää kaikkialle hurjaa vauhtia, ja pian kaikki tanssivat sitä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Pok ja Mok (7)
Syntymäpäiväkakku. Mokilla on syntymäpäivä, ja tarvitaan aineksia kakkua varten. Kaupassa pojat huomaavat järkyttävän asian. On aika käydä taistoon turhia pakkausmateriaaleja vastaan! HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Lofoottien turska houkuttaa. Joka vuosi saapuvat kalastusveneet Lofooteille pyytämään turskaa. Perinne on pitkä, ja muutaman kiireisen viikon ajaksi Røstin saaren väkiluku kaksinkertaistuu. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Omaksi hyväksi. Edellisen illan tapahtumat jättävät kysymyksiä Abran suhteen. Lindenin erottaminen tuntuu tekevän enemmän hallaa, vaikka Maddy toivookin auttavansa. Lolalla ja Fayella on yhteentörmäyksiä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Vauhtimimmit
10/10. Erika ja Emilie lähtevät seuraamaan moottoriurheilua vetten päällä. Tukholman Riddarfjärdenillä on käynnissä formulakakkosten Grand Prix -kisa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Stacey Dooley: Bileturismin kääntöpuoli
Mallorcan Magaluf on nuorten brittien suosikkilomakohde, jonka vetonauloja ovat halvat drinkit ja yöelämä. Stacey Dooley selvittää, miten rankka biletys vaikuttaa paikallisiin ja kuinka monen reissu päättyy ikävästi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
11:15
Kohti täydellistä elämää
8/8. Hanna Hellquist pohtii vanhuutta. On varmaan ankeaa, kun ei ole seksiä ja kehoa kolottaa joka paikasta. Suklaa ja punaviini auttavat. Entä millaisia hautajaisia Hanna suunnittelee itselleen? HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
Soramonttuprinsessat
8/10. Jokkisristeily Ruotsiin. Kauden päätyttyä Grönroosit osallistuvat perinteiselle Jokamiesluokan päättäjäisristeilylle. Reissussa sattuu ja tapahtuu, ja paluumatkalla Sinnalla on kirpeää palautetta annettavana. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:11
Soramonttuprinsessat
9/10. Joulu Grönroosien tapaan. Tytöt haluaisivat viettää joulun poikaystäviensä luona, mutta Maken vaatimuksesta koko perhe kokoontuu yhteen aatoksi. Miten ja mistä löytyy joulurauha? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Tanskalainen maajussi
3/10. Enin osa vanhoista hedelmäpuista on kaadettava, mutta Frank osaa käyttää juuristoa ja kaatamatta jätettyä puuta vielä hyödykseen. Maata lannoitetaan vahvasti, sillä siitä tulee uusi perunamaa. HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
Fårbergin metsästäjät
Ruotsalaisella Fårbergin metsästysseuralla on pitkät perinteet. Nyt tähtäimesssä on susia ja karhujakin. Suurpetojen metsästyksessä on jännityksen lisäksi tärkeää myös hyvä kaveri- ja talkoohenki. Äänitekstitys: suomi.
14:45
Saariston pelastaja
Knut Even Rislaa on Norjan nuorimpia meripelastuslaivureita, ja hänen vastuualueenaan on Arendalin saaristo. Pelastustiimillä on käytössään pienoissukellusveneen ja vesiskootterin lisäksi myös lämpökamera. HD Äänitekstitys: suomi.
15:34
Latela
Kausi 3, 9/10. Katsastus lähenee ja poliisikin vierailee tallilla kaiuttimien äänekkään testauksen vuoksi. Välillä ehditään kokeilla myös autolla ajoa kahdella pyörällä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:03
Uusi päivä
Osa 210: "Täältä tullaan, elämä". Vilma katsoo peiliin. Minna kaipaa romantiikkaa. Petra on kahden tulen välissä. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:31
Uusi päivä
Osa 211: "Kumipallona luokses pompin". Kukolle satelee työtarjouksia. Lauri kiihkoilee työssä ja kotona. Vilma uskoo ihmeisiin. Tomi painii itsensä kanssa. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Humps, Nyt mennään, Tiketi Tok, Lauri kilpa-auto, Keppihevostalli sekä Saku ja Vaakku. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Kahdeksantoista ja puoli. Abran ote tosielämästä lipsuu, ja Kylalla on osuutta asiaan. Linden vastustaa edelleen kaksoslasten synnytyksen siirtoa erikoissairaalaan. Ric löytää aivan uuden tukijan. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Erätulilla
Pohjois-Norjan kalaspesiaali! Peltsi matkaa Lofooteista pohjoiseen, Vesteråleniin. Ruijanpallasta olisi saatava, mutta päästääkö meri luokseen? Tunturijärveltä taas toivotaan harjussaalista. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Silminnäkijä: Juomaveden loppu
Miten suomalaisen marketin vihannestiski liittyy juomaveden puutteeseen maapallon toisella puolella? Toimittaja Sam Kingsley selvitti asiaa Perussa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:30
Promotytöt (12)
4/6: Koiruuksia. Markkinointitiimin päällikkö Steve on kaikkien iloksi vapaapäivällä, ja Marilyn pääsee tuuraamaan häntä koiranäyttelyyn. Valitettavasti uudet alaiset joutaisivat koirakouluun hekin. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Anna Perhon kyselytunti
Anna Perhon kyselytunnissa ratkaistaan Mikael Jungnerin avulla vasemmiston, rakkauden ja nuorison kaikki ongelmat sekä kysytään, mikä kansaa vaivaa. HD
21:30
Hulli
6/8. Mikä loukkaus: Hullin ex-nainen seurustelee miehen vanhan koulukiusaajan kanssa. Hullin on pakko panna paremmaksi ja iskeä uusi nainen. Mutta ihan ensin pitää hankkia Viagraa varastoon. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
21:51
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:56
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Bates Motel (K16)
Kausi 1, 1/10. Miten Norman Batesista tuli kauhuklassikon tappaja? Norman on 17-vuotias, kun isä kuolee tapaturmaisesti. Dominoiva Norma-äiti aikoo aloittaa alusta uudessa paikassa. Hän ostaa motellin White Pine Baysta. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
22:45
Kiukun parempi puoli
(The Upside of Anger/USA 2005) Draamakomediassa naapurin ex-urheilutähti tarjoaa apuaan kiukustuneelle kotirouvalle, jonka aviomies on lähtenyt matkoihinsa sihteerikön kanssa. O: Mike Binder. N: Kevin Costner, Joan Allen. HD Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 74 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:40
Kohta 18
3/4. "Just ennen ku Karri täytti 18, ni se ajo kolarin. Onneks siin ei käyny sen pahemmin. Mä oon jotenki ite tienny aina, ett kyl mä pärjään. En oo ihan varma miss kohtaa kaikki lähti vähän niinku lapasesta." (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
01:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna