UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 20.9.

07:45
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
07:46
Nimipäiväonnittelu: 20.9.
Onnea Varpu, Vaula.
07:48
Pikku Kakkosen posti
Merkillinen linna. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:54
Touhukkaat: Kuka vei värikynät?
Desin värikynät ovat kadonneet, ja Velho näkee taikapallostaan, että asialla on Piirustaja. Sen käsissä eivät kynät kauan kestä, ja niinpä se uhkaa kuluttaa loppuun kaikki maailman värikynät. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten erikoiskuljetus: liukas jääkuutio. Mikael järjestää suuren kiinalaisen juhlan Viherlaaksolaisille. Seisova pöytä notkuu herkkuja ja sen keskelle on tulossa harvinainen ja kaunis koriste. Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Babar ja Badun seikkailut
Kukkaisvoimaa: Badu lähtee Zawadin kanssa etsimään harvinaista kukkaa. Syvällä viidakossa odottaa yllätys. Kiljuntaa: Zawadi on lainannut salaa kuuluisan Raitojenkirjan. Kuinka käy kun kirja katoaa? Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Onks noloo, Viidakkojytä ja Lohikäärmeratsastajat. Katsottavissa Areenassa. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Nuoret mestarit: Partiomestari
Partiolaisista muodostetut joukkueet kisaavat nokkeluutta ja erätaitojakin vaativassa kilpailussa. Paras joukkue on vuoden 2014 Partiomestari. Ohjelmasarjan juontavat Ronja Salmi ja Juha Karhu. HD
10:30
Tartu Mikkiin
Perhekuntien uusintataistossa vastakkain Saara & Suvi Aalto sekä Ilari & Lauri Hämäläinen (es. 18.10.2013). Kisaisäntänä Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Meille tulee koiranpentu
Marian ja Simonin Balou pääsee ensimmäistä kertaa pentuvalmennukseen. Katia alkaa valmentaa pentuaan uudenvuodenaaton ilotulitukseen. Susannen ja Lonen pentu käy lääkärintarkastuksessa. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Retrolissun ysärit: Napa
1990-luvun hohtohetkiin kuului naparenkaan ottaminen ja se eka tribaalitatska. Samaan aikaan kun toiset tuijottivat omaan napaan, uhkasi kasvihuoneilmiö sulattaa napajäät. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
12:30
Retrolissun ysärit: Kaikki nuoret tyypit
1990-luvulla lapset ja teinit kutsuttiin mukaan kilpailuun, jossa tavoitteena on saada kaikki markat kulutettua. Matias Sassali lauloi sodasta, Rasmus rakkaudesta ja Ultra Bra hauesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Retrolissun ysärit: Kiitos 1990 - 1999
Ysärillä siniristilippua heilutettiin Globenissa ja Joensuussa. Renny Harlin lähti Amerikkaan. Japanilaiset koskettivat kultasormillaan Muumeja. Urheilijat levyttivät, harmi kyllä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Norjan kovin
3/6. Nyt kilpailijoilta vaaditaan rohkeutta, päättäväisyyttä ja voimaa. Pimeässä huoneessa heitä odottaa pelottava ihmiseste. Kaksi kilpailijaa on vaarassa tulla haudatuiksi elävältä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:10
Urheiluviikonloppu
Suoria urheilulähetyksiä ja ajankohtaisia studiovieraita. HD
14:30
Ammunnan MM: M skeet
Miesten skeetin finaali. Selostus Christer Sarlin. Granada, Espanja.
15:30
Urheiluviikonloppu
Suoria urheilulähetyksiä ja ajankohtaisia studiovieraita. HD
15:45
MotorSport: Extra
Enduron MM-sarjan loppukauden kilpailut ja ratkaisun hetket. Toimittajana Jussi Jäkälä. Tuotanto Moskito Sport Oy.
16:11
Urheiluviikonloppu
Suoria urheilulähetyksiä ja ajankohtaisia studiovieraita. HD
16:30
Palloilua: Salibandyä
Miesten ottelu SPV - SSV. Selostus Matti Härkönen. Seinäjoki.

Kello 18:00

18:40
Urheiluviikonloppu
Suoria urheilulähetyksiä ja ajankohtaisia studiovieraita. HD
19:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
19:10
We Want More
Don Huonot palaa. Kunnianhimoisen taiderock -bändin matkan varrella ei ole sarvien kolinalta vältytty. Pystyykö Don Huonot vihdoinkin puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä? #wewantmore14 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:10
Yle Live: JVG
Räppiduon räjähtävä keikka Oulun Kauppatorilta YleXPop 2014:sta. Lavalla kävivät fiittaamassa myös Anna Abreu, Pete Parkkonen ja Stepa. Mukana bändin haastattelu, toimittajana Veli Kauppinen. HD

Kello 21:00

21:00
Lentopallon MM: Välierä
Välierä Saksa - Puola. Selostus Mikko Hannula. Katowice, Puola. Refereras på svenska av Niklas Henrichson. HD
23:05
Luther (K16)
2/14. Tappaja ampuu virkapukuisia poliiseja. Luther uskoo, että kyseessä on entinen sotilas. Mikä hänet saa tappamaan? Alice penkoo Lutherin taustoja, ja peli muuttuu vaaralliseksi. Pian Luther on kahden tulen välissä. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Django - kostaja (K16)
(Django, Italia 1966) Italowesternien tähtinäyttelijä Franco Nero lajityypin perusteoksessa, jossa kyyninen asesankari saapuu sotaisaan rajakaupunkiin raahaten mukanaan ruumisarkkua. O: Sergio Corbucci. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 92 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
01:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna