UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 1.9.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 1.9.
Onnea, Pirkka!
06:53
Lilli ja kukkaisystävät
Ampiaiset. Piikki on kovin masentunut, ja kukkaisystävät ovat huolissaan hänestä. He päättävät järjestää Piikille ampiaisaiheisen yllätysesityksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Puutarhan tonttu
Osa 14/15. Omenoita. Arttu, Kaisa ja Oona auttavat tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Omenat alkavat olla kypsiä syötäväksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:11
Mimmi Lehmä ja Varis
Mimmi Lehmä ja keinu. Mimmi Lehmä opettelee keinumaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Tilda ja hänen ystävänsä : Tilda ja hänen ystävänsä
Sipsu ja tähti. Sipsu näkee kauniin tähden ja tahtoisi leikkiä sen kanssa. Ystävät auttavat houkuttelemaan tähteä alas. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Humps
Harri-sedän elokuvateatteri. Harri-setä vie Humpsin ja ystävät elokuviin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Lauri kilpa-auto
Tietokonekiista. Herra Akseletto on päättänyt nykyaikaistaa Ahvenaron radan ja haluaa kaiken toimivan tietokoneilla. Ripa on kuitenkin perinteinen mekaanikko, miten hän tottuukaan tähän.. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Hommat hoituu
Tie. Hommat hoituu selvittää, mitä ammattilaisia tarvitaan tien rakentamiseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:54
Anniina Ballerina
Anniina ja musikaalinen kasvi. Anniina ja hiphop-poikien show. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:23
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:24
Viidakkokirja
Tarina meripihkasta. Mowgli löytää puusta meripihkaa. Baloo kertoo vanhan tarinan meripihkan taikavoimista. Taikavoimat kiinnostavat tietysti Shere Khania. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:35
Kesäleiri (7)
Liika on liikaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Engenin nunnat. Nunnaksi voi ryhtyä, vaikka ei kuuluisikaan katoliseen kirkkoon. Sisaret Eva ja Magnhild kuuluvat valtionkirkkoon, mutta ovat eläneet Engenin luostarissa jo 25 vuotta. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Turvapaikka, 2/2. Luc on päättänyt ottaa selvää sairaalassa jylläävän taudin aiheuttajasta. Danin isä ilmestyy yllättäen Holbyyn. Elliotin päivä opettajana on tasapainoilua oppilaiden ja potilaiden välillä. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Tunturipeuroja
Toukokuussa vasomisaikaan tunturipeuroja uhkaavat monet vaarat, joista osa johtuu ihmisten ajattelemattomuudesta. Kannattaako luontokuvaajankaan enää lähteä vasomisalueelle? (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Nettideittailun vaarat
Moni etsii rakkautta netin kautta, mutta mitä vaaroja siinä piilee? Millaista liiketoimintaa nettideittailu oikein on? Norjalainen Kenneth matkustaa Ukrainaan tapaamaan netistä löytämäänsä naisystävää. HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Niklaksen keittiössä
2/10. Tänään Niklas lähtee merelle ja saa saaliikseen ostereita ja keksii oivan keinon valmistaa niitä. New Yorkissa hän tutustuu suklaatehtaaseen ja seuraa kaakaopavun matkaa suklaamakeiseksi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Blogistania: Anniina Nurmi
Anniina Nurmen Vihreät vaatteet on informatiivinen blogi ekomuodista ja vaatetuotannosta. Blogistaniassa Anniina tekee kierrätyskoruja kavereiden kanssa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Blogistania: Jonna Hietala
Jonna Hietalan Musta tuntuu -blogissa on sisustustoimittajan kurkistuksia trendeihin. Blogistaniassa Jonna kutsuu kylään kässäkerhonsa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Positiivinen
Ruotsalainen Musikhjälpen 2014 keräsi varoja hivin leviämisen torjumiseen, mutta minkälaista on hiv-positiivisen ihmisen elämä? Kahdeksan henkilöä kertoo, millaista on elää hi-viruksen kanssa - tai sen varjossa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Matkakassi
3/8. Filippiinien kauniit rannat ja ystävälliset ihmiset ovat takuuvarmoja turistimagneetteja, mutta Jorun Collin osallistuukin henkiinjäämiskurssille viidakossa. Bodil Ljungberg reissaa ympäri Baskimaata. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Moottoreiden murinaa ja etanolin hajua
Pohjoisvärmlantilaisessa Höljesin pikkukylässä pidettiin rallicrossin MM-sarjan osakilpailu vuonna 2014. Miten kylän vakituiset 143 asukasta suhtautuivat kisaan, kun paikalle ryntäsi 35 000 rallituristia? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Luonnon antimia
Toimittaja Randulf Valle yöpyy mielellään luonnon helmassa ja löytää sieltä myös suuhunpantavaa. Nyt hän esittelee Ruijassa sijaitsevan Seilandin saaren erikoisuuksia. HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Satuhäät
Heinäkuinen Karvia herää eloon, kun Egen ja Arton rakkaudentäyteinen liitto saa papin aamenen. Vihkimisen jälkeen noin 200-päinen hääseurue siirtyy letkassa viettämään virolais-suomalaisia perinteitä yhdistävää juhlaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Onnenetsijät
6/8. Seksiä, suklaata ja onnen huumaa. Hanna Hellquist käy suklaahieronnassa ja puhelee seksistä, viinistä ja italialaisista iskelmistä Amelia Adamon kanssa. Niklas kokkaa ruokaa, josta tulee onnelliseksi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Hermanni Hiiri, Musatoosa, Stella ja Sami, Wilma Vikkelä, Q Putti 5 sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Turvapaikka, 2/2. Luc on päättänyt ottaa selvää sairaalassa jylläävän taudin aiheuttajasta. Danin isä ilmestyy yllättäen Holbyyn. Elliotin päivä opettajana on tasapainoilua oppilaiden ja potilaiden välillä. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Deception
8/11. Pysy luonani. Edwardin rehellisyys saattaa perheyrityksen vaaraan. Ovatko Mian isän pyrkimykset rehellisiä? Miten päättyy Joannan kamppailu? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:45
Marren julkkiskampaamo
8/12. Marren johtama kampaamo on tapahtumien keskipisteessä. Millaista on Marcellan, Elisabethin, Rebeccan, Dinan ja Olivian työ julkkiskampaamossa? Asiakkaina on ruotsalaisia julkimoita. Ruotsalainen tosi-tv-sarja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Latela
Kausi 4, 2/10. Uusi projekti näyttää mahdottomalta ja osa on heittämässä hanskat naulaan. Eripuran keskellä Latelat saavat toisenkin yllätystarjouksen tehdä kotimaiseen Star Wreck-tieteiselokuvaan avaruuskelpoisen Ladan HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Pulkkinen (7)
Kausi 1. 2/10. Riemua sienistä. Mukana Pulkkinen, radiotoimittaja Osmo, kopiovastaava, äänimies Esko, viihdetaiteilija, Mauri, countrymiehet, paska-autoromantikko ja nyrkkeilijä. Käsikirjoitus: Juha Jokela ja Jari Salmi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:55
Kummeli
Kausi 4. Matti Näsällä on asiaa, Speedy ja Saku, Lasse, Tamppaajat, Pikaraportti Mauno Ahonen, Esko mörkö lukee vanhoja Jalluja ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:25
Kimmo
Kausi 2. 5/13. Pandora. Nissinen palkkaa firmansa mainoksiin Pandoran, joka osoittautuu huijariksi. Kimmo ja kumppanit yrittävät pelastaa tilanteen. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Stacey Dooley: Seksin pimeä puoli
Osa 2/3. Brasilia. Tutkiva toimittaja Stacey Dooley sukeltaa Brasilian vapaamieliseen mutta raakaan seksibisnekseen. Seksityöläiset, monet heistä transvestiitteja, tekevät työtään usein hengenvaarassa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
22:55
Latela
Kausi 4, 2/10. Uusi projekti näyttää mahdottomalta ja osa on heittämässä hanskat naulaan. Eripuran keskellä Latelat saavat toisenkin yllätystarjouksen tehdä kotimaiseen Star Wreck-tieteiselokuvaan avaruuskelpoisen Ladan HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:25
VICE: Illegal Big Cats of Instagram
Eksoottiset villieläimet ovat eliitin uusi statussymboli Kuwaitissa. Instagram vilisee kuvia, joissa rikkaat poseeraavat oman leijonansa tai gepardinsa kanssa. Laiton eläinkauppa rehottaa ja hallitus ummistaa silmänsä. HD Äänitekstitys: suomi.
23:48
VICE: Underground Bare Knuckle Boxing (K16)
Kunnia, ylpeys ja väkivalta kuuluvat paljain käsin nyrkkeilyyn. Britanniassa lajia harrastavat yleensä vihaiset nuoret miehet. Historiallisen ottelun edellä VICE yrittää selvittää, onko väkivalta heille syy vai seuraus. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna