UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 1.4.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 1.4.
Onnea, Peppi, Raita ja Pulmu!
06:52
Rytmireissu
Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat reissuoppaina. Mukana menossa Tuttiorkesteri ja lapset. Luvassa Afrikan rytmejä: "Izakazoomba"!
06:58
Mitä ihmettä?
Rakkaus. Mitä on rakkaus? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:06
Max ja Meeri
Sukkela sokkelo. Meeri piirtää mummilleen sokkelon. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Sana-Arkku: Metsänväen urheilukisat
Opetellaan yhdessä kirjaimia. Mikähän kirjain tänään on vuorossa?
07:25
Pikku hirviötyttö
Uudet kengät. Hirviötyttö ei tahdo pitää kenkiä jalassa. Edison taas ei tahdo sukkia, koska ne kutittavat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Samsam : Varjo pääsee valloilleen
Samsamin varjo pääsee vahingossa vapaaksi ja kuuluttaa ääneen kaiken sen, mitä Samsam mielessään miettii. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Taavi-tiikerin naapurissa
Retki värikynätehtaaseen. Ystävykset pääsevät tutustumaan värikynätehtaaseen. Pöllö Pöö ei pääse mukaan, koska hän on kipeänä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Touhukkaat: Siirtelijän touhut
Kaikki tavarat tuntuvat vaihtavan paikkaa, ja syyllinen taitaa olla Siirtelijä. Desi, Outi, Velho ja touhukkaat seikkailevat etsimässä sitä ja koettavat löytää jotain muuta siirreltävää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Babar ja Badun seikkailut
Toitotus: Badu opettelee tärkeää norsu-taitoa, Kruunun toitotusta. Celestenkylän Juniorimarssiorkesteri: Linnaan on tulossa vaativia vieraita, ja Babar ei keksi millaista ohjelmaa heille järjestäisi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:39
Hupsis
Puutarhakoriste. Yksinkertaisetkin asiat muuttuvat Patin ja Matin toimesta monimutkaisiksi. Tshekkiläinen nukkeanimaatio. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Trondheimissa on maailman pohjoisin raitiovaunulinja, joka on tarjonnut kyydin matkustavaisille jo liki 90 vuoden ajan. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Keskeneräisiä asioita. Elliot rohkaisee Samia ottamaan selvää koetuloksistaan. Keller-osastolla aloittaa uusi, amerikkalainen erikoislääkäri. Marian ensimmäinen työvuoro pätevänä hoitajana on dramaattinen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
10/10. Bengt Röken perehtyy hirvien elämään ja haluaa röntgenkuvata kuolleen yksilön. Ensin se on kuitenkin "salakuljetettava" sairaalaan. Hevosen kohtalo riippuu siitä, onko se tiineenä vai ei. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Tuhkimotarinoita
Hannele on kasvanut lastenkodeissa, mutta nyt 18 vuotta täytettyään hänen on muutettava omilleen. Onnistuuko stylisti Outi Broux siedättämään nuorta kapinallista uudenlaiseen lookiin? Ohjaus Pauliina Jalasmaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:10
Uutisikkuna
11:45
Teiniäidit
5/8. Tanjan ja Jamin suhde on kriisissä. Sannan elämään on tullut uusi mies - hyväksyykö Emran hänet? Syömishäiriöstä selvinnyttä Teyaa vaivaa kova itsekriittisyys. 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Teiniäidit
6/8. Sarita on uupunut ja joutuu hakemaan apua psykiatrisesta hoidosta. Tanja ja Jami ovat riidelleet kotitöistä. 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Miltä Suomi näyttäisi jos Jeesus olisi pääministeri? Vieraana Espoon piispa Tapio Luoma, Kallion kirkkoherra Teemu Laajasalo sekä dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja Juha Ahvio. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Sinun viikkosi, minun viikkoni
4/4. Tanskalaispariskunnat vaalivat parisuhdettaan antamalla kunkin perheenjäsenen päättää perheen asioista viikon ajan. Freja koettaa päästä irti tehtävälistoistaan, ja Stefan yrittää ymmärtää siivouksen perusidean. HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
Maailman nopein laulutähti
Norjalainen Marit Strømøy on ainoa nainen, joka ajaa kilpaa rataveneilyn Formula 1 -luokassa. Lisäksi hän on tunnettu laulaja. Hänen päätavoitteensa on voittaa rataveneilyn kuninkuusluokan maailmanmestaruus. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:15
Onnenetsijät
1/8. Toimittaja Hanna Hellquist etsii onnellisen elämän avaimia. Sarjan avausjaksossa teemana on raha. Hanna tapaa miljardööri Wonna I de Jongin ja käynnistää ruotsalaisessa Gnestan taajamassa onnellisuuskokeilun. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:45
Ajankohtainen kakkonen
Huippujohtajien toiveet uudelle hallitukselle. Viro elektronisen asioinnin edelläkävijänä - miksi Suomi laahaa perässä? Intian hiilikaivosten lapset raatavat pitääkseen perheet hengissä. Juontajana Salla Paajanen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
Moone Boy (7)
Kausi 1, 2/6. Äiti innostuu politiikasta, ja Moonen perheen ruokahuolto jää siskojen varaan. Nälkäkuolema on jo näköpiirissä, mutta onneksi Martin saa uuden ystävän, jonka isä on ammattikokki. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Au pairit Los Angelesissa
Judithin onnettomuus joka muutti kaiken. Hennalle luetaan kovaa kuria ja tiukat säännöt. Lontoosta tuttu Mira tapaa muut au pairit. 2/9 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä
Osa 478: Oma koti, kultaakin kalliimpi. Aino saa Askon puolustamaan Haaviston tilaa, mutta Niklaksen määräaika umpeutuu. Veetin kiinnostus kääntyy Irikseen ja Eppuun. Lauri saa toimeksiannon, mutta Tero miinoittaa tietä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Sirkus Temppula, Planeetta Kosmo, Taikakaruselli, Isot koneet sekä Puuharit. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Kehen turvaudut? Sam on pohjalla kuultuaan diagnoosinsa. Hän yrittää suoriutua vielä työssään, mutta helppoa se ei ole. Mark vakuuttaa Elliotille, että hänen päihteiden käyttönsä on hallinnassa. Onko näin? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
19:00
Au pairit Los Angelesissa
Halloween! Hollywoodin kartanossa paljas pinta vilkkuu. Judith iskee tatuoitua tanssiseuraa. Janitalle vyörytetään murskapalautetta. Henna itkee kadonneita rahojaan. 3/9 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 479: Kutsumattomat vieraat. Janin ja Vilman treffit saavat kutkuttavan käänteen. Annin ja Epun 18-vuotisjuhlat ovat tunteita täynnä. Niklas ja Krista tekevät menneestä selvää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Moone Boy (7)
Kausi 1, 3/6. Martin tekee pihamuuriin aukon lyhentääkseen turhan pitkää koulumatkaa. Pian oikopolku kelpaa muillekin, ja perheen pihasta tulee vilkas kauttakulkupaikka. Siitä ei muu perhe ilahdu, etenkään äiti. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Maailma on valmis (12)
3/6. Juristi Heikki Lassilan lonkerot ulottuvat kaikkialle. Kössin hallussa on testamentti, jossa määrätään Lyytinmäen talosta. Urpola vajoaa hypnoosiin. Hanna tapaa sosiaalitoimen edustajia. T: Production House Oy. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Tyger tutkii: Nettideittailu
Internet-aikakaudella potentiaalisten kumppanien löytäminen on helppoa. Tyger Drew-Honey selvittää uutta deittailuetikettiä. Kuinka montaa voi tapailla yhtä aikaa? Mikä avausrepliikki toimii takuuvarmasti? HD Äänitekstitys: suomi.
23:00
Au pairit Los Angelesissa
Halloween! Hollywoodin kartanossa paljas pinta vilkkuu. Judith iskee tatuoitua tanssiseuraa. Janitalle vyörytetään murskapalautetta. Henna itkee kadonneita rahojaan. 3/9 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
23:30
Silminnäkijä: 74 surmattua lasta
Miksi äiti tai isä surmaa lapsensa? Raportti suomalaisista lasten surmista 12 vuoden ajalta. Toimittaja Annukka Roininen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
Hung (K16)
Kausi 3, 1/10. Kovaa peliä Detroitissa. Ray ja Tanya yrittävät saada rahoituksen uudelle liiketoimintamallilleen. Lenore löytää sattumalta uuden rahasammon. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi).
00:24
Hung (K16)
Kausi 3, 2/10. Moni kakku päältä kaunis. Ray ja Tanya yrittävät ratkaista kilpailijan aiheuttamat ongelmat kumpikin omalla tavallaan. Charlie pyytää apua entiseltä suojatiltaan. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi).
00:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna