UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 29.8.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 29.8.
Onnea, Iina, Iines ja Inari!
06:53
Taikakaruselli
Ykä saa tällin. Ykä kokee suuren muutoksen, kun kitara putoaa sen päähän. Hyvin aktiivinen, uusi Ykä perustaa kylään krikettijoukkueen ja pakottaa toiset pelaamaan jatkuvasti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Viljami
Timi vartioi. Timin vanhemmat jättävät kotikolon Timin vartioitavaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
Puuharit
Kuinka kartta tehdään? Velin mummi ja pappa antavat Velille vanhoja karttoja, joita he ovat tehneet löytöretkeillessään kauan sitten. Velikin innostuu löytöretkeilystä ja houkuttelee myös ystävät mukaansa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Neljä vuodenaikaa. Pikku Pupu huomaa yhden päivän aikana, kuinka sää vaihtelee kylmästä lämpimään, sateesta aurinkoiseen, aivan kuin eri vuodenaikoina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Ihan satua
Tonttujen kesäyö. Sadussa nähdään, kuinka Tutti-tonttu oppii uimaan ja kuinka peloista voi saada voiton. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:44
Pasin ja Kielon valtakunta
Roosan ja Vuokon lemmikki. Roosa ja Vuokko haluavat lemmikin, mutta kuningas ei oikein ihastu ajatukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Ryhmä Hau
Uusi pentu. Jakke joutuu pulmiin lumilakeuksilla, mutta onneksi Halti-koira säntää auttamaan. Viimein paikalle kaartaa myös Ryhmä Hau. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:22
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:23
Galaxin Pallo
Finaalissa ratkeaa Galaxin Palloilumestari 2016. Mikä joukkue on nopein, taitavin ja ketterin? Lähde tsekkaamaan! Mukana pallottelee juontaja IlariPro. yle.fi/galaxi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:50
Näin Norjassa
Maailman kaunein työpaikka. Kapteeni Lars Roar Storås miehistöineen kuljettaa turisteja Hellesyltin ja Geirangerin välillä. Lauttareitti on Norjan suosituimpia, ja päivän aikana ehtii tapahtua kaikenlaista. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Lapset, lapset. Malickille annetaan vastuuta, mutta pystyykö hän työskentelemään paineen alaisena? Jac ilahtuu tarjotusta työmatkasta Amerikkaan. Sachan tyttärellä on ongelmia. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Elämää Riossa
1/5. Millaista on paikallisten asukkaiden elämä olympialaisiin valmistautuvassa Riossa? Aluksi kuljetaan Copacabanalla bikinimyyjien, turistien hukkaamien korujen metsästäjien ja hengenpelastajien kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Matkapassi: Patagonia
Matka pitkin Argentiinan valtatietä jatkuu. Nyt yritetään Patagonian korkeimman vuoren valloitusta, tutustutaan ikivanhoihin kalliomaalauksiin Unescon maailmanperintökohteessa ja päädytään Cabo Vírgenes -majakalle. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Tienhaarassa
Sarja alkaa, 1/5. Francesca on 18-vuotias juuri avioeron kokenut romanityttö. Naimisissa ollessaan hän ei käynyt koulua. Nyt hän kyseenalaistaa romanien perinteet, mutta on samalla ylpeä perheestään ja lojaali sille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Blogistania: Terhi Viinikanoja
Terhi Viinikanojan käsityöblogi Hupsistarallaa hurmaa huumorilla ja värikkyydellä. Blogistaniassa Terhi ja kaverit hurauttavat saumurilla sukista pipoja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Blogistania: Karin Lindroos
Karin Lindroosin Karkki-blogi on life-stylen karkkipussi. Blogistaniassa Karin laittaa ystävät leikkimään lasisilla legoilla ja liimalla. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
13:00
Matkakassi
3/8. Filippiinien kauniit rannat ja ystävälliset ihmiset ovat takuuvarmoja turistimagneetteja, mutta Jorun Collin osallistuukin henkiinjäämiskurssille viidakossa. Bodil Ljungberg reissaa ympäri Baskimaata. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Intohimona akvaariokalat
Norjalaisen Tor Åsmund Evjenin kallein kaluste on 800 litran akvaario. Hänellä on jo koko joukko eksoottisia kaloja, mutta mieli halajaa vielä yhtä mustankirjavaa yksilöä. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:00
Moottoreiden murinaa ja etanolin hajua
Pohjoisvärmlantilaisessa Höljesin pikkukylässä pidettiin rallicrossin MM-sarjan osakilpailu vuonna 2014. Miten kylän vakituiset 143 asukasta suhtautuivat kisaan, kun paikalle ryntäsi 35 000 rallituristia? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
YK-miehet moottoripyörillä
2/3. Entiset YK-miehet ovat kokoontuneet moottoripyöräkerholle makkaroiden ja biljardin pariin. Sieltä he suuntaavat Saksaan tapaamaan muualta saapuneita YK-veteraaneja ja purkamaan Balkanin sodan aiheuttamia traumojaan. HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Olutretki Eurooppaan
2/3. Jonas "Steken" Magnusson tutustuu kuohuvien kolpakoiden kautta oluen historiaan ja olutkulttuurin kehittymiseen eri puolilla Eurooppaa. Matkalla hän tapaa vankkumattomia oluenystäviä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Lasten aivot
2/3. Lasten aivot ja tietokonepelit. Toimittaja Line Friis Frederiksenin kokeessa testataan tietokonepelien vaikutusta koululaisten aivoihin. Tulokset yllättävät sekä aivotutkijat että lastenpsykologit. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:30
Luontoretkellä: Maria - metsästäjä
Maria Monasdatter Almli on kolmen lapsen äiti, jolla on takanaan jo pitkä työura. Hän on kuitenkin moderni kivikauden nainen, joka metsästää kyyhkyjä aamupalaksi ja käyttää kaikkia luonnonantimia ravinnokseen. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Popi Kissa, Hertan maailma, Kikattava Kakkiainen, Hau Hau, Piip ja Veli, Jepu Neulanen sekä Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Lapset, lapset. Malickille annetaan vastuuta, mutta pystyykö hän työskentelemään paineen alaisena? Jac ilahtuu tarjotusta työmatkasta Amerikkaan. Sachan tyttärellä on ongelmia. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Deception
5/11. Odotuksia. Bowersin perhe on taas lehtien otsikoissa. Miten paljastus vaikuttaa Miaan ja hänen tulevaisuuteensa? Julian yrittää edistää yrityksen myyntiä, mutta millä tavalla? Joannalla on keskittymisvaikeuksia. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:45
Marren julkkiskampaamo
5/12. Marren johtama kampaamo on tapahtumien keskipisteessä. Millaista on Marcellan, Elisabethin, Rebeccan, Dinan ja Olivian työ julkkiskampaamossa? Asiakkaina on ruotsalaisia julkimoita. Ruotsalainen tosi-tv-sarja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Juoksuhaaste Afrikassa
Dave Chamberlain yrittää juosta 2 700 km:n matkan Namibiasta Etelä-Afrikkaan. Avustusjoukkoja ei ole, ja vain nestemäisen ravinto on sallittu. Tempauksen tavoitteena on kerätä varoja uhanalaiselle afrikanpingviinille. HD Äänitekstitys: suomi.
20:30
Kimmo
Kausi 2. 4/13. Bileet. Nissinen järjestää firman työntekijöille kick start -bileet, jonne myös avecit ovat tervetulleita. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Satuhäät
Heinäkuinen Karvia herää eloon, kun Egen ja Arton rakkaudentäyteinen liitto saa papin aamenen. Vihkimisen jälkeen noin 200-päinen hääseurue siirtyy letkassa viettämään virolais-suomalaisia perinteitä yhdistävää juhlaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Unelmien kolhimat
Kausi 3, 7/10. Kuumat paikat. Lupaava, teini-ikäinen pelaaja nostetaan pääjoukkueeseen, mutta onko paine liikaa nuorelle miehelle? TK ja Sheera huomaavat, että eroaminen on vaikeaa. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
22:45
Bates Motel (16)
Kausi 1, 7/10. Ruumiskasa kasvaa, mutta juttu saakin yllättävän käänteen. Mitä Dylan päättää kuultuaan äitinsä karmaisevan tarinan? Kuka on mies, joka etsii Summersia? Norman löytää kulkukoiran ja haluaa pitää sen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
23:30
Game of Thrones (K16)
Kausi 4, 4/10. Valansa pitäjä. Jaime antaa Briennelle kunniatehtävän ja arvokkaan esineen sen läpiviemiseksi. Daenerys joutuu jakamaan oikeutta. Bran matkakumppaneineen löytää turvapaikan. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna