UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 23.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 23.5.
Onnea, Lyydia ja Lyyli!
06:52
Hei Taavi
Pentumerkki. Taavi hoitaa veljenpoikaansa Taunoa, joka on vielä vauva. Vauvojen kanssa leikkiminen osoittautuu Oraville haasteelliseksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:02
Hau Hau, Piip ja Veli
Lentoseikkailu. Piip tahtoo oppia lentämään. Hattunen ehdottaa lentoseikkailua. Seikkailulla etsitään Piipille hyvää opettajaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Hilla ja avaruuden Eetu
Voikukkaseikkailu. Hilla ja Eetu innostuvat puhaltelemaan voikukan hahtuvia ja aiheuttavat harmia metsän oraville ja niityn lehmille. Hilla jää kiipeliin puun oksalle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Askarrellaan
Vilja askartelee Sagan suunnitteleman maljakon ja kukat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:30
Apina opena
Ville Kiljunen ja Pono-apina mittaavat lasten tietämystä Suomen luonnosta. Tänään ovat vastakkain Sudenpennut ja Karhut. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:47
Töötti ja Pulteri
Pulterin onnenapila. Pulteri kadottaa onnenapilansa juuri hernepussinheittokisan alla. / Kaverukset kaupungissa. Kaverukset matkaavat New Yorkiin. Paras tapa juhlia ystävyyttä onkin kokea kaupungin nähtävyydet yhdessä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:08
Petteri Kaniini
Vihollisia kaksin kappalein. Petteri on kyllästynyt jatkuvaan pakenemiseen ja päättää usuttaa vihollisensa toistensa kimppuun. Luonnon ravintoketjuun puuttuminen ei kuitenkaan ole aivan mutkatonta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:23
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:24
Jenni (7)
Kateuden pisto. Annika on valittu Kansallisen ratsastajaliiton vuoden parhaan lapsiratsastajan palkintoehdokkaaksi. Jenni on ylpeä pikkusiskostaan, mutta samalla myös kadehtii siskonsa menestystä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Engenin nunnat. Nunnaksi voi ryhtyä, vaikka ei kuuluisikaan katoliseen kirkkoon. Sisaret Eva ja Magnhild kuuluvat valtionkirkkoon, mutta ovat eläneet Engenin luostarissa jo 25 vuotta. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Suudelma. Kuinka Arthur selviytyy ensimmäisestä päivästään Kellerillä, kun hänen potilaansa on yllättävän tuttu? Mo ja Mr T kokevat suuren yllätyksen. Serana on keskellä perhesalaisuuksien draamaa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Tulevaisuuden tekniikkaa
6/7: Yksityiselämä. Kaikki henkilökohtaiset tiedot ovat pian digitaalisina, haluttiin sitä tai ei. Olemmeko suojassa hakkereilta ja identiteettivarkailta? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Onnistuuko avioliitto?
4/5. Marte Marlenen ja Fredrikin viisivuotisessa suhteessa on ongelma: heillä on erilainen tyyli ratkaista ristiriitatilanteita. Pystyvätkö he muuttamaan tapojaan? HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Matkalla tähtiin
Osa 6/6. Seuraamme Tanskan ensimmäistä jalkapalloakatemiaa vuoden ajan. 14-vuotiaat pojat jättävät jäähyväiset vanhemmilleen ja aloittavat kouluttautumisen ammattipelaajiksi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ambulanssissa
1/7. Lääkäri Karin Sedig on mukana ambulanssissa, joka kiitää Tukholman alueella auttamassa onnettomuuksien uhreja ja sairauskohtauksen saaneita. Millaista ensiaputiimin työ on hätätilanteissa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
12:27
Ambulanssissa
2/7. Lääkäri Karin Sedig on mukana ambulanssissa, joka kiitää Tukholman alueella auttamassa onnettomuuksien uhreja ja sairauskohtauksen saaneita. Millaista ensiaputiimin työ on hätätilanteissa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:00
Luonto lähellä sydäntä
3/4. Norjan etelärannikolla asuvat Stein ja Helene ystävineen. Paikka onkin telttailun, kalastuksen ja melomisen paratiisi. Välillä pariskunta lomailee Hardangerviddan tunturilla. HD Äänitekstitys: suomi.
13:40
Afrikan kansallispuistojen eläimiä
1/4. Jesper Stagegaard matkaa Etelä-Afrikassa ja tutustuu alueen eläimiin ja paikallisiin asukkaisiin. Tällä kertaa hän on pyydystämässä kirahveja, jotka aiotaan siirtää Mosambikin kansallispuistoon. Äänitekstitys: suomi.
14:10
Työ on elämää varten
3/5. Kenkätehtaan johtaminen ei ole Norjassa helppoa, mutta helpolla ei myöskään pääse kun tehtävänä on Norjan etujen puolustaminen EU:ssa. Tänään työtä ja elämäänsä pohtivat kenkätehtailija ja EU-lobbari. Äänitekstitys: suomi.
14:50
Seikkailu Kilimanjarolla
Joukko nuoria norjalaisnaisia lähtee valloittamaan Afrikan korkeimman vuoren huippua. Oppaanaan heillä on monta kertaa Kilimanjarolle kivunnut Cecilie Skog. Kuinka matka sujuu ensikertalaisilta? (U) Äänitekstitys: suomi.
16:00
Siskonpeti
Kausi 2. 12/12. Rajat. Kun lapsilla on valta, eikä nainen osaa sanoa ei. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan, Joonas Nordman, Jarkko Niemi. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Uusi Päivä (S)
Jakso 665: Huterat haaveet. Tero tahtoo pelastaa Marikan. Sonjan unelmilla on särkyvät siivet. Stella ottaa syyn niskoilleen. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Iinan kanssa lasten lähettämiä piirustuksia aiheesta Kesämaa sekä ohjelmat Pingu, Onnea on.., Kuiske, Astroset, Maltti ja Valtti sekä Tinga Tinga -tarinat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Suudelma. Kuinka Arthur selviytyy ensimmäisestä päivästään Kellerillä, kun hänen potilaansa on yllättävän tuttu? Mo ja Mr T kokevat suuren yllätyksen. Serana on keskellä perhesalaisuuksien draamaa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
VICELAND: Cut That Heals
Naisten sukupuolielinten silpominen on perinne, joka koskettaa miljoonia naisia maailmanlaajuisesti. VICE todistaa silpomisen korjausleikkausta, joka parantaa naisten elämänlaatua merkittävästi. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:30
Kandit
Kausi 3, 7/8. Itkua särystä ja kyyneliä ilosta. Henna joutuu koville pikkupotilaan kanssa. Heikin potilas lähtee maksamatta. Elinan siskon häät herkistävät. Jonna ihmettelee lapsipotilaan suun tilaa. yle.fi/kandit HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi Päivä
Jakso 666: Pedon merkki. Marika valmistautuu leikkaukseen. Reino näkee pedon merkin. Oskun kauna Lenniä kohtaan kasvaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Kuntoiluriippuvainen
Himotreenaajia on nykyään yhä enemmän. Kuntoilu voi muuttua riippuvuudeksi ja johtaa pahimmillaan jopa sairastumiseen. Millä tavoin käsistä karannut kuntoilu on vaikuttanut Torben Knudsenin elämään? (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Villi kortti
Villi kortti testaa huippu- ja penkkiurheilun kerran viikossa. Testiryhmässä tänään Riku Riihilahti, Ville Myllyrinne, Juuso Mäkilähde, Tommy Lindgren, Pilvi Hämäläinen, Kalle Palander ja vieras Lina Schiffer. (U) Es. 28.3.2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Lilyhammer (16)
Kausi 1, 3/8. Hämyssä sellin. Entinen mafioso Frank Tagliano sujahtaa mukaan hiihtokeskuksen huvilahankkeeseen. Rutiinitarkastuksessa ilmenee, ettei Frankin ajokortti kelpaa Norjassa. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:45
Lilyhammer (16)
Kausi 1, 4/8. Kumma kätilö. Entinen mafioso Frank Tagliano lähtee Sigridin kanssa äitiysneuvolaan. Kätilö onkin mies! Geir Elvis aikoo ratkaista Giovanni Henriksenin arvoituksen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
23:30
Psychobitches (12)
Kausi 1, 1/6. Tähtinäyttelijöiden sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla. Jeanne d'Arc ongelmateininä, viiksekäs Frida Kahlo, Eva Braun kertoo vahvasta poikastävästään ja äiti Teresa äkäilee. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:53
Psychobitches (12)
Kausi 1, 2/6. Loistavien brittinäyttelijöiden tähdittämässä sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla. Siellä nähdään Audrey Hepburn, Sylvia Plath, Nina Simone, Evita Peron ja Bronten sisarukset. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna