UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 25.4.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 25.4.
Onnea Markku, Marko, Markus.
06:53
Nostalgiaa: Prinsessa ja herne
Riitta Bloigu-Oey ja Ransu Karvakuono esittävät sadun Prinsessa ja herne. Ohjelma on vuodelta 1994. Sallittu kaiken ikäisille.
06:59
Rölli: Rölli ja Robotti Ruttunen
Rölli - metsätöllissään asusteleva erakkopeikko - kertoo itselleen sattuneista kommelluksista. Osa 1: Rölli ja Robotti Ruttunen. Rölli - Allu Tuppurainen, toimittaja Pekka Salo. Sallittu kaiken ikäisille.
07:08
Grimmin satuja: Jänis ja siili
Jänis ja siili. Sinikka Sokka kertoo sadun siilistä, joka eukkonsa kanssa voitti jäniksen kilpajuoksussa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Haukkapala
Helena esittelee Ransulle paprikan. Ohjelma on vuodelta 1984.
07:25
Kössi Kenguru avaruudessa: Avaruusmatka alkaa
Osa 2: Avaruusmatka alkaa. Löydettyään raketin Kössi Kengurusta tulee ensimmäinen avaruuskenguru. Animaatio: Heikki Prepula. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Pelle Hermanni: Hattu- ja housutemppuja
Pellekoulussa Sirkuspelle Hermanni opettaa hattu- ja housutemppuja. Sirkuspelle Hermannina esiintyy Veijo Pasanen. Ohjelma on vuodelta 1979. Sallittu kaiken ikäisille.
07:41
Iltasatu: Miksi jäniksen suu on ristissä
Lasse Pöystin kertoo kansansadun Miksi jäniksen suu on ristissä? Ohjelma on vuodelta 1977. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:46
Käytöskukka: Rohkeus
Kuinka käykään, kun Hinku-porsas kiipeää puuhun ja jää saparostaan oksaan roikkumaan. Tuotanto: Elokuvavalmistamo Partanen & Rautoma (1966). Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Muumilaakson tarinoita
Osa 59/101: Muumipeikko ennustaa korteista. Muumipeikko haluaa uskoa, että kortit kertovat kohtalon. Nipsun liikemiehen vaistot heräävät, ja hän aikoo selvänäkijäksi. Mutta miten käy, kun ahneus iskee? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Puu Fu Tom
Eipäs hätäillä. Suitsait rakentaa Ariellalle koneen, joka vauhdittaa sadon kasvamista, mutta mikään vauhti ei tunnu riittävän perhosneidolle. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:39
Sohvaset
Osa 4: Hauva. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Pat & Stan
Veikeä virtahepo Pat ja komea koira Stan tutkailevat maailman menoa silmät ymmyrkäisinä ja pilke silmäkulmassa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
XL-sukupolvi
6/8. Joulu on tulossa, ja makeita herkkuja on maailma pullollaan, mutta lihavuudesta kärsiville nuorille se ei tiedä hyvää. Mille kaipaa lohturuokaa, sillä hän on joutunut luokkatoverinsa kiusaamaksi. Äänitekstitys: suomi.
09:30
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:40
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:50
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:00
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:10
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:20
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:30
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:40
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:50
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Luontoretkellä: Hanhiaurat
Hanhet ovat taas matkalla, ja ilma on täynnä lintujen ääntelyä. Lyhytnokkahanhet ovat kärjessä, ja suunta on kohti Huippuvuoria. Pesimäalue on myös lokkien ja naalien kotiseutua. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:35
Elämäni eläimet
Helsingborin eläinsairaalassa hoidetaan tänään koiran riepottelemaa neitokadua ja kummastellaan Cindy-kissan yllättävää tiineyttä. Tuotanto Ruotsin televisio. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Hupipätkät
Hulvaton kokoelma tunnettujen tv-ohjelmien pilalle menneitä kohtauksia, jotka todistavat että vaikka tuotantosuunnitelmat olisivat kuinka vedenpitäviä, kaikki voi kuitenkin lopulta mennä päin honkia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:15
Solsidan - Onnea onkimassa (12)
9/10. Annan vanhemmat tulevat käymään ja sekaantuvat Annan ja Alexin arkeen ja hääsuunnitelmiin. Ove pakottaa Alexin pitämään puheen 40-vuotisjuhlissaan. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:40
Solsidan - Onnea onkimassa (12)
10/10. Alex ja Anna menevät lopulta naimisiin. Kaikki on suunniteltu huolellisesti. Voiko jokin silti mennä pieleen? Entä pitääkö paikkansa, että rakkaus kestää kaiken? Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:05
Strömsö
Miten pukeutua naamiaisiin? Lee antaa kuusi helppoa asuvinkkiä. Alexandra tutustuu yrtteihin, jotka lieventävät siitepölyallergiaoireita. Paul tarjoaa simpukoita. svenska.yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:45
Kätilöt
Osa 4/8. Kätilö Åsa on kovilla, synnytys on työläs ja Etelä-Amerikasta kotoisin oleva äiti ei puhu lainkaan ruotsia, joten hänen miehensä saa toimia tulkkina. Kätilö Karinilla on huolenaan istukka, joka ei tule pois. Äänitekstitys: suomi.
14:15
Poikaystäväparantola
2/4. Terry on kihloissa Tanyan kanssa kanssa, mutta miehen näkemykset naisista tuntuvat periytyvän kivikaudelta. Saavatko naislentäjä ja muut rohkeat naiset Terryn asenteen muuttumaan? Äänitekstitys: suomi.
15:15
Erätulilla
7/20. Islannin armoilla. Neljä suomalaista miestä viettävät viikon Islannissa, retkeilyn ja kalastuksen ihmemaassa. Unelma kesä- ja talvilajien yhdistämisestä samaan reissuun oli kytenyt mielessä jo pitkään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:45
McLeodin tyttäret
Kotiinpaluu. Tess palaa kotiin, mutta perin uupuneena eikä aikaerorasitus ole yksin syynä väsymykseen. Jodi haluaa DNA-näytteen avulla varmistaa syntyperänsä. Tilalle saapuu järisyttävä suruviesti. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:29
Galaxi
16:30
Hemmot
Likainen lasi Sallittu kaiken ikäisille.
16:32
Jenni (7)
Kateuden pisto. Annika on valittu Kansallisen ratsastajaliiton vuoden parhaan lapsiratsastajan palkintoehdokkaaksi. Jenni on ylpeä pikkusiskostaan, mutta samalla myös kadehtii siskonsa menestystä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä, Meidän vauva, Samsam, Ihan satua, Metkat Mesiläiset, Lintumiehet, Tuttiritarin lauluja sekä Tinga Tinga-tarinat. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret (7)
Vuosipäivä. Tess saa lopulta koottua itsensä kokoon ja päättää järjestää juhlat muistellakseen Nickin elämää, mutta kaikki ei suju suunnitelmien mukaan. Alexin on vaikea käsittää veljensä kuolemaa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:16
Urheiluruutu
19:20
Yle Uutiset Suora linja
Vuorovaikutteinen uutislähetys.
19:30
Hullu juttu
Uusi tuote asuntomarkkinoille: kunnon ihmisten kerrostalo. Asukkaaksi vain valheenpaljastustestin kautta. Torikojusta pikaterapiaa arjen pikku murheisiin - toimiiko? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Ihan sama
Seikkailusarja jatkuu. 4/6. Meidän joukkue. Iida lähtee Nerolaan. Kasper selvittää unien viestejä. Kuka Helle on? Jarmo joutuu valehtelemaan esimiehelleen Kasperista. O: Jarmo Lampela. Viimeiset osat la-su klo 20. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:30
Kimppakolmoset (12)
5/14. Onko Richie vihdoin vakiintunut? Niin kivalta kuin se ensin tuntuukin, se myös tarkoittaa sitä että hänellä on vähemmän aikaa kämppiksille. Ja entä sitten kun ensimmäinen eturistiriita iskee? Kenet Richie valitsee? Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
Studiossa vedetään korkealta ja kovaa, kun Sami Hintsasen tuomaroimassa toiveuusinnassa laulavat Pete Parkkonen, Olli Herman, Jonna Geagea ja Pekka Heino. Rock rock! Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Muistin vanki
Carrie jatkaa vapaaehtoistyötään hoitokodissa, mutta lupaus auttaa poliisia imaisee hänet kaksoismurhan tutkimuksiin. Ainoana todistajana on uhrien pieni poika. Näkikö hän murhaajan, ja saako Carrie hänet avautumaan? 2/22 Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:45
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Veljellistä rakkautta. Benson etsii biologista veljeään ja saa selville tämän joutuneen poliisien listoille seksuaalirikoksista epäiltynä. Samaan aikaan on käynnissä toinen jahti Keskuspuiston raiskaajien löytämiseksi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off
9/40. Luonnonsuojelukriittiset. Metsäpalo nostaa populistisen luonnonsuojelukriittisen puolueen otsikoihin. Rikostutkinta tutustuttaa poliisit puolueen koko kirjoon, maltillisesta radikaaliin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:55
Boardwalk Empire (K16)
Kaunis nainen. Nucky valmistautuu sotatilaan kilpailijoitaan vastaan. Onneksi Jimmy takaa hänelle alibin. Margaret tarjoaa auttavan kätensä Madame Jeunet'lle. T: HBO Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:45
Boardwalk Empire (K16)
Smaragdikaupunki. Nucky pyytää Margaretilta merkittävää palvelusta, ja Angela joutuu kohtaamaan Jimmyn pimeän puolen. Al Capone joutuu tekemään ratkaisevia päätöksiä. Liika tunteilu häiritsee Van Aldenin työtä. T: HBO Äänitekstitys: suomi. K16
01:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna