UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 2.9.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Nallen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 2.9.
Onnea Sinikka, Sini, Justus.
06:52
Pikku prinsessa
Minä tahdon markkinoille. Valtakunnan ykkösperillinen saa sekä vanhempansa että apujoukot mukaansa mitä ihmellisempiin seikkailuihin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Kynä käteen!
SARJA ALKAA. 1/10: Lumiukko. Pikku Kakkosen Kynä käteen! -ohjelmassa opetellaan piirtämään uudenlaisella tavalla. Jokaisessa jaksossa neuvotaan osaset yhteen tavaraan, asiaan tai eliöön ja lopuksi piirros herää henkiin! HD
07:06
Jussin matkat
Mammutin matkassa. Jussi kokoaa mammuttiaiheista palapeliä ja miettii, millaisia mammutit todella olivat. Oili vie Jussin ja Venkulin arktiselle seikkailulle. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Ihan satua
Prinsessa Pippuri. Sadussa huonosti käyttäytyvä Prinsessa Pippuri oppii hyville tavoille alaistensa kokin, vartijan ja puutarhurin toimesta. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Lulu kilpikonna
Väärä siemen. Lulu saa käsiinsä baobabin siemenen, ja aikoo kylvää sen yhdessä ystäviensä kanssa ja seurata puun kasvua. Siemen joutuu kuitenkin hukkaan, ja muut yrittävät kaikin keinoin peitellä asiaa Lululta. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Neppajymykerho
Vilja askartelee kaulakorun Inkerin ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:44
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja velhon aarre. Mikke ei halua Viiviä mukaan velhon aarteen etsintään. Mutta kun hän luulee luolahirviön kaapanneen siskonsa, hän muuttaa mielensä ja oppii, että ritari tarvitsee joskus velhon apua. Sallittu kaiken ikäisille.
07:59
Töötti ja Pulteri
9/26. Pulterin juhlavalmistelut ja Mäkiautokisat. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Muumilaakson tarinoita
22/101: Talven vieraita. Muumipeikko ja pikku Myy vahvistavat itseään hillolla ja lähtevät sitten kyläilemään. He eivät ole ennen nähneet luistimia ja suksia, mutta Tuu-Tikki ja Hemuli neuvovat kuinka lasketaan mäkeä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:43
Klassikkotarina
Rotan tytär. Kuka kelpaisi maailman kauneimman rottaneidon puolisoksi? Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Naurupalat
Kanadalainen sketsisarja, 2012. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pan Am (12)
Vieras Berliinissä. Maggie lähtee Berliinin-lennolle ja saa elämänsä tilaisuuden tavata USA:n presidentin. Kate auttaa nuorta naista pakenemaan Itä-Saksasta, ja sodan kauhut piinaavat Colettea. (U). HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:40
Annen ruokavieraat
1/2. Anne Hjernoee on kutsunut kylään Tanskassa asuvia ulkomaalaisia: Safi, George ja Josie valmistavat ruokaa afrikkalaiseen ja karibialaiseen tapaan. Vahvojen mausteiden lisäksi tarjolla on hyvää musiikkia. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:10
Vanhemmuus on rankkaa
Kuinka lapsi muuttaa perheen elämää? Tanskassa on käyty asiasta keskustelua ja ydinperheen idealisointia on kritisoitu. Monet vanhemmat kaipaavat tukea, sillä kaivattu lapsi tuo tullessaan myös yllättäviä tilanteita Äänitekstitys: suomi.
11:25
Uusi päivä
Jos lentopallo-ottelu venyy, ohjelma esitetään klo 20.30. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:55
Tuntematon Norja
Tuntematon Norja muuttuu entistä oudommaksi, sillä nyt Linda Eide on joutunut Ruotsiin. Siellä kaikki on halpaa. Millaisia keksintöjä itänaapurit ovat tehneet? Milloin he viettävät kansallispäiväänsä ja miksi? Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:25
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 5/8. Ryhmä alkaa tutkia Jussi Helasvuon pimeää henkirikosta. Millainen ihminen voi murhata, kääriä ruumiin muoviin ja siivota asunnon tarkasti? Ryhmä päättää profiloida sekä uhrin että tekijän. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 6/8. Murharyhmä eli neljä amatöörietsivää jatkavat vuonna 1988 tapahtuneen Jussi Helasvuon henkirikoksen tutkintaa. Löytyisikö vielä joku, joka tunsi Jussin? Tavoite on vielä kerran nostaa Jussin kohtalo julkisuuteen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Pilvenpiirtäjien Shanghai
Shanghai on yksi maailman suurimpia kasvukeskuksia. 20 miljoonan asukkaan kaupungissa on jo tuhansia pilvenpiirtäjiä. Tanskalainen Torben Schou tutkailee katuvilinää ja mahtavia, liki 500-metrisiä hotelleja. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:45
Ja he elivät onnellisina ...
5/8. Teologianopiskelijoille Cecilialle ja Fredrikille tuli yhteen muuttamisesta tunnontuskia, koska he eivät olleet aviossa. Sassa ja Mats panostavat hevosiin, sillä Sassa ei halua lapsia. Äänitekstitys: suomi.
14:45
Totuus rakkaudesta
Iholle. Miten rakkaus ja seksi liittyvät yhteen? Täydellinen ensisuudelma? Mukana mm. Stefan Lindfors, Anna Perho, Sami Saikkonen, Matti Mäkelä ja Piitu Uski. (U). - Jos lentopallo-ottelu venyy, ohjelma jää pois. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:15
Jaquie Brownin päiväkirjat
5/14. Jaquie haluaa oman vammaisen hoidettavakseen. Elämää haittaa se, että hänet jatkuvasti sekoitetaan Idol-tuomarina toimivaan laulajaan. Sama etunimi kyllä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
15:40
Doctor Who
Utopia. Kun Tohtorin vanha ystävä Jack Harkness paukahtaa paikalle, on odotettavissa koettelemuksia. Näin nytkin, sillä Tardis suistuu radaltaan kohti maailmankaikkeuden ulointa reunaa. Mikähän siellä odottaa? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:30
Törmäyskurssi
Galaxissa ollaan törmäyskurssilla. Sketsihahmojen seurassa katsotaan Pok ja Mok, Viidakkojytä ja Martine. Koululaisten oma ohjelma yle.fi/galaxi. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:31
Pok ja Mok (7)
Osa 50: Junassa on hauska matkustaa. Eelis keräilee pienoisrautateitä, ja Mok päättää toteuttaa isänsä haaveen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:38
Viidakkojytä
Hauskassa zimbabwelaisanimaatiosarjassa viidakon eläimet joutuvat kommelluksesta toiseen. Tässä osassa kuun tavoittelu taivaalta saattaa kirahvin hermoja raastavaan tilanteeseen. Sallittu kaiken ikäisille.
16:44
Martine (7)
Kukka-menu. Martine ystävineen avaa ravintolan päiväksi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa ohjelmat Hupsu pikku Pupunen, Q Putti 5, Ihmejuttu, Saara ja Sorsa, Musatoosa sekä Franklin ja ystävät. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
Ratsastuksen MM: Esteratsastus
Ensimmäinen kilpailupäivä, aikaratsastus. Selostus Markus Backlund. Ranska. HD
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Apua, meille syntyy vauva
12/13. Mette ja Micky odottavat kovasti toivottua vauvaa, mutta ilon keskellä Micky saa huolestuttavan tiedon. Hvidovren sairaalassa selviää, kuinka Lauran kivuttoman synnytyksen niksit toimivat. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 396: Viimeinen valhe. Elina antaa Niklakselle vielä yhden tilaisuuden puhua totta. Tero kohtaa aallonpohjan, mutta saa sinne seuraa. Otson valinnalla ovat yllättävät seuraukset. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Totuus rakkaudesta
Paria valitsemassa. Pilkettä, älyä, romantiikkaa? Kriteerit mutkistuvat, jos kiikarissa on perheen perustaminen. Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Maria Veitola, Tuomas Enbuske, Rosa Meriläinen ja Lotta Backlund.(U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Keskustelua, kommentteja ja kritiikkiä viikon aiheista. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Koripallon MM: FIN - DOM
Alkusarjan ottelu Suomi - Dominikaaninen tasavalta. Selostus Antti-Jussi Sipilä. Bilbao, Espanja. Refereras på svenska av Alf Strömberg. HD

Kello 24:00

00:30
The Wire (K16)
Loppuarviot. Poliisi on häkeltynyt tyhjistä taloista löytyneiden ruumiiden määrästä. Bubbles suree suojattinsa kohtaloa, eikä Carver pysty auttamaan Randya. McNulty pohtii palaamista entiseen yksikköönsä. T: HBO. (U). Jos ottelu venyy, ohjelma alkaa myöhemmin. Äänitekstitys: suomi. K16
01:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna