UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 16.12.

04:55
Uutisikkuna

Kello 6:00

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 16.12.
Onnea, Auli, Aulikki ja Aada!
06:53
Touhukkaat
Kuka vei värikynät? Desin värikynät ovat kadonneet, ja Velho näkee taikapallostaan, että asialla on Piirustaja. Sen käsissä eivät kynät kauan kestä, ja niinpä se uhkaa kuluttaa loppuun kaikki maailman värikynät. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Pikku perunat
Kampaajalle. Animaatio laulavista perunoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Mimmi Lehmä ja Varis
Mimmi Lehmän ja Variksen joulu. Joulu lähestyy, ja Mimmi Lehmä ja Varis hankkivat joululahjat - itselleen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
Tiketi Tok
Synttäreiden aika. Raksunen täyttää vuosia, ja hänelle järjestetään yllätysjuhlat. Tommi ja Talvikki haluavat pitää suuret ja ikimuistoiset juhlat, mutta niiden ohjelma pitää saada päätökseen ennen kuin kello lyö. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Oktonautit ja suuri suoseikkailu
Oktonautit ja suuri suoseikkailu. Oktonauttien apua tarvitaan Evergladesin kansallispuistossa! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:01
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Susanna ja Tuomo sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:23
Mimosa ja Lennu
Valas. Valas. Lennu ja meritähdet joutuvat loukkuun valaan vatsaan. Mimosa ja kumppanit keksivät yllättävän keinon ystäviensä pelastamiseksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Jetron matkaan
Pelastakaa Pluto. Tutkijat ovat päättäneet, että Pluto ei olekaan enää planeetta. Ystävykset ryhtyvät etsimään todisteita, jotka saisivat tutkijoiden päät kääntymään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:49
Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu!
Osa 16/24. Ignome menee lakkoon ja Kaino Juhanan yllättävä hampaanlähtö ohjaa kolmikon maailman salaisimmalle ovelle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:59
Galaxi
09:01
Näin meillä
Kuka on syyllinen? Leivon perheen isä saa tarpeekseen vessanpöntön jatkuvasta tukkeutumisesta ja julistaa lapset kotiarestiin kunnes tukoksen aiheuttaja löytyy. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:12
Karvinen (7)
Agentti X. No mutta, sehän on Karvinen. Laiska ja lihava, raivostuttava ja rakastettava kissamme tulee jälleen elämänfilosofioineen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:25
Merten syvyyksissä
Tarujen valas. Meren perhe kohtaa valtavan "valkoisen valaan", jonka hirviönmetsästäjä Peto Pietilä yrittää vangita. Kun tutkijoille selviää, mistä valaasta on kysymys, alkaa kilpajuoksu valaan pelastamiseksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:46
Kammokatu
Paha mönjä. Virus valtaa kaupungin ja tartuttaa kaikki sen asukkaat Ressua ja Lyydiaa lukuun ottamatta. Voivatko he löytää parannuskeinon ja pelastaa Kammokadun? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Vauvalomalle jäänyttä James Cordenia sijaistaa tässä jaksossa Bryan Cranston. USA 13.12.2017. Musiikista vastaa Reggie Wattsin vetämä house band. Vieraina Dwayne Johnson, Jack Black, Tim Minchin. HD Äänitekstitys: suomi.
10:50
Syke
Kausi 2. 5/10. Joutsenlaulu. Paul makaa sairaalassa ja odottaa tuloksia. Iiris ei halua astua huoneeseen jalallaankaan. Hänen outo käytöksensä herättää muissa huomiota. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:40
Villi kortti
Villin kortin kauden päätösjaksossa viikon tärkeimmät urheilutapahtumat paketoivat Riku Riihilahti, Tommy Lindgren, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Kalle Palander ja Jenni Poikelus. Illan vieraana Viivi Pumpanen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Urheiluviikonloppu
Urheiluviikonlopussa uutisia, vieraita ja ajankohtaisia puheenaiheita. HD
12:35
Ampumahiihdon MC: Naisten takaa-ajokilpailu
Naisten takaa-ajokilpailu. Annecy, Ranska. Selostus Johannes Oikarinen. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
13:20
Jääkiekon Euro Hockey Tour: KOR - SWE
Venäjän turnauksen ottelu Etelä-Korea - Ruotsi. Moskova, Venäjä. Selostus Simo Leinonen. Ruotsinkielinen selostus Christoffer Herberts. HD
15:00
Pääpeli: Janne Ahonen - pakotettu päätös
Kuka määrittää, milloin urheilijan pitää lopettaa? Kuningaskotka Janne Ahonen lopetti väärällä hetkellä ja palasi välittämättä siitä, ettei ollut enää se sama Janne, joka voitti viisi mäkiviikkoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Urheiluviikonloppu
Urheiluviikonlopussa uutisia, vieraita ja ajankohtaisia puheenaiheita. HD
15:35
Ampumahiihdon MC: Miesten takaa-ajokilpailu
Miesten takaa-ajokilpailu. Annecy, Ranska. Selostus Johannes Oikarinen. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
16:25
Jääkiekon Euro Hockey Tour: RUS - CAN
Venäjän turnauksen ottelu Venäjä - Kanada. Moskova, Venäjä. Selostus Matti Härkönen. Ruotsinkielinen selostus Ann-Christine Karhu. HD

Kello 18:00

18:20
Uinnin EM
Lyhyen radan EM-kilpailut. Kööpenhamina, Tanska. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. HD
19:50
Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu!
Osa 16/24. Ignome menee lakkoon ja Kaino Juhanan yllättävä hampaanlähtö ohjaa kolmikon maailman salaisimmalle ovelle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kummeli V
Elokuvan kaikissa tarinoissa päähenkilöt ovat jollain tavoin omiin pakkomielteisiinsä jämähtäneitä betonipäitä. Tarinat nivoutuvat toisiinsa henkilöiden ja tapahtumien kautta. O: Aleksi Mäkelä. T: Nummela Filmi Oy. HD K12 (väkivalta).

Kello 21:00

21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
Iron sky
Vuonna 1945 natsit pakenivat kuun pimeälle puolelle. Salaisessa tukikohdassa he valmistelevat paluuta Maahan. On vuosi 2018 ja he tulevat takaisin. K: Johanna Sinisalo. O: Timo Vuorensola. T: Blind Spot Pictures. (U). HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 36 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:35
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 14.12.2017. Vieraina Hugh Jackman, John Cena. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna