UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 21.10.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 21.10.
Onnea, Ursula!
06:52
Touhukkaat
Hedelmät vaarassa. Tuhatnapsija on otus, jonka on syötävä tuhat hedelmää joka päivä. Elleivät Desi ja Outi - Velhon ja touhukkaiden avustamina - saa otusta kiinni, niin kaikki maailman hedelmät ovat vaarassa! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Anniina Ballerina
Oilin suuri päivä. Äidin työskennellessä Anniina toimii Oilin lapsenvahtina. / Anniina ja haiseva juusto. Juustonkulmalla valmistaudutaan ranskalaisiin juhliin. Rouva Tiuku lupautuu valmistamaan juhliin tarjottavaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Yhdessä
Lintulauta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:46
Tiketi Tok
Aika etsiä. Raksunen on rullaluistellut ympäriinsä ja kätkenyt kultaisia rattaita, joita kaikki pääsevät metsästämään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Vilkki Ankka
Vomppa ja Kylänpojat. Vilkki ja Taneli perustavat poikabändin. Vomppaa ei oteta ryhmään, koska hän on tyttö. Epäreilusta kohtelusta suivaantunut Vomppa keksii ovelan juonen päästäkseen mukaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:09
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Jyrki ja Senja sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:34
Mimosa ja Lennu
Kaikki peliin. Mimosa ja Lennu häviävät Katalanokalle lautapelissä ja joutuvat haastavan tehtävän eteen. Jos he eivät suoriudu siitä, he joutuvat palvelemaan Katalanokkaa kokonaisen viikon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Jetron matkaan
Mintun meteoriitti. Minttu löytää Jetron pihalta kiven, joka näyttää olevan peräisin avaruudesta. Mintun asiantuntemukselle on kysyntää, sillä pian koko Puksilan väki etsii meteoriitteja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Näin meillä
Nurkanvaltaaja. Luukas on sisaruksista ainoa, jolla on oma huone. Kun Lusia ja Linda joutuvat riitaan keskenään, Luukaskin pääsee kokeilemaan miten elämä sujuu kämppiksen kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:13
Karvinen
Paras pitsa. No mutta, sehän on Karvinen. Laiska ja lihava, raivostuttava ja rakastettava kissamme tulee jälleen elämänfilosofioineen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:25
Merten syvyyksissä
Itämeren anomalia. Onko Itämeren anomalia todella avaruusalus, joka putosi mereen 600 vuotta sitten? Antin mielestä on. Mutta se, mitä Meren perhe löytää, on vielä oudompaa ja pelottavampaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:47
Kammokatu
Sydämettömät roistot. Kun Otto kuulee, että Faaran perheellä on korvaamattoman arvokas kätketty aarre, hän ottaa Kleon sydämen panttivangiksi saadakseen sen itselleen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 12.9.2017. Vieraina: Mindy Kaling, Olivia Munn, Fifth Harmony. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Satuhäät
Kuusikymppiset Aliisa ja Pekka ovat eronneet entisistä liitoistaan. Siksi hengellinen pari erotetaan Alajärven helluntaiseurakunnasta. Miten käy häiden? Tuleeko niihin ketään? Myös Pekan tytär sairastuu vakavasti. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Villi kortti: Jalkapalloetkot
Onko tasapelejä lupa juhlia? Pärjäävätkö vain pitkät pelaajat jalkapallossa? Villin kortin Jalkapalloetkoilla ruoditaan kuningaslajia ennen illan Mestareiden liigan kamppailua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:45
Hobbyhorse Revolution
Maailmanlaajuisen ilmiön aloittanut dokumenttielokuva keppihevosista ja rohkeista ratsastajista, joille mikään este ei ole liian korkealla. O: Selma Vilhunen T: Tuffi Films HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:45
Urheiluviikonloppu
Urheiluviikonlopussa uutisia, vieraita ja ajankohtaisia puheenaiheita. HD
13:00
Horse Show: Kouluratsastus
Kouluratsastus. Selostus Jorma Kainulainen. Helsinki. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
14:00
Horse Show: Esteratsastus
Esteratsastuksen GP. Selostus Markus Backlund. Helsinki. Ruotsinkielinen selostus Marianne Nyman. HD
16:45
MotorSport
Moottoriurheilun ajankohtaisohjelma. HD
17:15
Taitoluistelun GP: Vapaaohjelmat
Taitoluistelun Grand Prix. Kooste miesten, jäätanssin ja parien vapaaohjelmista. Moskova, Venäjä. Selostus Jere Nurminen. HD

Kello 18:00

19:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
19:10
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen vallattomin ajankohtaissatiiri. Parhaita paloja ohjelman alkukaudelta. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:35
Siskonpeti
Kausi 3, 5/10. Terveys. Kuvitellaan ananas ja etsitään sisäistä voimanaista. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).
20:00
Taitoluistelun GP: Naisten vapaaohjelma
Taitoluistelun Grand Prix. Kooste naisten vapaaohjelmista. Moskova, Venäjä. Selostus Jere Nurminen. HD

Kello 21:00

21:10
Varjojen kaupungit: Luukaupunki
(The Mortal Instruments: City of Bones, USA 2013) Fantasiaseikkailu newyorkilaisesta teinitytöstä, josta tulee demoneja ja muita hirviöitä vastaan taistelevan salaseuran jäsen. N: Lily Collins, Jamie Campbell Bower. HD Äänitekstitys: suomi. K12
23:15
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 13.9.2017. Michael Keaton, Dylan O'Brien, Superfruit. HD Äänitekstitys: suomi.
23:55
Muistin vanki
Kausi 3, 7/13. Savuverho. Pormestariehdokkaan avustaja löydetään kuolleena hyväntekeväisyysjuhlan jälkeen, ja Elliotin ura on vaakalaudalla. Pystyvätkö Carrie ja Al auttamaan häntä? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:37
Sohvaperunat
Tällä viikolla Sohvaperunoita naurattaa, kun televisioista nähdään muun muassa Siskonpeti ja pränkkiohjelma Punk´d Suomi, jossa vedätetään VilleGallea. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna