UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 9.10.

04:05
Yle FOLK
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
05:03
Uutiskkuna

Kello 6:00

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 9.10.
Onnea, Ilona.
06:52
Luonto Remix: Suon asukkaita
Lasten luonto-ohjelmassa tutustutaan suolla eläviin eläimiin ja kasveihin. Kertoja: Jaakko Väisänen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:02
Laura
Laura hammaslääkärissä. Laura menee ensimmäistä kertaa hammaslääkäriin. Lauraa pelottaa, kun Lasse kertoo valtavasta porakoneesta, mutta oikeasti hammaslääkärissä onkin ihan hauskaa ja mielenkiintoista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:17
Närpiäiset
Tule hyvä kakku, älä tule paha kakku. Närpiäisten riita kärjistyy ja sovinnon tekijäksi joutuu Postimies Leppäkeihäs. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:29
Siiri ja Krokotiili
Eläintarha. Siiri ja Krokotiili menevät eläintarhaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Pikku Kakkosen posti
Sadepäivän iloja. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:40
Stella ja Sami
Retumaa. Samilla ja Ollilla on tylsää. Stella keksii pojille tekemistä ja päättää perustaa Retumaan. Pojilla on hauskaa, mutta pysyykö Retu mukana vauhdissa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Töötti ja Pulteri
Uusi naapuri. Vihannestaidetta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Late Lammas
Remonttireiskat. Sammalperän tilalla Maajussi ja Vuhku paimentavat laumaansa. Lampolan Luupäät ja Porsastelevat Porsaat elävät silavasovussa, ja kaiken takana on Late Lammas! Sallittu kaiken ikäisille.
08:24
Jenni (7)
Jenni ja karannut hevonen. Jenni löytää karanneen hevosen metsästä. Hevonen on aliravittu ja huonossa kunnossa. Jenni haluaa hoitaa sen kuntoon, mutta hevosen omistaja ei siihen suostu. Se herättää Jennin epäilykset. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Selville vesille. Joseph ei pysty enää työskentelemään Fayen kanssa. Faye ymmärtää, että hänen on kerrottava totuus Josephille. Oliver kiintyy yhä enemmän Daishaan, ja Chrissien päivään mahtuu jymy-yllätys. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Annen espanjalaisherkut
6/8: Juusto. Annen talon ohi matkaa joka päivä paimen vuohineen. Anne löytääkin lähistöltä juustontekijän. Kotona hän käyttää ostamaansa juustoa ruokiin. Millaisia juustoja Espanjassa ylipäätään tehdään? (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Viidakon verenhimoiset vaeltajat
4/8. Skorpioni. Namibian aavikkoalueilla Dominic Monaghan kohtaa maailman vaarallisimman skorpionilajin. Mustakarvainen ja paksuhäntäinen tappaja voi suihkuttaa myrkkyä jopa metrin päähän. HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Afrikan kansallispuistojen eläimiä
Osa 4/4. Jesper Stagegaard seuraa kuinka sarvikuonoja ja puhveleita pyydetään Etelä-Afrikassa. Eläimet huutokaupataan myöhemmin. Paljonko kaksi kirahvia ja sarvikuono maksavat? Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Hehku
Hehkulaiset tekevät kotikeittiön aineksista kosmetiikkaa. Pääsiäisen kunniaksi valotetaan pisanka-munamaalauksen saloja. Emilia kokeilee psykologista vyöhyketerapiaa. Kiti opettelee tekemään smokey eyes -silmämeikin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Hehku
Mitä eroa on laihtumisella ja laihduttamisella? Elina järjestää kotinsa kaaosta ammattijärjestäjä Anne te-Velde-Luoman kanssa. Emilia kokeilee hotjoogaa. Elina tasoittaa itse otsatukkansa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Kioski: Marjan vallassa
Mitä vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö sanoo turvapaikanhakijoiden vastustajille? Entä mistä rahat korvaamaan hallituksen leikkauksia? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Erätulilla
Evolla Onnin majaa viimeistellään ja juontajat ottavat toisistaan mittaa metsätaitoradalla. Lähdetään hauen täkypyyntiin ja umpihankihiihtoon. Peltsillä ja Jonilla on totuuden hetki toteutuuko unelma Lapin herkusta?(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Angry Boys (12)
6/12. Daniel pistää pystyyn kotibileet, eilisen surffarilegenda jakaa auliisti osaamistaan vähäosaisille ja Mummis saa palautetta sopimattomasta käytöksestä. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
14:30
Kimppakolmoset (12)
Kausi 2, 3/7. Tuoreen äidin sielussa soi beibiblues, mutta vertaistuki varmasti auttaa. Paitsi jos Alicen uusi äiti-ystävä sattuu olemaan naimisissa miehen kanssa, jolla tuntuu olevan luuranko kaapissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:55
Ykskaks paksuna
Kausi 2, 3/8. Laura haluaa hankkia uusia ystäviä, mutta löytyykö sellaisia hiekkalaatikolta? Myös Beth kaipaa seuraa, mutta Alan on ehkä kaikkein yksinäisin. Kunnollisia ystäviä ei kuitenkaan kasva puussa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
15:30
Yle FOLK
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
16:00
Paluumuuttajat
Idylliä ja kompromisseja. Paluu kotiin voi vaatia sisarusten erottamisen toisistaan - vaan kulkee se juna Pohjois-Karjalaankin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
5/10. Eläinlääkärit joutuvat tekemään kaikkensa pelastaakseen varsahalvauksesta kärsivän pikku varsan hengen. Harry-koiralla on punkkiallergia, ja tapiiri Teon lonkka vaatii laserhoitoa ja hierontaa. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Hei Taavi, Pasin ja Kielon valtakunta, Lasten musiikkiestradi, Kati ja Töppö, Tuttiritari sekä Jussin matkat. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Kieroa peliä. Michael yrittää varastaa Connien esityksen, mutta joutuuko hän kerrankin pyörtämään aikeensa? Maria yrittää hyväksyä muuttuneen elämäntilanteensa. Penny ratkaisee mystisen potilastapauksen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Street Food
8/13. Amsterdam. Täällä liikkuminen käy kätevästi polkupyörällä, mutta maailman parhaita ranskalaisia joutuu jonottamaan. Kannattaako se, siitä Ishai Golan ottaa selvää. Entä maistuuko hänelle sillistä tehty "voileipä"? HD Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kioski: Mamu - Suomi - mamu
Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf istuvat suomalaisen perimän ja kulttuurin äärelle ja selvittävät, mitä suomalaisuus oikein on. HD
20:00
Taitoluistelun Finlandia Trophy
Jäätanssin lyhytohjelma. Selostus Jere Nurminen. Espoo. HD

Kello 21:00

21:00
Naurun tasapaino
5/8. Suomenlinna. Kylä keskellä museota. Turnausväsymys ei saa painaa, kun jaossa on paikat semifinaalissa. Viisi menee jatkoon, ja yksi jää kotiin. Vierailevana tuomarina nähdään Pirjo Heikkilä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963. HD
22:00
Ironside (16)
7/9. Teinipojan bussimatka katkeaa ikävästi, kun hänet siepataan. Pian Ironsiden mieleen välähtää, että sieppaajat ehkä tekivät pahan virheen. Joutuiko uhriksi väärä poika, ja miten hänet pelastetaan? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:45
Kioski: Mamu - Suomi - mamu
Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf istuvat suomalaisen perimän ja kulttuurin äärelle ja selvittävät, mitä suomalaisuus oikein on. HD
23:15
Docventures: elokuvan esittely
Docventures esittää: Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät viikon dokumentin Going clear: Scientology. Illan teemana uskonto. Osallistu: yle.fi/docventures. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:21
Docventures: studiovieraat
Riku ja Tunna valmistautuvat elokuvan Going clear: Scientology katsomiseen asiantuntijavieraiden kanssa. Teemana: uskonto. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Docventures: Going Clear: Scientology
Viikon dokkarina nähdään Going Clear: Scientology, kurkistus järjestäytyneen uskonnon päivänvaloa kestämättömiin kulisseihin. Tuore dokumentti on saanut lahkon korkeimmat auktoriteetit puolustustoimiin. Jakso 5/8. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

01:25
Docventures: jälkikeskustelu
Illan dokkarin jälkeen Riku ja Tunna keskustelevat studiovieraiden kanssa livenä uskonnosta. Tuneta ineen ja osallistu twiittamalla & yle.fi/docventures! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:25
Yle FOLK
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
04:10
Yle FOLK